YouTube TVYouTube je pokrenuo vrhunski (OTT) servis za streaming pod nazivom YouTube TV. Usluga je osmišljena kao TV alternativa. Nudi više od 45 kanala bez potrebe za pružateljem usluga kablovske ili satelitske televizije. Naravno, većina kanala ima reklame. Vrijedi pogledati, ali dostupan je samo na američkom ili američkom teritoriju. Ako tamo živite, bit će vam dobro. Ako putujete u inozemstvo ili radite izvan SAD-a, potreban vam je VPN.

Najbolji VPN-ovi za gledanje Youtube TV-a izvan SAD-a

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir

Pogledajmo neke od kanala dostupnih na Youtube TV-u.

 • abeceda
 • DZS
 • nacionalna komunikaciona mreža
 • Lisica
 • ESPN
 • SAD
 • E!
 • CW

I još nekoliko. Za razliku od nekih svojih konkurenata, Youtube omogućuje do 6 istodobnih streamova. Također vam omogućuju snimanje stvari putem DVR-a i možete istovremeno snimiti sve svoje omiljene emisije bez ograničenja podataka. Cijena ove usluge je 35 dolara mjesečno. Ako želite dodati Showtime ili Fox Soccer Channel, to su dodatni trošak. Međutim, oni također misle da ako putujete u inozemstvo, ne biste imali pristup svom računu.

Zato biste htjeli koristiti VPN. Bez obzira jeste li se već prijavili ili se uskoro spremate, morate se povezati s poslužiteljem u SAD-u. To će vam pomoći u rješavanju geo-ograničenja. Zašto biste trebali propustiti jer trenutno niste u SAD-u?

Koju VPN uslugu odaberete ovisi o vašim ciljevima. Imamo nekoliko dobrih prijedloga koji će pojednostaviti stvari. Ako vam je cilj samo osigurati da možete gledati sve kanale, pogledajte značajku ExpressVPN MediaStreamer (Smart DNS). Ovo je Smart DNS usluga koja će vam pomoći da deblokirate sve geografske ograničenja na koja naiđete bez ikakvih enkripcijskih režijskih troškova. Ako je vaš cilj više sigurnosno orijentiran, htjet ćete se povezati s ExpressvPN serverom. Njihov VPN klijent uključuje značajku prebacivanja uklanjanja i oni ne vode zapise o aktivnostima. Možete upotrebljavati njihovu VPN ili Smart DNS uslugu u bilo kojem trenutku i prema potrebi prebacivati ​​između njih.

  Vodič za postavljanje ExpressVPN za Windows

Kako koristiti VPN za gledanje YouTube TV-a

Iskoristit ćemo ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje YouTube TV-a. Prvo ćete htjeti preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi klijentski softver za Windows, Mac i Linux. Korisnici mobilnih uređaja mogu preuzimati aplikacije za iOS i Android. Možete čak koristiti i ExpressVPN aplikaciju usmjerivača da biste osigurali svaki uređaj na vašoj mreži. Poslat će svu vašu komunikaciju putem VPN-a koji pruža podršku na uređajima poput igraćih konzola i kutija za streaming. Čak imaju aplikaciju za uređaje Amazon Fire TV.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver, vrijeme je za povezivanje. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta. Imajte na umu da koristimo slike s američkih poslužitelja s obzirom da je HBO Now na SAD-u geografski ograničen.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da je HBO Now dostupan samo u SAD-u, morat ćete odabrati server u Sjedinjenim Državama. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem SAD-a.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.
  Popravite zaostajanje i DDoS u Tom Clancyju, odjelu 2

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete pregledavati Internet ili gledati YouTube TV kao da ste tamo zapravo. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje, ali želite se povezati s poslužiteljem u SAD-u i gledati feedove uživo.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflix, Hulu i Amazon Instant. I dalje vam treba račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama.

Obje ove opcije otključit će sadržaj. One koje smo upravo spomenuli su sjajne mogućnosti. Odabrali smo ih na temelju brzine, funkcionalnosti, lokacije poslužitelja, pouzdanosti i cijene. Budite sigurni da se možete lako povezati i strujati prije putovanja. Slobodno provjerite naše 10 najboljih VPN usluga popis za druge izbore ako želite više.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me