privacyVan alle proxy’s is de Socks5-proxy de meest veelzijdige in de gemeenschap. Dat komt omdat het bijna elk type gegevens kan bevatten dat u nodig heeft. Als u niet bekend bent met de Socks5-proxy, is dit een niet-versleutelde manier om uw IP-adres te verbergen tijdens het gebruik van P2P-netwerken. Combineer het met een van onze VPN’s om encryptie toe te voegen. Socks5 kan ook worden gebruikt om het IP-adres van uw browser te wijzigen voor privacy- en geografische beperkingen. Er zijn veel verschillende bedrijven die ze aanbieden, maar het kan moeilijk zijn om te weten welke de beste optie is of wat de verschillen zijn. Hier is een overzicht van de beste Socks5-proxyservices die worden aangeboden door vertrouwde VPN-providers.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locatiesokken 5
ProxyNee
LogsSmart
DNS
1 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 Privé-internettoegang $ 3,33 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
3 CyberGhost $ 2,75 PIA 80 Selectievakje Selectievakje
4 IPVanish $ 5,20 IPVanish 76 Selectievakje Selectievakje
5 TorGuard $ 4,99 TorGuard 68 Selectievakje Selectievakje

Gratis versus betaalde sokken5 proxyservices

Hoewel u misschien in de verleiding komt om een ​​van de “gratis” proxyservices te bekijken, is er zeker een grote kloof tussen de gratis en betaalde versies. Laten we eens kijken naar enkele van de verschillen.

FunctionPaid Socks 5 ProxyFree Socks 5 Proxy
Snelheid Goede snelheden – waardig om items te downloaden. Zeer langzaam. Je kunt Kbps verwachten, geen Mbps.
Privacy Hoge netwerkbeveiliging, de meeste houden geen activiteitenlogboeken bij. Lage kans op minimale beveiliging (indien aanwezig). Kan je openstellen voor aanvallen.
Betrouwbaarheid Blijft bijna altijd verbonden. Minder dan een verbindingspercentage van 20%.
Logboeken De meeste houden geen verbindingslogboeken bij. Verwacht dat logboeken worden bewaard zodat de informatie kan worden gebruikt.

Zoals u kunt zien aan de resultaten, neemt u een groot risico door een gratis versie te gebruiken in plaats van een betaalde versie. Gelukkig zijn er verschillende VPN-services die de Socks5-proxy bij hun service voegen. Vaak is de prijs van een VPN lager dan je zou kunnen betalen voor een vrijstaande premium Socks5-proxy.

Voordelen van het gebruik van een VPN via een proxy

Hoewel het gebruik van een proxy voor veiligheid een goede zaak is, is de VPN beter. U krijgt niet alleen het voordeel van het wijzigen van uw IP, maar ook uw verbinding is versleuteld. In plaats van slechts één programma tegelijk te kunnen gebruiken, zoals bij een proxy, kan de VPN uw volledige internetverbinding beveiligen. Vervolgens zullen we de beste VPN-services bekijken die een Socks 5-proxy bevatten.

  Beste VPN's voor LINE

Wat is de beste VPN met Socks5 Proxy?

We hebben ons gericht op de volgende criteria om de beste VPN’s met Socks5-proxyservices te bepalen:

  • De VPN moet gratis Socks5-proxy-service aanbieden aan leden
  • VPN-kill-schakelaar om te voorkomen dat uw IP-adres wordt blootgesteld
  • Snelheidstests uitgevoerd op VPN-servers op torrentvriendelijke locaties
  • VPN-netwerkbetrouwbaarheid voor lange verbindingstijden
  • Sterke versleutelingsniveaus voor betere privacybescherming
  • We hebben alleen VPN’s geselecteerd die geen gebruikslogboeken bijhouden

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services die Socks5-proxy ondersteunen:

1. Beste Socks5-proxy-service: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is onze eerste keuze aan VPN’s die Socks5-proxyverbindingen aanbieden. NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS, Europa en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN-snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

2. Beste Socks5-proxy-service: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) is een van de favoriete providers in de P2P / torrenting-gemeenschap. Het staat bekend om de Socks5-proxyfunctie voor hun PPTP / L2TP-protocollen. Ze hebben servers in meer dan 50 landen, dus u kunt snel en gemakkelijk verbinding maken met degene die u wilt gebruiken. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land. Voordat u verbinding maakt met een server, moet u ervoor zorgen dat u de Socks5-proxyoptie kiest als u deze wilt gebruiken. Dat gezegd hebbende, is het OpenVPN-protocol vaak veiliger en sneller.

PIA-snelheidstest

De manier waarop u toegang krijgt tot privé-internettoegang is vrij eenvoudig. Al hun software is eenvoudig te gebruiken. Als u van plan bent verbinding te maken vanaf Mac of Windows, raden we u aan de VPN kill switch-functie van PIA te gebruiken. Ze hebben ook DNS-lekbescherming, IPv6-lekbescherming en poortdoorschakelfuncties in de desktopclient. Hoewel de mobiele apps niet de geavanceerde functies bevatten, kunt u eenvoudig verbinding maken met elke server en uw verbinding versleutelen. Vergeet niet om verbinding te maken met PIA wanneer u een Wi-Fi-netwerk gebruikt om te beschermen tegen gegevensdiefstal en vink het vakje aan dat Socks5-proxy aangeeft als u torrent-activiteiten gaat uitvoeren. Ze beperken het gebruik niet, dus u kunt de VPN op elk gewenst moment aan laten staan ​​voor privacybescherming.

  Beste VPN's voor Kindle Fire

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

3. Beste Socks5-proxyservice: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2023 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om anoniem te torreren met ondersteuning voor Socks5-proxyverbindingen. Deblokkeer populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt je ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, wifi te beschermen, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost-snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

4. Beste Socks5-proxyservice: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

Uit ervaring kunnen we u vertellen dat het extreem stabiel is en hoge snelheden biedt. Dat maakt het een goede keuze voor alle activiteiten waaraan u wilt deelnemen. U zult ook merken dat IPVanish veel serverlocaties over de hele wereld heeft. Ze hebben meer dan zowat elke VPN-service. Dit maakt ze onze dagelijkse VPN.

  Beste VPN's voor Craigslist

Naast een grote voetafdruk in meerdere landen, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren. We hebben torrent-vriendelijke serverlocaties getest en zoals je kunt zien waren de prestaties geweldig.

IPVanish snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

5. Beste Socks5-proxyservice: TorGuard

TorGuard

TorGuard werd in 2012 gelanceerd door teamleden in Nevis, West-Indië. Wanneer je het vergelijkt met andere services, is deze VPN-service relatief nieuw. Ze hebben echter meer dan 1250 servers in 42 verschillende landen over de hele wereld. Hun doelgroep is de torrent-community, maar het werkt prima voor alles wat je online wilt doen. Ze bieden zowel Socks5-proxy als VPN-toegang.

TorGuard heeft een solide mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren, evenals torrent-activiteiten. Vaak kunt u op verschillende locaties toegang krijgen tot Amazon Prime-video-inhoud. Wanneer u de Windows-client gebruikt, heeft u de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren, een server te kiezen en meer.

TorGuard-snelheidstest

De TorGuard VPN-service is een favoriet in de gemeenschap voor het delen van bestanden. Alles is gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig, zodat u uw online privacy gemakkelijk kunt beschermen. Er worden ook vaak functies toegevoegd aan de mobiele versies. Je kunt je aanmelden voor volledige toegang vanaf slechts $ 4,99 per maand tijdens hun huidige promotie.

Bezoek TorGuard

Laatste gedachten over de beste Socks5-proxyservices

Kortom, de Socks5-proxy is een noodzaak als je torrentingsoftware gaat gebruiken. Het werkt natuurlijk ook goed voor andere soorten software. Zodra u een provider hebt gekozen, raden we u aan de snelheid van de PPTP / L2TP-protocollen + Socks5-proxy te testen en te zien hoe deze presteert in relatie tot de OpenVPN + Socks5-proxy. Zolang het aan je behoeften voldoet, komt het wel goed. Hopelijk heb je deze gids nuttig gevonden. Zo ja, deel het dan met uw vrienden zodat zij ook van de informatie kunnen profiteren.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me