Ulasan IPVanish 2020

Mari kita mulakan semakan IPVanish kita dengan menyatakan bahawa mereka adalah satu-satunya penyedia VPN peringkat teratas. Ini bermaksud bahawa mereka mengawal semua infrastruktur mereka, menggunakan jurutera rangkaian mereka sendiri, dan menulis perisian tersuai mereka sendiri. Oleh itu, data anda tidak perlu disentuh oleh pihak ketiga. Semua trafik Internet anda dienkripsi dan terowong dengan selamat sejak ia meninggalkan peranti anda sehingga keluar dari pelayan VPN IPVanish dalam perjalanan ke destinasi terakhirnya. Kakitangan IPVanish mempunyai kawalan sepenuhnya sepanjang masa. Ini membolehkan mereka mengoptimumkan alirannya dan menyediakan salah satu perkhidmatan VPN terpantas di industri. Seorang veteran selama 15 tahun di ruang privasi, mereka telah memupuk reputasi yang luar biasa dan tetap menjadi salah satu penyedia VPN utama kerana profesionalisme mereka, perhatian terhadap perkhidmatan pelanggan, dan kemampuan untuk mengintegrasikan teknologi terkini ke dalam rangkaian mereka.


IPVanish

IPVanish terus berkembang dan meningkatkan rangkaian pelayan mereka untuk menyediakan perkhidmatan VPN di seluruh dunia yang terpantas, paling selamat, dan paling dipercayai. Rangkaian mereka merangkumi lebih dari 40,000 alamat IP di lebih dari 1,000 pelayan di 60+ negara. Ia merangkumi akses ke hampir setiap benua besar termasuk Eropah, Amerika Utara, Amerika Tengah dan Selatan, Asia, Afrika, dan Oceania. Kemungkinan di mana sahaja anda berada di dunia, anda akan dapat mencari pelayan IPVanish yang pantas dan boleh dipercayai untuk melindungi privasi anda dan melindungi transaksi Internet anda.

Harga dan Tawaran Istimewa

IPVanish memasarkan perkhidmatan VPN mereka sebagai satu pakej dengan tiga rancangan harga yang berbeza. Pelan ini merangkumi satu bulan, 3 bulan, dan satu tahun. IPVanish dengan murah hati menawarkan pembaca kami sehingga 57% daripada kitaran pengebilan pertama. Ini bermaksud pembaca kami dapat menikmati perkhidmatan IPVanish setahun penuh dari hanya $ 39 iaitu hanya $ 3.25 sebulan. Itu adalah penjimatan sebanyak 73% dari harga runcit penuh $ 143.88 setahun.

Harga IPVanish

Membayar Perkhidmatan IPVanish

Seperti yang ditunjukkan oleh gambar berikut, IPVanish mempunyai sejumlah cara untuk membayar perkhidmatan VPN mereka. Pertama, mereka menerima pembayaran menggunakan kad kredit utama. Kad-kad ini merangkumi Visa, MasterCard, American Express, Discovery, dan JCB. Mereka juga menerima kad debit Visa, Electron dan Delta. Sekiranya anda ingin menyimpan pembelian dalam talian di lokasi pusat, anda boleh melanggan menggunakan Paypal. Bayaran melalui Bitcoin dapat meningkatkan nama pengguna dalam talian anda dengan hanya memerlukan alamat e-mel yang sah untuk membuat akaun IPVanish anda. Akhirnya, bergantung pada tempat tinggal anda, anda boleh membayar menggunakan Alipay, iDEAL, Giropay, Bolero Bancario, CashU, dan lain-lain.

Kaedah Pembayaran IPVanish

Jaminan Wang Kembali 7 Hari Tanpa Risiko

Pasukan di IPVanish menyedari bahawa bakal pelanggan ingin menguji rangkaian mereka. Oleh itu, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 7 hari kepada semua pengguna baru. Ini akan memberi anda masa untuk menguji sepenuhnya kelajuan dan keserasian rangkaian IPVanish dengan semua peranti dan laman web yang selalu anda kunjungi. Anda juga harus menghubungi sokongan teknikal mereka mengenai sebarang pertanyaan yang mungkin anda miliki ketika menguji rangkaian VPN mereka. Sekiranya atas sebab apa pun, anda tidak berpuas hati dengan kinerjanya, IPVanish akan mengembalikan harga pembelian penuh langganan anda. Anda mesti meminta bayaran balik ini dalam masa tujuh hari dari tarikh pembelian anda.

Lawati IPVanish

Apakah Faedah Langganan IPVanish?

Semua pengguna IPVanish mempunyai akses kepada faedah berikut:

 • Perisian tersuai – Pelanggan mempunyai akses ke aplikasi VPN khusus untuk Windows, Mac OS X, iPhone dan iPad, peranti Android, dan Amazon Fire TV untuk menyambung ke perkhidmatan VPN mereka dari mana-mana sahaja.
 • Tanpa pembalakan – IPVanish tidak mengumpulkan atau mencatat lalu lintas atau penggunaan perkhidmatan VPN mereka.
 • Sambungan serentak – Semua pengguna dapat menyambungkan hingga lima peranti pada satu masa yang sama pada satu akaun.
 • Prasarana rangkaian – Pengguna IPVanish dapat menyambung ke lebih dari 1,000 pelayan di 60+ negara menggunakan lebih dari 40,000 alamat bersama IP.
 • Protokol VPN – Anda boleh memilih antara protokol VPN berikut: OpenVPN, L2TP, dan PPTP. Aplikasi iOS juga menyokong IKEv2.
 • Penyulitan selamat – Trafik Internet anda akan dilindungi dan dilindungi menggunakan enkripsi AES 256-bit.
 • Jaminan bebas risiko – Tidak kira rancangan mana yang anda pilih, pelanggan baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 7 hari.
 • Firewall NAT percuma – Semua pelayan IPVanish menggunakan firewall NAT (Terjemahan Alamat Rangkaian) untuk berkongsi alamat IP awam di kalangan pengguna. Ini membantu melindungi privasi dan tanpa nama mereka. Ini juga menyekat lalu lintas masuk dan melindungi anda dari malware dan bot jahat yang tidak diingini semasa menggunakan perkhidmatan IPVanish.
 • Rangkaian Wi-Fi – Anda dilindungi daripada serangan jahat di tempat panas kegemaran anda atau semasa dalam perjalanan dan menggunakan rangkaian hotel dan lapangan terbang yang tidak selamat.
 • Internet yang tidak disensor – Setiap orang mempunyai akses ke pengalaman dalam talian yang lebih terbuka dan kurang ketat dari mana sahaja mereka tinggal atau semasa melakukan perjalanan untuk perniagaan atau keseronokan.
 • Proksi SOCKS5 – Bagi mereka yang memerlukannya, IPVanish menyediakan proksi SOCKS5 untuk bertindak sebagai orang tengah yang selamat untuk komputer dan Internet anda menggunakan teknologi canggih seperti UDP dan IPv6. Ini adalah ciri yang popular untuk pengguna P2P / Torrent.
 • Ciri-ciri lain – Anda akan dilindungi daripada kebocoran DNS dan kebocoran data lain. Ciri suis membunuh VPN untuk aplikasi Windows dan Mac OS X yang menjadikan anda lebih peribadi dan tanpa nama semasa mengakses rangkaian IPVanish.

Inilah beberapa kelebihan yang anda dapat semasa menggunakan rangkaian pelayan VPN IPVanish. Yang lain termasuk kemampuan untuk mengaburkan trafik Internet anda untuk membantu mencegah pemeriksaan paket data yang mendalam, menggunakan lokasi maya untuk mengakses sumber hiburan yang lebih bervariasi, dan memanfaatkan penempatan semula geo untuk menjimatkan wang untuk pembelian dan komoditi dan perkhidmatan harga geo.

IPVanish dapat membantu anda menghentikan penargetan geografi iklan dalam talian atau mengatasi firewall kerajaan dan institusi untuk membantu memotong penapisan. Dengan menyulitkan semua lalu lintas Internet anda, perkhidmatan mereka melindungi anda ketika menggunakan kedai kopi kegemaran anda atau tempat liputan Wi-Fi pub tempatan. Ia juga melindungi daripada pengintip Internet seperti ISP yang dapat menggunakan pemeriksaan paket mendalam untuk melihat kandungan Internet anda dan melancarkan kelajuannya. Akhirnya, ia dapat menjimatkan wang anda ketika menggunakan VoIP atau perkhidmatan harga geo lain. Pendek kata, tidak kira apa yang anda mahu lakukan dalam talian, IPVanish akan menjadikan anda lebih selamat, peribadi dan tanpa nama semasa melakukannya.

Yang Memerlukan Perkhidmatan IPVanish?

Berikut adalah beberapa jenis pengguna yang boleh memanfaatkan perkhidmatan IPVanish:

 • Bekas patriot – Orang yang tinggal atau bekerja di luar negara yang ingin melindungi privasi mereka dan mengikuti berita dan hiburan dari negara asalnya.
 • Pelajar universiti – Pelajar yang ingin mengatasi sekatan Web kampus di media sosial, permainan dalam talian, dan laman web lain yang disekat.
 • Warganegara global – Wartawan dan warganegara dalam masyarakat terhad yang ingin memintas penapisan kerajaan dan institusi.
 • Pelancong perniagaan – Profesional yang ingin memastikan bahawa data dalam talian mereka sentiasa dilindungi dan dilindungi di mana sahaja mereka mengaksesnya.
 • Orang yang bercuti – Keluarga yang ingin melindungi maklumat peribadi mereka dan menikmati hiburan kegemaran mereka semasa bercuti dan menjelajah kawasan lain di dunia.
 • Individu yang sedar akan privasi – Pengguna internet yang ingin menghindari pengintipan pemerintah, ancaman siber jahat, dan pemantauan kebiasaan internet mereka di dalam negeri oleh perkhidmatan ISP yang ingin mengewangkan pengguna mereka dengan iklan yang disasarkan atau mematikan kelajuan Internet mereka.
 • Individu profesional – Orang yang ingin memastikan bahawa hidup mereka tidak terganggu oleh pos atau kepercayaan dalam talian yang bebas dan terbuka.
 • Wartawan dan pemberi maklumat – Perkhidmatan IPVanish, bersama dengan jaringan Tor dapat membantu melindungi mereka yang hidup atau penghidupannya bergantung pada kemampuan mereka untuk tetap tanpa nama dan membincangkan topik di Internet secara terbuka tanpa rasa takut akan balasan.
 • Pemain dalam talian – Pemain permainan yang mahukan persaingan yang lebih stabil dan seimbang untuk perkhidmatan permainan dalam talian mereka. Kurangkan lag dan blok serangan DDoS dengan VPN.

Lawati IPVanish

Infrastruktur Rangkaian IPVanish

IPVanish baru-baru ini memperluas perkhidmatannya ke lebih dari 1,000 pelayan di lebih 60 negara dengan mengintegrasikan lokasi baru yang disediakan oleh pemerolehannya oleh syarikat keselamatan Internet yang berpangkalan di Dallas StackPath. Infrastruktur rangkaian berada di bawah kendali staf teknikal mereka dengan semua pelayan, perisian, dan perkhidmatan rangkaian di bawah pengawasan langsung mereka. Rangkaian mereka sekarang mempunyai pelayan VPN di 85 bandar yang berbeza dengan lebih dari 40,000 alamat IP yang dapat dikongsi NAT untuk melindungi privasi dan tanpa nama pengguna.

Mereka mempunyai beberapa lokasi di negara-negara popular seperti Amerika Syarikat, Kanada, dan United Kingdom untuk meningkatkan keseluruhan kelajuan dan keseimbangan rangkaian. Mereka mempunyai pelayan VPN di beberapa lokasi di pantai timur dan barat Amerika Syarikat untuk meningkatkan prestasi rangkaian mereka untuk pengguna di seluruh dunia. IPVanish juga mempunyai beberapa lokasi di Asia, Eropah Timur dan Barat, dan Oceania. Mereka juga mempunyai banyak pelayan di lokasi yang kurang diwakili seperti Brazil dan Afrika Selatan.

Pelayan Rangkaian IPVanish

Senarai lengkap kawasan pelayan, negara, dan lokasinya mengikuti:

 • Afrika
  • Afrika Selatan – Johannesburg
 • Asia
  • Hong Kong, India – New Delhi, Israel – Tel Aviv, Jepun – Tokyo, Malaysia – Kuala Lumpur, Filipina – Manila, Singapura – Singapura, Korea Selatan – Seoul,
  • Turki – Bursa; Istanbul; Izmir,
  • Emiriah Arab Bersatu – Dubai
 • Eropah
  • Albania – Tirana,
  • Austria – Graz; Vienna,
  • Belgium – Brussels, Bulgaria – Sofia, Croatia – Zagreb, Cyprus – Larnarca, Republik Czech – Prague, Denmark – Copenhagen, Estonia – Narva; Tallinn, Finland – Helsinki, Perancis – Paris, Jerman – Frankfurt, Yunani – Athens, Hungary – Budapest, Iceland – Reykjavik, Ireland – Dublin, Itali – Milan, Latvia – Riga, Lithuania – Vilnius, Luxembourg – Luxembourg, Moldova – Chisinau, Belanda – Amsterdam, Norway – Kjevik, Poland – Warsaw, Portugal – Lisbon, Romania – Bucharest, Serbia – Belgrade, Slovakia – Bratislava, Slovenia – Ljubljana,
  • Sepanyol – Madrid; Valencia,
  • Sweden – Stockholm, Switzerland – Zurich, Ukraine – Kiev,
  • Glasgow Inggeris; Liverpool; London; Manchester; Nottingham
 • Amerika Utara
  • Kanada – Montreal; Toronto; Vancouver
  • Costa Rica – San Jose, Mexico – Guadalajara,
  • Amerika Syarikat – Ashburn, VA; Atlanta, GA; Boston, MA; Chicago, IL; Cleveland, OH; Dallas, TX; Denver, CO; Las Vegas, NV; Los Angeles, CA; Miami, FL; Milwaukee, WI; Nashville, TN; New York, NY; Phoenix, AZ; San Jose, CA; Seattle, WA; Louis, MO
 • Oceania
  • Australia – Melbourne; Sydney
  • New Zealand – Auckland
 • Amerika Selatan
  • Brazil – Sao Paulo; Rio de Janeiro

Mereka di Eropah Timur, Asia, dan Oceania yang ingin melayari Amerika Syarikat secara amnya akan mendapat prestasi rangkaian yang lebih baik dengan menghubungkan ke lokasi di sepanjang pantai barat. Mereka yang berada di Eropah Barat dan kawasan lain kemungkinan akan mendapat kelajuan Internet yang lebih pantas dengan menghubungkan ke lokasi pantai timur. Pengguna di negara yang menyekat seperti China dan yang lain akan mendapat hasil yang lebih baik dengan menghubungkan melalui negara yang kurang ketat di wilayah tempatan mereka untuk mendapatkan berita asas dan sumber lain.

Rangkaian mereka tidak mempunyai batasan penggunaan perisian P2P / BitTorrent dengan perkhidmatan mereka. Mereka mempunyai proksi SOKS5 untuk membantu anda membuat sambungan Torrent dan memastikan bahawa IP awam sebenar anda tidak terdedah. Perkhidmatan ini juga menyokong Kodi dan bahkan menawarkan aplikasi Five TV di gedung aplikasi Amazon. IPVanish tidak mencatat penggunaan VPN dan tidak membebankan penggunaan anda dengan cara apa pun.

IPVanish dan Keselamatan Dalam Talian Anda?

Pertama dan terpenting, IPvanish adalah perkhidmatan pembalakan tanpa kebenaran ketika datang ke VPN mereka. Mereka tidak mencatat lalu lintas pengguna VPN mereka atau metadata yang berkaitan dengan penggunaannya.

Perisian IPVanish khusus untuk Windows, Mac OS X, dan Android lalai untuk OpenVPN yang dipercayai oleh banyak pakar industri untuk memberikan kelajuan dan keselamatan terbaik dari protokol VPN yang ada sekarang. Aplikasi iOS mereka menggunakan IKEv2 untuk memanfaatkan ciri MOBIKEnya yang membolehkannya beralih antara rangkaian selular dan Wi-Fi tanpa menjatuhkan perkhidmatan VPN. Ia juga dianggap sebagai protokol yang baik yang mendapat keselamatannya dari IPsec. IKEv2 juga membolehkan rangkaian IPVanish menyediakan penyambungan semula secara automatik jika perkhidmatan itu jatuh secara tidak sengaja yang lebih biasa pada WiFi awam dan ketika beralih antara rangkaian.

IPVanish mengamankan semua lalu lintas Internet anda menggunakan beberapa enkripsi VPN terbaik di industri ini. Jabat tangan awal menggunakan 2048 RSA untuk pemindahan kunci dengan algoritma kawalan: TLSv1.2, cipher TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA. Penyulitan dan penyahsulitan data menggunakan cipher ‘AES-256-GCM’ yang dimulakan dengan kekunci 256 bit. Pengesahan adalah dengan menggunakan HMAC SHA-256 untuk kawalan dan SHA-256 untuk data.

IPVanish melaksanakan rangkaian VPN mereka menggunakan beberapa protokol VPN terbaik: OpenVPN dan IKEv2. Ini, bersama dengan kebijakan tanpa log mereka dan algoritma penyulitan yang sangat baik yang digunakan oleh perkhidmatan mereka untuk kedua-dua arahan kawalan dan data pengguna, memastikan bahawa anda sentiasa selamat semasa menggunakan perkhidmatan mereka untuk memperhatikan Web.

Lawati IPVanish

Melindungi Privasi dan Tanpa Nama Anda Menggunakan IPVanish

Seperti yang kami nyatakan sebelum ini, IPVanish adalah perkhidmatan privasi dalam talian tanpa pembalakan. Mereka tidak mencatat lalu lintas VPN pengguna atau metadata lain yang berkaitan dengannya. Dua petikan berikut dari Dasar Privasi mereka menggambarkannya dengan kata-kata mereka sendiri:

IPVanish tidak mengumpulkan atau mencatat sebarang lalu lintas atau penggunaan perkhidmatan Rangkaian Peribadi Maya.

… kami tidak melacak aktiviti pengguna di luar Laman kami, dan juga tidak melacak aktiviti melayari pengguna yang masuk ke dalam layanan VPN kami.

IPVanish memanfaatkan Server NAT untuk berkongsi alamat IP awam di antara pengguna pelayan yang sama. Oleh kerana semua alamat IP pengguna ditutup dan diganti menggunakan alamat IP yang dikongsi ini, ini menyukarkan siapa pun untuk mengetahui dari mana permintaan lalu lintas tertentu berasal. Sebagai bonus tambahan, pelayan yang sama ini memberikan perlindungan kepada pengguna rangkaian VPN mereka dari perisian jahat yang masuk dari sumber pihak ketiga.

StackPath, syarikat induk di belakang IPVanish, beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda harus perhatikan bahawa bertentangan dengan kepercayaan popular, AS tidak mempunyai dasar penyimpanan data. Sebaliknya, sebahagian Eropah, Australia, dan banyak negara lain mengharuskan syarikat menyimpan data pengguna. Ini bersama dengan polisi log tanpa IPVanish yang seharusnya memberi anda ketenangan fikiran. Pada dasarnya, ini bermaksud bahawa walaupun terpaksa, mereka akan mematuhi undang-undang AS dan menyerahkan “apa-apa yang mereka simpan” kepada pihak berkuasa. Ini berlaku untuk kes DMCA hingga permintaan jenayah.

IPVanish mempunyai perkhidmatan DNS pengetahuan sifar sendiri untuk membantu memastikan privasi dan sifat tanpa nama semua pertanyaan carian anda. Ini melindungi anda dari kebocoran DNS. Aplikasi khusus mereka juga melindungi dari kebocoran IP lain dengan memberikan perlindungan IPv4, IPv6, dan WebRTC. Untuk memastikan bahawa privasi dan anonimiti anda selalu dilindungi semasa menggunakan Internet, anda dapat memulakan perkhidmatan dan menyambung secara automatik ketika sistem anda boot.

Perisian Windows dan Mac mereka termasuk suis membunuh untuk segera menyekat komunikasi jika sambungan ke perkhidmatan VPN terputus. Ini sangat berguna bagi mereka yang mempunyai akses Internet. Aplikasi mudah alih mereka untuk iOS dan Android merangkumi teknologi penyambungan semula automatik. Anda juga boleh menukar alamat IP maya anda secara berkala menggunakan perisian mereka. Ciri-ciri ini membantu anda menjaga privasi dan anonim dalam talian anda semasa menggunakan IPVanish.

Untuk membantu anda tetap lebih tidak dikenali, mereka membenarkan pembayaran menggunakan mata wang kripto, Bitcoin. Sekiranya anda membayar menggunakan Bitcoin, hanya perlu alamat e-mel yang sah untuk membuat akaun IPVanish anda.

Anda dapat melihat dari atas bahawa IPVanish menghormati privasi dalam talian dan luar talian anda. Mereka tidak hanya mencatat sebarang aktiviti VPN anda. Mereka juga tidak menjejaki apa yang anda lakukan semasa anda meninggalkan laman web mereka. Mereka juga tidak berkongsi maklumat peribadi anda dengan pihak ketiga. Perisian mereka mempunyai ciri tambahan untuk membantu anda melindungi dan menjaga privasi dalam talian dan tanpa nama anda.

Apa Yang Boleh Anda Lakukan untuk Membantu Melindungi Privasi Dalam Talian anda

Ini adalah beberapa perkara lain yang boleh anda lakukan untuk membantu melindungi dan memaksimumkan privasi dalam talian anda. Ini termasuk yang berikut:

 • Gunakan pengurus Kata Laluan untuk membuat kata laluan selamat untuk semua akaun dalam talian anda.
 • Selamat penyemak imbas Web anda.
 • Pertimbangkan untuk menggunakan perkhidmatan e-mel yang disulitkan dari hujung ke hujung.
 • Manfaatkan ciri carian IPVanish DNS atau gunakan perkhidmatan pengetahuan sifar persendirian seperti DuckDuckGo
 • Gunakan perkhidmatan pesanan teks yang disulitkan dari hujung ke hujung seperti Isyarat dari Open Whisper Systems.
 • Gunakan IPVanish untuk melindungi privasi anda ketika menggunakan Internet.

Mereka yang mencari privasi dan tanpa nama yang lebih tinggi juga boleh menggunakan rangkaian Tor dan penyemak imbas tanpa nama yang berkaitan dengan perkhidmatan IPVanish. Ketahuilah bahawa ini dapat melambatkan kelajuan Internet anda dengan ketara, jadi pertimbangkan ini untuk aplikasi yang mana kelajuan bukanlah faktor utama.

Sokongan IPVanish

Sokongan IPVanish terutamanya dengan tiket e-mel 24/7. Sebilangan besar tiket e-mel dikendalikan dalam beberapa jam tetapi lebih banyak tiket yang terlibat boleh memakan masa hingga dua hari. Untuk menambah ini, mereka mempunyai halaman sokongan yang luas di laman web mereka. Halaman sokongan mereka merangkumi kategori berikut: Soalan Lazim, panduan persediaan, soalan penagihan, penyelesaian masalah, pengumuman, dan maklumat mengenai perkhidmatan. IPVanish juga menerbitkan blog yang menawarkan petua privasi dalam talian dan berita privasi. Selain ini, mengadakan forum kumpulan dan kehadiran aktif di Facebook, Twitter, dan YouTube.

Lawati IPVanish

Ulasan Video IPVanish

Ujian Hands-On IPVanish

IPVanish mempunyai aplikasi khusus untuk Windows, Mac OS X, iOS, Android, dan Fire TV. Mereka yang menggunakan aplikasi Kodi dan streaming lain akan menghargai aplikasi Amazon Fire TV asli yang mereka kembangkan untuk menyambung ke rangkaian VPN mereka. Semua perisian mereka senang dipasang dan digunakan. Aplikasi ini juga serupa dalam penampilan dan fungsi. Ini memudahkan penggunaan perkhidmatan mereka dengan pelbagai peranti. Aplikasi ini juga memudahkan semua orang memanfaatkan perkhidmatan IPVanish tanpa mengira kepakaran teknikal.

Spesifikasi teknikal yang diperlukan oleh setiap aplikasi adalah seperti berikut:

 • Tingkap – Windows 10, Windows 8, Windows 7
 • Mac OS X – Mac OS 10.7-10.9
 • iOS – iOS 9.0 atau lebih baru
 • Android – 4.0.3 dan ke atas
 • TV Kebakaran – Android 4.0.3 ke atas

Sebaik sahaja anda mendaftar untuk akaun, mereka akan menghantar e-mel menyambut anda dengan nama pengguna dan kata laluan anda supaya anda dapat menyambung ke rangkaian pelayan VPN mereka menggunakan perisian pelanggan pilihan anda. Kami mempunyai satu set panduan lengkap untuk membantu anda menyiapkan IPVanish. Perisian ini senang digunakan. Kami membuat panduan untuk memberi anda panduan langkah demi langkah untuk mengkonfigurasi fitur canggih dan memanfaatkan sepenuhnya perisian. Petunjuknya agak panjang sehingga daripada menyertakannya dalam ulasan kami, kami akan pautkan ke setiap panduan di bawah.

Mari kita mulakan IPVanish untuk Windows (Panduan Penyediaan Windows IPVanish):

Pelanggan Windows IPVanish

Pasukan pengembangan di IPVanish telah berusaha keras untuk menjadikan perisian mereka mudah digunakan. Ini cepat kelihatan semasa anda membuka klien Windows. Aplikasi ini memberi anda beberapa cara untuk berhubung. Anda boleh memilih mana-mana pelayan dari dropdown di bahagian atas, memilih lokasi dari peta, atau melihat senarai semua pelayan. Aplikasi ini juga akan membantu anda memilih lokasi berdasarkan tujuan termasuk pelayan terpantas, media AS atau permainan, AS, UK, dan CA.

Sekali lagi anda boleh merujuk panduan kami untuk sebilangan ciri. Kami hanya menyentuh beberapa sorotan untuk tinjauan. Salah satu kegemaran saya adalah keupayaan untuk menyusun lokasi mengikut masa ping dan menapis berdasarkan kata kunci. Sebagai contoh, anda boleh menaip “Neth” ke dalam penapis untuk memaparkan pelayan di Belanda dan menyusun hasilnya dengan ping waktu untuk mencari pelayan terpantas.

Terdapat banyak ciri canggih yang terdapat pada klien Windows. Ia menyokong pelbagai protokol tetapi OpenVPN UDP yang disyorkan adalah pilihan terbaik. Anda boleh menukar ke L2TP atau PPTP jika anda memerlukannya. Pelanggan merangkumi perlindungan kebocoran DNS untuk kedua-dua IPv4 dan IPv6. Sekiranya kedengarannya membingungkan, jangan bimbang selain mengetahui bahawa melindungi privasi anda. Perkara yang sama berlaku untuk pertukaran bil Internet dan menyekat semua ciri lalu lintas LAN. Anda juga boleh mengaktifkan split tunneling. Perkhidmatan VPN merangkumi perlindungan firewall juga.

Sekarang kita akan melihat IPVanish untuk Mac (Panduan Penyediaan IPVanish Mac):

Pelanggan Mac IPVanish

Anda akan segera melihat persamaan antara klien Mac dan rakan sejawat Windows. Itu bukan kemalangan. Pasukan IPVanish melakukan banyak usaha untuk menjadikan penampilan dan tingkah laku pelanggan sangat serupa. Ini memudahkan pertukaran antara peranti. Anda juga mendapat ciri lanjutan yang sama pada klien Mac. Sebenarnya IPVanish cenderung melepaskan prestasi baru untuk Mac terlebih dahulu yang berbeza dari kebanyakan penyedia. Contohnya, mereka melancarkan ciri suis membunuh Internet untuk bulan Mac sebelum melepaskannya untuk pengguna Windows.

Saya mengesyorkan anda membaca panduan kami semasa menyediakan klien Mac. Menyambung ke pelayan adalah proses yang mudah. Anda boleh memilih lokasi pelayan dari senarai atau paparan peta. Setelah disambungkan, anda akan melihat grafik yang bagus yang memaparkan penggunaan data anda. Walaupun rancangan VPN merangkumi akses tanpa had, masih bagus untuk melihat berapa banyak lalu lintas yang melalui rangkaian mereka. Tiada aktiviti anda dicatat, tanpa mengira sistem operasi yang anda gunakan. Itu betul untuk sambungan manual juga.

Beberapa ciri klien Mac kegemaran kami termasuk ciri suis membunuh VPN dan kemampuan untuk menetapkan DNS anda sendiri. Secara lalai aplikasi akan menggunakan IPVanish untuk DNS. Ini adalah penyelesaian yang lebih baik untuk menghantar permintaan DNS melalui ISP anda. Pelanggan juga memberi anda fleksibiliti untuk menetapkan pelayan DNS anda sendiri. Sekiranya anda pernah memilih untuk melakukannya, kami mengesyorkan menggunakan Google atau OpenDNS. Anda juga boleh menetapkan aplikasi untuk menukar alamat IP secara berkala untuk tahap perlindungan privasi tambahan. Ini bukan ciri yang sangat diperlukan oleh orang tetapi senang mengetahui bahawa anda mempunyai pilihan.

Aplikasi mudah alih seterusnya. Kita akan mulakan dengan IPVanish untuk iOS (Panduan Persediaan iOS IPVanish):

Aplikasi iOS IPVanish

Aplikasi mudah alih kurang luas daripada pelanggan desktop. Walaupun tidak memiliki tampilan yang halus dibandingkan dengan Mac dan Windows, aplikasi IPVanish iOS melayani tujuannya dengan baik. Anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan dan bertukar antara pelayan pada bila-bila masa. Aplikasi ini akan memaparkan alamat IP baru anda dan lokasi yang dapat dilihat. Tidak banyak yang perlu disiapkan tetapi terdapat beberapa ciri canggih yang perlu disebutkan.

Sama ada anda mahu menyambung pada iPhone atau iPad anda, kami mengesyorkan menggunakan protokol IKEv2 lalai. Sangat sesuai kerana IKEv2 akan beralih antara rangkaian dengan lancar semasa anda bergerak dari telefon bimbit ke hotspot Wi-Fi. Kami tidak pernah mengubahnya tetapi anda juga boleh mengatur aplikasi untuk disambungkan menggunakan IPSec. Aplikasi ini mempunyai pilihan yang selalu aktif dan sambungan automatik untuk rangkaian dan laman web tertentu.

Sekarang masanya untuk melihat IPVanish untuk Android (Panduan Persediaan Android IPVanish):

Aplikasi Android IPVanish

Aplikasi Android untuk IPVanish mempunyai rupa dan nuansa yang unik. Saya suka cara mereka memperlihatkan penggunaan untuk setiap lokasi. Ini sangat memudahkan untuk melihat pelayan mana yang sibuk pada waktu tertentu. Setelah disambungkan, aplikasi akan memaparkan statistik termasuk jumlah penggunaan data. Ia juga akan menunjukkan kelajuan muat turun dan muat naik anda. Ini sangat berguna bagi ahli yang mempunyai cap data pada pelan bilik bawah tanah mereka. Perkhidmatan IPVanish tidak terhad.

Tidak banyak yang perlu disediakan aplikasi Android. Anda boleh memilih antara OpenVPN TCP dan UDP. Kami lebih suka UDP untuk prestasi terbaik. Aplikasi ini juga merangkumi ciri perebutan. Ini menambahkan kemampuan mengaburkan pada OpenVPN yang bermanfaat di negara-negara seperti China di mana pemerintah berusaha mengesan dan menyekat VPN menggunakan teknik pemeriksaan paket dalam.

Lawati IPVanish

Ujian Kelajuan IPVanish

Kami sangat gembira dengan prestasi keseluruhan IPVanish. Anda dapat melihat dari ujian kelajuan di bawah bahawa perkhidmatan mereka menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Seperti yang dijangkakan, terdapat beberapa kehilangan kelajuan semasa disambungkan ke rangkaian mereka. Ini disebabkan oleh overhead yang mengenkripsi lalu lintas VPN yang dikeluarkan. Walau bagaimanapun, ini sangat minimum dalam kes IPVanish.

Ujian kelajuan IPVanish

Seperti yang anda lihat dari gambar di atas, sambungan yang disulitkan IPVanish menurunkan kelajuan muat turun ISP asas kami dari 134.04 Mb / s ke 129.73 Mb / s. Ini adalah penurunan kurang dari 3.5% kepada pelayan di New York City. Kelajuannya sangat baik dan antara yang terbaik yang kami perhatikan. Kerugian kecil dalam kelajuan sambungan. Ia sepadan dengan keamanan dan ketenangan fikiran yang ditawarkan dengan dapat menyulitkan semua lalu lintas Internet anda menggunakan beberapa algoritma penyulitan terkuat dalam industri.

Kesimpulannya

IPVanish adalah veteran 15 tahun di ruang privasi Internet. Mereka mempunyai satu-satunya perkhidmatan VPN peringkat teratas di industri ini. Ini bermakna mereka tidak hanya mengawal perkakasan mereka sendiri tetapi infrastruktur yang berkaitan dengannya. Mereka menulis semua perisian mereka sendiri, mengawal semua pengembangan rangkaian mereka, dan semua aspek perkhidmatan mereka yang lain. Ini bermaksud mereka selalu mengawal siapa yang mempunyai akses ke maklumat peribadi dan lalu lintas Internet anda. Mereka telah mengembangkan reputasi untuk menawarkan salah satu perkhidmatan VPN terpantas, paling profesional, berorientasi sokongan dalam industri ini. IPVanish juga berharga untuk perkhidmatan yang mereka tawarkan.

Anggota mempunyai akses ke aplikasi VPN khusus untuk Windows, Mac OS X, Android, iOS dan Fire TV. Aplikasi ini mudah dipasang dan membolehkan pengguna menyambung ke pelayan VPN di rangkaian IPVanish dengan hanya beberapa klik tetikus atau ketuk di layar. Pelanggan Windows dan Mac OS X mereka merangkumi beberapa ciri yang lebih maju yang tersedia untuk VPN termasuk perlindungan kebocoran DNS, kemampuan untuk mengubah alamat IP anda secara berkala, perlindungan kebocoran IPv6, dan suis kill VPN. Perkhidmatan mereka tidak menyekat penggunaan P2P dan Torrent dengan cara apa pun. Ini juga merangkumi proksi SOCKS5 untuk membantu menjaga kerahsiaan anda.

Aplikasi IPVanish menyediakan beberapa enkripsi terbaik yang terdapat di industri ini. Semua data Internet anda dienkripsi dengan algoritma AES 256-bit. Ini adalah kekuatan penyulitan yang sama yang digunakan oleh Amerika Syarikat untuk komunikasi rahsia. Semua kecuali aplikasi iOS mereka lalai ke OpenVPN kerana kepantasan, keselamatan yang ditawarkannya, dan kebolehpercayaan keseluruhannya. Oleh kerana itu, OpenVPN dianggap sebagai protokol VPN terbaik oleh kebanyakan pakar keselamatan.

Lalai aplikasi iOS mereka ke IKEv2 yang dianggap pantas, selamat dan boleh dipercayai seperti OpenVPN. Selain itu, ia menyokong MOBIKE. Ini menjadikannya pilihan yang bagus untuk pengguna iPhone dan iPad kerana menjaga sambungan VPN sambil beralih antara hotspot Wi-Fi dan rangkaian selular. Ini juga menjadikan penyambungan ke VPN menjadi lebih mudah sekiranya perkhidmatan tersebut terputus secara tidak sengaja.

Mereka menyediakan tutorial dan panduan penyediaan visual untuk menyambung ke perkhidmatan mereka menggunakan router Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu, Chromebook, dan DD-WRT dan Tomato. Sokongan mereka bermula dengan pangkalan data FAQ yang luas dan pertanyaan forum terbuka dan merangkumi sistem tiket e-mel 24/7/365. Mereka secara rasmi menjelaskan bahawa mereka tidak mencatat aktiviti pengguna VPN apa pun semasa mengakses rangkaian mereka.

Perkara yang paling kami sukai mengenai perkhidmatan ini:

 • Mereka memiliki klien VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, Android, dan Fire TV .
 • Mereka mempunyai ciri suis membunuh VPN di kedua-dua klien Windows dan Mac OS X.
 • Pengguna Torrent dan VoIP akan menghargai proksi web SOCKS5.
 • IPVanish membenarkan lima sambungan serentak pada satu akaun.
 • Mereka mempunyai ciri canggih lain seperti perlindungan firewall NAT, perlindungan kebocoran DNS, kemampuan untuk menukar alamat IP anda secara berkala, dan perlindungan kebocoran IPv6.
 • IPVanish menawarkan sambungan pelayan yang sangat pantas dari hampir di mana sahaja di dunia
 • Ahli baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 7 hari tanpa had.
 • Harga dan potongan harga yang kompetitif ditawarkan untuk pakej jangka panjang.

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

 • Tambahkan sokongan sembang langsung
 • Tambahkan klien Linux

IPvanish mempunyai salah satu rangkaian VPN terbesar dengan lebih dari 40,000 alamat IP di lebih dari 1,000 pelayan di 60+ negara. Ia merangkumi akses ke hampir setiap benua besar termasuk Eropah, Amerika Utara, Amerika Tengah dan Selatan, Asia, Afrika, dan Oceania. Rangkaian mempunyai beberapa kecepatan terpantas yang telah kita lihat untuk perkhidmatan VPN. Mereka sedang dalam perjalanan untuk merealisasikan matlamat mereka untuk menyediakan perkhidmatan VPN global terpantas, paling selamat dan boleh dipercayai, dengan harga yang kompetitif.

Untuk mendapatkan keuntungan yang besar, kami mencadangkan agar anda memanfaatkan kami kupon sebagai tambahan kepada syarat jangka panjang yang lebih lama dan mendaftar selama satu tahun perkhidmatan. Mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 7 hari jadi anda akan mempunyai banyak masa untuk melihat apakah perkhidmatan mereka sesuai untuk anda. Beri ujian IPVanish dan lihat apa yang anda fikirkan. Sekiranya anda menyukai prestasi VPN mereka dan menikmati penyambungan ke perkhidmatan mereka, anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses tanpa had dari hanya $ 3,25 sebulan.

Lawati IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map