Kanal 4All 4 je usluga videozapisa na zahtjev tvrtke Channel Four Television Corporation u Velikoj Britaniji. U početku je kanal izdan kao 4od (4 na zahtjev) i počeo je biti dostupan samo na računalu. Od tada se pristup proširio na internetske žičane konzole kao i na Android i iOS operativne sustave. Slično kao jedan od njegovih konkurenata, BBC iPlayer, All 4 omogućava vam da nadoknadite 30 dana svog omiljenog programa, ali isto tako ima i starije emisije koje je Channel 4 stvarao u prošlosti. Kao i BBC iPlayer, All 4 je besplatan ako živite u Velikoj Britaniji. Međutim, ako se nalazite izvan Velike Britanije, mogli biste uživati ​​u nekom od programa s ovog sjajnog kanala na Netflixu ili biste samo koristili VPN.

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje 4oD (svih 4)

Prvo ćete htjeti pronaći pouzdanu VPN uslugu. U ovom ćete slučaju poželjeti brzi poslužitelj u Velikoj Britaniji. Postoji nekoliko VPN-a koje možete odabrati. Evo nekoliko naših favorita.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvir

Kako koristiti VPN za gledanje 4oD (svih 4)

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje emisija poput “Rodjen svaki minut”, “dnevnik dnevnog luđačkog masti” i učvršćivača tetovaža svih 4. Prvo ćete htjeti preuzeti njihovog klijenta. ExpressVPN nudi besplatni softver za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver, vrijeme je za povezivanje. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta. Imajte na umu da koristimo slike s američkih poslužitelja s obzirom da je Big Brother ograničen na SAD.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da je 4oD dostupan samo u Velikoj Britaniji, poželjet ćete odabrati server u Ujedinjenom Kraljevstvu. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja smještenih po cijeloj Velikoj Britaniji.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u Velikoj Britaniji, koliko može bilo tko reći na mreži. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo kad biste se spojili na poslužitelj u SAD-u ili bilo gdje drugdje u svijetu.

I tu ga imate. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u Velikoj Britaniji, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno i strujati sadržaj putem web stranice ili aplikacije All 4. Spajanje na poslužitelj u SAD-u pružit će vam i puni pristup tamo geo blokiranim web lokacijama. Isto vrijedi i za ostale zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako putujete izvan Velike Britanije, usluga vam može pomoći da pristupite popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Amazon Instant. Budući da Hulu nije dostupan izvan Sjedinjenih Država, upotrijebite i VPN da biste se povezali s američkim poslužiteljem. I dalje će vam trebati računi za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći u gledanju emisija i filmova u bilo kojoj Netflix regiji.

Glavni kanali 4 (4oD)

Kanal 4 ima izvrsno programiranje. Njihova aplikacija omogućuje vam i strujanje emisija uživo koje su trenutno uključene. Pogledajmo kanale dostupne na web lokaciji.

 • Kanal 4 – Nacionalna javna televizija i izvornik.
 • E4 – Stanica koja je izvorno namijenjena djeci od 16 do 34 godine, ova stanica nudi uvoz iz SAD-a poput Očajnih domaćica, Hollyoaks-a i Big Brothera.
 • More4 – Usmjeren na gužvu od 35 do 60, ovaj kanal nastoji pružiti detaljnije poglede i nadilaziti naslove.
 • Film4 – Iako je ovaj kanal započeo samo kao pretplata, kasnije se promijenio i postao je jedini besplatni filmski kanal na redovnoj TV.
 • 4seven – Ovaj kanal omogućuje vam da nadoknadite zadnjih 7 dana emitiranja.
 • 4Music – Prikazuje nova singl izdanja i ima li između ostalog i svoje odbrojavanje. Neki su rekli da podsjeća na američku postaju MTV u ranim danima.
 • 4Shorts – Kratke skladbe o različitim temama.

Jasno je da na All 4 nisu ponuđene sve stanice, ali dosta ih je. Bez obzira za što ste raspoloženi, bilo da se radi o komediji, drami, dječjim predstavama, glazbi, činjenicama ili drugima, Channel 4 ima emisiju koja će udovoljiti svakoj želji. Neki od programa s Kanala 4 postali su prilično popularni izvan Velike Britanije. Emisije poput Oca Teda, The Inbetweenersa i IT gužve licencirani su za Netflix, tako da publika širom svijeta može uživati ​​u njima. Što ako ste željeli gledati All 4, a trenutno niste u Velikoj Britaniji? Recite da ste stranac ili ste u inozemstvu na odmoru? Tu se vraćamo temi VPN-ova.

VPN je šifrirana veza s poslužiteljem koji se nalazi (moguće) u drugoj zemlji. Ako pokušate pristupiti programiranju na Svi 4 bez upotrebe VPN-a, dobit ćete poruku poput ove.

Poruka o pogrešci

Iako početno gledanje ove poruke može vas obeshrabriti, sve što biste trebali učiniti je prijaviti se na britanski poslužitelj sa svojim VPN-om i bili biste u redu. Pa, kako započeti? Jednostavno slijedite gore navedene upute.

Gledajte svoje omiljene filmove i originalne programe poput Gogglebox-a i Made in Chelsea na All 4 (4oD) izvan Velike Britanije. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi i oni mogli deblokirati pristup streaming uslugama. Prati nas @VPNFan za najnovije recenzije i promocije vodećih VPN usluga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me