Tonton Draf Kemasukan NHL Secara Dalam Talian

Pusat BB&TDraf kemasukan NHL adalah cara Liga Hoki Nasional membawa pemain baru. Pada tahun 2018, draf itu akan diadakan di kediaman Dallas Stars, American Airlines Center di Dallas, Texas. Liputan pusingan pertama bermula pada hari Jumaat, 22 Jun jam 7:30 malam EST, dengan pusingan 2-7 bermula pada pukul 11 ​​pagi EST pada hari Sabtu, 23 Jun. Walaupun terdapat beberapa saluran yang merangkumi draf di AS dan Kanada, Anda dapat melihat prospek disatukan satu per satu dalam rancangan NHL dari mana saja dengan VPN.


VPN Terbaik ke Draf Kemasukan NHL

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan

Draf kemasukan NHL dimulakan pada tahun 1962, tetapi tidak menjadi terbuka sehingga tahun 1980. Itu hanya empat bulan setelah kemenangan mengejutkan AS ke atas USSR untuk memenangi pingat emas dalam hoki ais di Olimpik 1980. Tidak hairanlah, sukan ini mula menarik lebih banyak minat dan perhatian setelah kemenangan itu. Sejak itu, kami telah melihat beberapa pemain hoki terhebat dalam sejarah melalui barisan NHL. Kita boleh menyaksikan Gretzky, Lemieux, Howe, atau Jagr seterusnya yang terpilih untuk bermain.

Tahun lalu, NHL melakukan sesuatu yang tidak biasa dalam rancangan mereka. Biasanya, pasukan yang melakukan yang paling teruk adalah pasukan yang memenangi undian draf. Draf undian menentukan urutan pasukan yang dipilih. Pada tahun 2015, NHL mengubah bobot untuk mengurangkan peluang empat pasukan terbawah mendapat pemain terbaik dan meningkatkan peluang pasukan bukan playoff lain di atas yang mendapat pilihan terbaik.

Sudah tentu, ada hal yang biasa terjadi pada tahun ini kerana perdagangan dan pilihan tambahan. Inilah lihat draf pesanan untuk dua pusingan pertama.

PickRound 1PickRound 2
1Kerbau32Kerbau
2Carolina33Detroit
3Montreal34Florida
4Ottawa35Montreal
5Arizona36Detroit
6Detroit37Vancouver
7Vancouver38Montreal
8Chicago39NY Rangers
9NY Rangers40Edmonton
10Edmonton41Penduduk Pulau NY
11Penduduk Pulau NY42Carolina
12Penduduk Pulau NY43Penduduk Pulau NY
13Dallas44Dallas
14Philadelphia45Louis
15Florida46Washington
16Colorado47Colorado
17Jersi baru48NY Rangers
18Columbus49Columbus
19Philadelphia50Philadelphia
20Los Angeles51Los Angeles
21San Jose52Toronto
22Ottawa53Pittsburgh
23Anaheim54Anaheim
24Minnesota55Arizona
25Toronto56Montreal
26NY Rangers57Boston
27Chicago58Colorado
28NY Rangers59Teluk Tampa
29Louis60Winnipeg
30Detroit61las vegas
31Washington62Montreal

Pada masa ini, akan ada dua saluran setiap hari yang akan menunjukkan draf liputan. Di AS, Rangkaian Sukan NBC akan merangkumi pusingan pertama pada 22, dan pada 23, rangkaian NHL akan mendapat liputan. Di Kanada, liputan bermula dengan Sportsnet pada hari pertama, dan Sportsnet 1 pada hari kedua. Sekiranya anda akan melihat acara ini di luar AS atau Kanada, anda memerlukan langganan berbayar yang merangkumi NBCSN atau Sportsnet dan perkhidmatan VPN yang baik.

Mengapa anda mesti menggunakan VPN? Kerana draf akan disekat secara geo. Ini bermaksud laman web yang anda kunjungi untuk mengesan alamat IP anda dan jika ia berada di luar AS atau Kanada, anda akan disekat berdasarkan sekatan geografi. Terdapat banyak pilihan yang boleh anda pilih untuk VPN. Berikut adalah beberapa cadangan baik yang kami ada yang menjadikan penyambungan semudah memilih negara dan menekan butang.

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton Draf Kemasukan NHL

Kami akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton Draf NHL. Pertama, anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien untuk Windows, Mac, dan Linux. Pengguna mudah alih boleh memuat turun aplikasi untuk iOS dan Android. Anda bahkan dapat menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk mengamankan setiap peranti di rangkaian anda. Ini akan menghantar semua komunikasi anda melalui VPN yang memberikan sokongan ke peranti seperti konsol permainan dan kotak streaming. Mereka bahkan mempunyai aplikasi untuk peranti Amazon Fire TV.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian, inilah masanya untuk berhubung. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka. Perlu diingat bahawa kami menggunakan gambar dari pelayan AS kerana Big Brother adalah geo-terhad ke Amerika Syarikat.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana NBCSN dan NHL Network tersedia di AS, anda pasti ingin memilih pelayan di Amerika Syarikat. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh AS.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh melayari Internet atau menonton Draf Kemasukan NHL seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara, tetapi anda ingin menyambung ke pelayan di AS untuk menonton siaran langsung.

Seperti yang mungkin anda ketahui sekarang, VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Untuk penggunaan di luar AS, perkhidmatan ini dapat membantu anda menyekat perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu, dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan dan filem Amerika di Netflix seolah-olah anda berada di sana secara fizikal atau di kawasan lain yang anda ingin akses.

Nikmati semua kegembiraan semasa Draf Kemasukan NHL 2018. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati kegembiraan dari mana saja di dunia dengan VPN. Pastikan anda mengikuti kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map