NFLOvo nam je najdraže doba godine jer će NFL sezona krenuti u četvrtak, 5. rujna. Paketi će se sresti s Medvjedima u Chicagu kako bi započela sezona 2023. godine. Ako ste poput većine ljubitelja fudbala, postoje slučajevi kada možda nemate pristup igrama koje želite gledati. Možda putujete izvan Sjedinjenih Država ili jednostavno ne možete pronaći dobro pokrivanje svog omiljenog tima. Znajući koje web lokacije koristiti zajedno s VPN-om može vam pomoći obje situacije. Prava VPN će vam također pomoći da izbjegnete ograničenja nestanka NFL-a.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir

Postoji nekoliko načina na koje možete uživati ​​u nogometu tijekom cijele sezone. Možda je najpopularnije gledanje emisija u glavnim mrežama poput CBS, FOX, ESPN i NFL Network. Pogledajmo neke od drugih načina da se igra uživo prenosi na mreži. Neki su besplatni dok drugi zahtijevaju pretplatu.

Verizon – Ovo je možda najbolji način za uživanje u igrama besplatno. Verizon se udružio s NFL-om kako bi ponudio prikladno imenovan NFL aplikacija pomoći korisnicima da gledaju pokrivenost na tržištu, početne utakmice, play-off igre i Super Bowl. Možete dodati NFL RedZone za 1,99 USD mjesečno. Spojite se na mjesto na američkom poslužitelju pomoću VPN-a da biste preuzeli mobilnu aplikaciju NFL i uživali u igrama na telefonu.

Trzanje – Twitch.tv je web mjesto za strujanje koja se obično koristi za streaming video igara. U ovom slučaju, tvrtka emitira 11 streama Nogometnog četvrtka bez ikakvih troškova. Ograničeno je na SAD i američko teritorij, pa ako se nalazite izvan tog područja, tamo biste se trebali povezati s poslužiteljem.

Amazon Prime – S Amazon Prime možete gledati sve prozore utakmica u srednjem tjednu. Oni koji već nemaju Prime članstvo mogu se prijaviti za 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Uživajte u 30 dana NFL akcije za to vrijeme sve dok ste u SAD-u ili povezani s VPN serverom tamo.

  Vodič za postavljanje privatnog pristupa internetu putem Interneta

DAZN – Ako ste neko vrijeme bili oko scene streaminga, možda ste već čuli za DAZN. Ako ste u SAD-u i pokušate pregledati stranicu, jednostavno ćete dobiti informacije o tome kako gledati boks. Međutim, ako se nalazite izvan SAD-a ili želite zaobići nestanke, možete pristupiti kanadskoj verziji. Tamo možete gledati NFL igre kao i ostale sportove za 20 dolara mjesečno s prvim mjesecem besplatno. Uz to, možete dobiti cijelu godinu za 150 USD. Uspjeli smo potvrditi da vam je potrebna IP adresa koja nije usko da biste je gledali pa se prvo povežite s VPN poslužiteljem.

Ostale usluge struje – Hulu, Youtube TV, Sling TV, DirecTV Now i PlayStation Vue svi vam omogućavaju pristup NFL igrama. Svaka osoba ima najmanje 7-dnevno besplatno probno razdoblje, tako da možete uživati ​​u igrama tjedan dana. Imajte na umu da ćete možda trebati dostaviti važeći američki poštanski broj (poštanski broj) i tamo se povezati s VPN serverom prije nego što se prijavite..

Deblokirajte NFL crne igre

Osim uštede novca, prijava za jedan od gore navedenih metoda iz druge regije pomoći će vam da izbjegnete prekida rada. Svi smo bili tamo. Spremite se navijati za svoj omiljeni tim samo kako biste saznali da su na snazi ​​ograničenja NFL-a. To se neće dogoditi s gore navedenim metodama i VPN-om. Jednostavno se povežite s VPN serverom na gore spomenutim mjestima.

Kako koristiti VPN za gledanje NFL igara

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje svojih omiljenih NFL timova. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

  StrongVPN Vodič za postavljanje iOS-a

Londonski test brzine ExpressVPN

  • Odaberite lokaciju poslužitelja. Odabrali smo London, ali ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja širom svijeta.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u Velikoj Britaniji, koliko može bilo tko reći na mreži. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo kad biste se spojili na poslužitelj u SAD-u ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u željenoj zoni, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi za bilo koju zemlju. Spojite se na američki poslužitelj kako biste gledali američku pokrivenost NFL-a.

To je sve. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u željenoj zoni, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi za bilo koju zemlju. Spojite se na američki poslužitelj kako biste gledali američku pokrivenost NFL-a.

Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u NFL sezoni. Sretno vašem omiljenom timu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me