Pusat BB&TDraf kemasukan NHL adalah cara Liga Hoki Nasional membawa pemain baru. Pada tahun 2023, draf itu akan diadakan di kediaman Dallas Stars, American Airlines Center di Dallas, Texas. Liputan pusingan pertama bermula pada hari Jumaat, 22 Jun jam 7:30 malam EST, dengan pusingan 2-7 bermula pada pukul 11 ​​pagi EST pada hari Sabtu, 23 Jun. Walaupun terdapat beberapa saluran yang merangkumi draf di AS dan Kanada, Anda dapat melihat prospek disatukan satu per satu dalam rancangan NHL dari mana saja dengan VPN.

VPN Terbaik ke Draf Kemasukan NHL

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan

Draf kemasukan NHL dimulakan pada tahun 1962, tetapi tidak menjadi terbuka sehingga tahun 1980. Itu hanya empat bulan setelah kemenangan mengejutkan AS ke atas USSR untuk memenangi pingat emas dalam hoki ais di Olimpik 1980. Tidak hairanlah, sukan ini mula menarik lebih banyak minat dan perhatian setelah kemenangan itu. Sejak itu, kami telah melihat beberapa pemain hoki terhebat dalam sejarah melalui barisan NHL. Kita boleh menyaksikan Gretzky, Lemieux, Howe, atau Jagr seterusnya yang terpilih untuk bermain.

Tahun lalu, NHL melakukan sesuatu yang tidak biasa dalam rancangan mereka. Biasanya, pasukan yang melakukan yang paling teruk adalah pasukan yang memenangi undian draf. Draf undian menentukan urutan pasukan yang dipilih. Pada tahun 2015, NHL mengubah bobot untuk mengurangkan peluang empat pasukan terbawah mendapat pemain terbaik dan meningkatkan peluang pasukan bukan playoff lain di atas yang mendapat pilihan terbaik.

Sudah tentu, ada hal yang biasa terjadi pada tahun ini kerana perdagangan dan pilihan tambahan. Inilah lihat draf pesanan untuk dua pusingan pertama.

  Mainkan World of Warcraft (WoW) Dengan VPN
PickRound 1PickRound 2
1 Kerbau 32 Kerbau
2 Carolina 33 Detroit
3 Montreal 34 Florida
4 Ottawa 35 Montreal
5 Arizona 36 Detroit
6 Detroit 37 Vancouver
7 Vancouver 38 Montreal
8 Chicago 39 NY Rangers
9 NY Rangers 40 Edmonton
10 Edmonton 41 Penduduk Pulau NY
11 Penduduk Pulau NY 42 Carolina
12 Penduduk Pulau NY 43 Penduduk Pulau NY
13 Dallas 44 Dallas
14 Philadelphia 45 Louis
15 Florida 46 Washington
16 Colorado 47 Colorado
17 Jersi baru 48 NY Rangers
18 Columbus 49 Columbus
19 Philadelphia 50 Philadelphia
20 Los Angeles 51 Los Angeles
21 San Jose 52 Toronto
22 Ottawa 53 Pittsburgh
23 Anaheim 54 Anaheim
24 Minnesota 55 Arizona
25 Toronto 56 Montreal
26 NY Rangers 57 Boston
27 Chicago 58 Colorado
28 NY Rangers 59 Teluk Tampa
29 Louis 60 Winnipeg
30 Detroit 61 las vegas
31 Washington 62 Montreal

Pada masa ini, akan ada dua saluran setiap hari yang akan menunjukkan draf liputan. Di AS, Rangkaian Sukan NBC akan merangkumi pusingan pertama pada 22, dan pada 23, rangkaian NHL akan mendapat liputan. Di Kanada, liputan bermula dengan Sportsnet pada hari pertama, dan Sportsnet 1 pada hari kedua. Sekiranya anda akan melihat acara ini di luar AS atau Kanada, anda memerlukan langganan berbayar yang merangkumi NBCSN atau Sportsnet dan perkhidmatan VPN yang baik.

Mengapa anda mesti menggunakan VPN? Kerana draf akan disekat secara geo. Ini bermaksud laman web yang anda kunjungi untuk mengesan alamat IP anda dan jika ia berada di luar AS atau Kanada, anda akan disekat berdasarkan sekatan geografi. Terdapat banyak pilihan yang boleh anda pilih untuk VPN. Berikut adalah beberapa cadangan baik yang kami ada yang menjadikan penyambungan semudah memilih negara dan menekan butang.

  Cara Menonton 4oD (Semua 4) Di Luar Inggris

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton Draf Kemasukan NHL

Kami akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton Draf NHL. Pertama, anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien untuk Windows, Mac, dan Linux. Pengguna mudah alih boleh memuat turun aplikasi untuk iOS dan Android. Anda bahkan dapat menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk mengamankan setiap peranti di rangkaian anda. Ini akan menghantar semua komunikasi anda melalui VPN yang memberikan sokongan ke peranti seperti konsol permainan dan kotak streaming. Mereka bahkan mempunyai aplikasi untuk peranti Amazon Fire TV.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian, inilah masanya untuk berhubung. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka. Perlu diingat bahawa kami menggunakan gambar dari pelayan AS kerana Big Brother adalah geo-terhad ke Amerika Syarikat.

Lokasi pelayan ExpressVPN

  • Oleh kerana NBCSN dan NHL Network tersedia di AS, anda pasti ingin memilih pelayan di Amerika Syarikat. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh AS.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.
  Akses Internet Privat Panduan Pengaturan Android

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh melayari Internet atau menonton Draf Kemasukan NHL seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara, tetapi anda ingin menyambung ke pelayan di AS untuk menonton siaran langsung.

Seperti yang mungkin anda ketahui sekarang, VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Untuk penggunaan di luar AS, perkhidmatan ini dapat membantu anda menyekat perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu, dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan dan filem Amerika di Netflix seolah-olah anda berada di sana secara fizikal atau di kawasan lain yang anda ingin akses.

Nikmati semua kegembiraan semasa Draf Kemasukan NHL 2023. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati kegembiraan dari mana saja di dunia dengan VPN. Pastikan anda mengikuti kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me