Chrome-bővítmény logóCsakúgy, mint a Google keresőmotorja, a Chrome a világ legnépszerűbb böngészője. Az asztali és a mobil változat között 63% -os piaci részesedéssel rendelkezik. Az egyik lehetőség, amelyet sok felhasználó élvez, a kiterjesztések használata. Azok számára, akik meg akarják védeni magánéletüket az interneten való böngészés közben, anélkül, hogy más alkalmazások adatait titkosítanák, a VPN-kiterjesztés használata megfelelő. A probléma az, hogy nagyon sok VPN-kiterjesztés van. Emiatt nehéz lehet kiválasztani a legjobb megoldást. Ezért segítünk abban, hogy az Ön igényeinek megfelelő döntést hozzon. Ne feledje, hogy ezen a ponton nem adhat kiterjesztéseket a Chrome mobil verziójához. Az alább felsorolt ​​összes VPN azonban Android és iOS alkalmazásokat is kínál.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsAudited
Nincs LogsSmart TV
& ConsoleRouter
App
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 3.33 PIA 52
4 PureVPN $ 2.88 SaferVPN 180 jelölőnégyzetet
5 SaferVPN $ 3.29 SaferVPN 34

A VPN mellett javasoljuk a WebRTC Leak Prevent kiterjesztés telepítését is. Nem számít, melyik VPN-t választja, ez a kiterjesztés fontos. Ha úgy dönt, hogy nem kívánja megszerezni a WebRTC kiterjesztést, akkor minden meglátogatott webhelyen felfedi valódi IP-címét. Ez természetesen meghiúsítja a VPN böngésző kiterjesztés használatának célját a Chrome-ra. Akár meg akarja óvni a böngészési adatvédelmet, akár megkerüli a földrajzi korlátozásokat, a VPN kiterjesztés segít elérni céljait. Most vessünk egy pillantást a Chrome legkedveltebb VPN-kiterjesztéseire.

1. A legjobb VPN-kiterjesztés a Chrome-hoz: ExpressVPN

ExpressVPN kiterjesztés oldalNoha a Chrome ExpressVPN kiterjesztése hasonló, előbb le kell töltenie az alkalmazást. Mielőtt elkezdené a kiterjesztés működését, az ExpressVPN megköveteli a VPN-ügyfél telepítését. Miután ezt megtette, akkor elmehet a Chrome Internetes áruházba, vagy letöltheti a kiterjesztést a webhelyről. Ezután csak kattintson a sarokban lévő ikonra. Ne feledje, hogy a 10 hely használatának lehetősége csak akkor áll rendelkezésre, ha a böngésző kiterjesztést használja, de könnyen válthat közöttük, és az összes kiszolgálóra hozzáférhet az egyedi alkalmazásukból.

Expressvpn Chrome használat

VPN használatakor általában jó sebességet akar. Ezért akartuk megmutatni a teljesítményteszt eredményeit az ExpressVPN Chrome kiterjesztés használata közben. Mint az eredményeink azt mutatják, a VPN-hez csatlakoztatva a sebesség sokkal lassabb volt. A különbség körülbelül 60% -os sebességvesztést jelent. Ennek ellenére továbbra is folytathatja a nagyfelbontású videókat bármilyen pufferolás nélkül.

  A legjobb VPN-k a Pandora számára

ExpressVPN Speedtest

Ismét elvégeztünk egy DNS-szivárgás-tesztet, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a böngésző-bővítmény nem szivárog-e valódi helyünkön, és megállapítottuk, hogy az ExpressVPN probléma nélkül átadott.

ExpressVPN Leaktest

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Legfeljebb 3 eszközzel csatlakozhat a szolgáltatáshoz egyszerre egyetlen VPN-fiókkal, egyszerűen Havonta 6,67 USD 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN-kiterjesztés a Chrome-hoz: NordVPN

NordVPN kiterjesztési oldalA NordVPN kiterjesztés telepítése a Chrome-ra egyszerűen elvégezhető. Csakúgy, mint a többiek, a Chrome Internetes áruházba is hozzáférhet. Ha kész, kattintson a „Hozzáadás a Chrome-hoz”, majd az „Új kiterjesztés” gombra. Amint telepíti, zárja be a Chrome-ot, és nyissa meg újra a böngészőt. Most látnia kell a NordVPN ikont a tetején. Ha rákattint, akkor megjelenik a konzol. Innentől lehetősége van automatikus csatlakozásra vagy a hely megváltoztatására.

NordVPN Chrome Extension Usage

A jó sebesség fontos, ha a NordVPN-t olyan szolgáltatások feloldásához használja, mint a Netflix vagy a BBC iPlayer. Az alábbi képen láthatja a sebesség-teszt eredményeit a NordVPN Chrome kiterjesztés használata közben. Ez nagy szám minden olyan böngészéshez, amelyet tervezni szeretne, és a sebesség csak enyhe csökkenést mutat.

NordVPN sebességteszt

A DNS-szivárgás-teszt is fontos VPN használatakor. Az alábbi kép azt mutatja, hogy a NordVPN sikeresen teljesítette a tesztet.

NordVPN szivárgáspróba

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a Hulu? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlan VPN-re jelentkezhet Havonta 2,75 USD 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN-kiterjesztés a Chrome-hoz: PIA

Privát internet-hozzáférési bővítmény oldalMint a fenti képen látható, könnyen megtalálhatja a PIA Chrome kiterjesztést, ha felkeres a Chrome Internetes áruházba. Ha kész, kattintson a „Hozzáadás a Chrome-hoz”, majd az „Új kiterjesztés” gombra. Amint telepíti, zárja be a Chrome-ot, és nyissa meg újra. Az alábbi első képen egy nyíl a piros PIA ikonra mutat. Amikor először rákattint, be kell írnia a bejelentkezési adatait. Ezt követően a zöld nyíl jelzi, hogy hol lehet megváltoztatni a szerver helyét. Amint azt a második képen látható piros nyíl jelzi, az ikon zöldre vált, amikor a csúszkát balról jobbra mozgatja. Ezenkívül megjeleníti annak az országnak a zászlóját is, ahol csatlakozni választott. Mint láthatja, az atlantai szerverhez kapcsolódtunk, tehát IP-címünk volt az Egyesült Államokban. Ez elősegítené az országon kívüli népszerű streaming szolgáltatások feloldását.

  A legjobb VPN-k az IPTV-hez

PIA böngésző kiterjesztés

VPN használatakor a sebesség mindig fontos. Ezért a PIA Chrome kiterjesztés használata közben meg akartuk mutatni a sebességteszt eredményeit. Amint az alábbi képen látható, sebességünk nagyon hasonló volt a VPN-sel és anélkül. A VPN kapcsolat körülbelül 8% -os sebességveszteséget jelentett. Ez nagy szám minden olyan böngészéshez, amelyet tervez.

PIA Extension Speedtest

Egy másik teszt, amelyet szeretnénk elvégezni, a szivárgásteszt. Amint az alábbi képen látható, a PIA böngésző kiterjesztése megfelel a tesztnek.

PIA meghosszabbítási szivárgásteszt
Várhat ugyanazon funkciók közül, amelyeket általában látna a PIA-val. A Chrome és a Firefox kiterjesztéseken kívül egyéni VPN-alkalmazásokat is letölthet Windows, Mac, iOS és Android számára. Az alkalmazások az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínálnak. A privát internet-hozzáférés korlátlanul korlátlan VPN-t kínál az olvasóinknak Havonta 2,50 USD valamint egy 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN-kiterjesztés a Chrome-hoz: PureVPN

PureVPN kiterjesztés oldal

Szerencsére könnyedén telepítheti a PureVPN Chrome kiterjesztést. Csak annyit kell tennie, hogy felmegy a Chrome Internetes áruházba. Ha kész, kattintson a „Hozzáadás a Chrome-hoz”, majd az „Új kiterjesztés” gombra. Amikor kész, zárja be a Chrome-ot, és nyissa újra. A tetején látható a PureVPN ikon. Miután rákattintott, írja be a hitelesítő adatait, majd kattintson a csatlakozás gombra. A leválasztáshoz nyomja meg ismét.

A PureVPN Chrome kiterjesztés használata

Ha ellenőrizni szeretné ennek a kiterjesztésnek a sebességét, ez nem nehéz. Amint az eredményekből látszik, a kiterjesztés használatakor a számok magasabbak voltak a normálnál. A kiterjesztést különböző tesztekkel és időpontokkal teszteltük, és ugyanazt az eredményt kaptuk. Ezért csak arra a következtetésre juthatunk, hogy tömörítik az adatokat a gyorsabb eredmények érdekében.

PureVPN Speed ​​Test

A következő vizsgálat a szivárgásvizsgálat. A többi említett kiterjesztéssel ellentétben úgy tűnik, hogy ennek a problémának van a szivárgás. Az alábbi szivárgástesztkép 1 webcímet mutat, de ez különbözik az SSL címetől. Ugyanakkor egy másik jelentés szerint több mint 7 http kérés szivárgás tapasztalható.

PureVPN Leaktest

Amíg ez gyors, a szivárgások idegessé tesznek minket. Ennek ellenére a PureVPN elég jól teljesít az árképzési kategóriában, de a Chrome kiterjesztésük nem tűnik eléggé ahhoz, amit elvárnánk. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és egyszerűen hozzáférhet minden szerverhelyükhöz Havonta 4,16 USD amikor feliratkozik egy éves VPN-hozzáférésre.

  A legjobb VPN-k a Playstation 4 számára

Látogasson el a PureVPN oldalra

5.A legjobb VPN-kiterjesztés a Chrome-hoz: SaferVPN

SaferVPN kiterjesztés oldal

A legtöbb itt felsorolt ​​kiterjesztéshez hasonlóan a SaferVPN Chrome kiterjesztés megszerzése is egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáfér hozzá a Chrome Internetes áruházba. Ha kész, kattintson a „Hozzáadás a Chrome-hoz”, majd az „Új kiterjesztés” gombra. Amikor kész, zárja be a Chrome-ot, és nyissa újra. Most látnia kell a SaferVPN ikont a felső sarokban. Kattintson rá, és írja be a hitelesítő adatait. Ezután válassza ki a régiót, és mozgassa a csúszkát jobbra a csatlakozáshoz.

SaferVPN használat

A sebességek fontosak a VPN használatához, függetlenül attól, hogy böngésző vagy önálló verziót tesztelnek. Az alábbi képeken láthatja eredményeinket. Ez a sebességteszt azt mutatja, hogy a böngészővel való kapcsolat gyorsabb, mint általában. Ez azt jelzi, hogy a szolgáltatás tömöríthet adatokat nagyobb sebesség elérése érdekében.

SaferVPN Speed ​​Test

Egy másik teszt, amelyet futottunk, a szivárgásteszt. Ha a szolgáltatás szivárog, akkor elveszíti a VPN használatának célját. Mint itt láthatod, a SaferVPN nagyon szivárog. ez nem jó dolog megnézni, ha magánélete védelmére törekszik.

SaferVPN Leaktest

A SaferVPN jó ár-érték arányt, szép felületet és megfelelő méretű hálózatot biztosít. Csak egyetlen VPN-fiókkal csatlakozhat a Chrome-bővítményhez és még sok máshoz Havonta 3,49 dollár 2 éves előfizetéssel. A szivárgások miatt nem javasoljuk a Chrome kiterjesztését azoknak, akik adatvédelemre szorulnak.

Látogasson el a SaferVPN webhelyre

Végül megmutatjuk, hogyan kell telepíteni és beállítani a korábban említett WebRTC kiterjesztést. Ezt ismét feltétlenül hozzá szeretné adni a Chrome-hoz, akár VPN-kiterjesztést használ, akár nem. Menjen vissza a Chrome Internetes áruházba és keressen rá A WebRTC szivárgásának megakadályozása.

WebRTC szivárgásgátló oldal
Miután hozzáadta, el szeretne menni a kiterjesztés „beállítások” szakaszához, és válassza a „Nem proxibilis UDP (force proxy) letiltása” lehetőséget. Azt is engedélyeznie kell az „inkognitómódot”. Zárja be a Chrome-ot, és nyissa újra. Most megvédi magát a WebRTC szivárgások ellen. Ha tesztelni tervezi, javasoljuk a doileak.com weboldal.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me