VPN for GamingAz online szerencsejáték óriási üzlet. A hirdetőtáblák rendszerének napjaitól kezdve, amikor számítógépet tárcsázott a játékhoz, a világszerte elérhető hálózatokig, az online játék most népszerű kultúránk részét képezi. Ahogy a videojátékok grafikája, feldolgozási teljesítménye és részletessége nőtt, az élő játékfolyamok és az eSports események még nagyobb figyelmet fordítanak a legjobb játékosokra. Függetlenül attól, hogy alkalmi játékosnak van problémája a késéssel, vagy egy elit játékosnak, aki DDoS védelmet keres, a VPN segít a játékban.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.85 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
A VPN útmutatók a legújabb kiadásokhoz
GTA V Overwatch Monster Hunter világ

Népszerű játékok VPN útmutatói (ábécé sorrendben)

GamePriceGenrePublisherReleased
Agar.io Ingyenes Akció Miniclip 2015. április 28
BÁRKA $ 29.99 Akció Stúdió helyettesítő kártya Korai hozzáférés
Call of Duty $ 29.99 FPS Activision 2016. november 4
CS: GO $ 14.99 FPS Szelep 2012. augusztus 21
Sötét lelkek III $ 59.99 Akció FromSoftware 2016. március 24
Végzet $ 59.99 FPS Bethesda Softworks 2016. május 13
DOTA 2 Ingyenes MMOBA Szelep 2013. július 9
Az Elder online tekercsel $ 29.99 MMORPG Bethesda Softworks 2014. április 4
Final Fantasy XIV Alatti MMORPG Square Enix 2013. augusztus 24
Tiszteletére $ 59.99 Akció Ubisoft 2023. február 14
Gloria Victis $ 19.99 MMORPG Fekete szem játékok Korai hozzáférés
Grand Theft Auto V $ 59.99 Akció Rockstar Games 2013. szeptember 17
A vihar hősei Ingyenes MMOBA Hóvihar 2015. június 2
legendák Ligája Ingyenes MMOBA Riot Games 2009. október 27
Mario Kart 8 $ 59.99 Verseny Nintendo 2023. április 28
Minecraft $ 26.95 Kaland Mojang 2011. október 7
Nincs ember ég $ 59.99 Kaland Helló játékok 2016. augusztus 9
Overwatch $ 59.99 FPS Hóvihar 2016. május 24
Paladins Ingyenes FPS Hi-Rez Studios 2016. szeptember 16
Növények vs Zombies GW2 $ 19.99 Vadász PopCap játékok 2016. február 23
Pokken bajnokság $ 49.99 Harcos Bandai Namco 2015. július 16
Rakéta Liga $ 19.99 Sport Psyonix 2015. július 7
Super Smash Bros $ 44.99 Harcos Nintendo 2014. november 21
Smite Ingyenes MMOBA Hi-Rez Studios 2014. március 25
Splatoon $ 59.99 Vadász Nintendo 2015. május 28
Csillagok háborúja $ 19.99 Vadász Elektronikus művészet 2015. november 17
Street Fighter V $ 39.99 Harcos Capcom 2016. február 16
Team Fortress 2 Ingyenes FPS Szelep 2007. október 10
Tom Clancy The Division $ 49.99 Akció Ubisoft 2016. március 8
Város Salem Ingyenes Stratégia BlankMediaGames 2014. december 15
World of Tanks Ingyenes Akció wargaming 2010. augusztus 12
World of Warcraft Alatti MMORPG Hóvihar 2004. november 23
  Legjobb VPN-k Eugene-hez, Oregon

Nézzünk meg néhány jó okot a VPN játékhoz való használatára. A főiskolán vagy más iskolában részt vevők számára nem meglepő, hogy az online játékokat gyakran blokkolják az iskolai hálózatok. Frusztráló lehet, ha blokkolódik a kedvenc játékok lejátszásakor, amikor egyetemen tartózkodik. Ha csatlakozik egy VPN-hez, akkor képes lesz kijutni az iskola tűzfala korlátozásairól, és megakadályozhatja az adminisztrátorokat, hogy kémkedjenek az Ön forgalmán. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik a játékból szeretnének játszani. Számos vállalati hálózat blokkolja a népszerű online játékokat. A VPN segít megkerülni ezeket a korlátozásokat.

Egy másik jó ok a VPN használatára a DDoS védelem. A szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadások gyakoribbak, mivel a profi játékosok egyre ismertté válnak. Néhányan ez nem tűnik nagy ügynek, mások számára, amelyek megélhetése a videojátékoktól függ, a DDoS támadások nagy kérdés. A profi játékosok értékelni fogják a megbízható VPN szolgáltatás használatával biztosított DDoS védelmet. A VPN a nyilvános IP-címet egy Ön által választott VPN-kiszolgáló helyéről származó IP-vel cseréli. Bármikor megváltoztathatja az IP-t, ami sokkal nehezebbé teszi valaki számára a DDoS támadás kezdeményezését.

A sebesség egy másik szempont, amelyet megemlítünk. Mivel a VPN-ek titkosítást adnak hozzá, a játékosok feltételezik, hogy sebességvesztést fognak tapasztalni. Ha olyan helyen tartózkodik, ahol gyors internet van, és csatlakozik egy VPN-kiszolgálóhoz a játék üzemeltetési helyének közelében, valójában jobb sebességet eredményezhet. Miért lenne ez akkor, ha a VPN fölött van a titkosítás? A szerverek közötti útvonalról szól. Az olyan vezető VPN-szolgáltatók, mint az ExpressVPN, peering-megállapodásokkal rendelkeznek, amelyek valóban lerövidíthetik a forgalom által eljuttatott útvonalat az internetszolgáltató áthaladásával szemben. Játék közben a legalacsonyabb ping időt és a legnagyobb átviteli sebességet szeretné elérni, hogy elkerülje a késéssel és a szerverrel kapcsolatos problémákat.

Például sokan ismerik a World of Warcraft játékot. Ha olyan országba látogatna, mint például a Közel-Kelet, mivel ezt a régiót nem támogatja, akkor is csatlakozhat, de a számítógépe által igénybe vett internet út kevesebb lehet, mint kívánatos. VPN használatával csatlakozhat egy kiszolgálóhoz a támogatott régiók egyikében, és valószínűleg megnő a sebessége, ha egy közvetlen útvonalat vezet a kiszolgálóra. Ugyanez mondható el minden játék esetében. Ez az oka annak, hogy a megcélzott régiókon kívüli emberek lappangási rátája magasabb. A VPN emellett teljes hozzáférést biztosít a játékokhoz, amelyeket egyébként a világ bizonyos területein cenzúráznak.

Egyes játékok csak bizonyos régiókban érhetők el. Ez a koncepció nem új, mivel a szerencsejáték-társaságok sokáig készítettek játékokat különböző piacokon. Ha ismeri valamelyik népszerű játékkonzolt (PS4, Xbox One, Switch), akkor gyorsan rájön, hogy a legjobb játékok közül néhány nem biztos, hogy elérhető az Ön régiójában. VPN-vel hozzáférhet ezekhez a játékokhoz, akárcsak abban az országban ültél. A VPN segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat.

  A legjobb VPN-k a Pandora számára

Szeretne hozzáférést elérni a népszerű játékokhoz, mielőtt megjelennének az Ön országában? A VPN elősegítheti a játékokhoz való korai hozzáférést azáltal, hogy IP-jét egy másik régióra váltja. Adjunk egy példát. A Fallout 4 2015. novemberében jelent meg. A világ minden tájáról származó játékosok vágyakoztak a lehető leghamarabb. Játékosok ezrei keresték a korai hozzáférés módját, és úgy találták, hogy a VPN-ek a megoldás. Csatlakoztak ausztrál VPN-kiszolgálókhoz, és egy nappal az Egyesült Államokban való megjelenése előtt képesek voltak a Fallout 4 lejátszására. Ugyanezt megteheti sok közelgő kiadáshoz.

Hogyan használhatunk VPN-t játékra PC-n vagy Mac-en

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatához a játékhoz. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

  • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

  5 legjobb VPN a Dragon Ball FighterZ számára

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

VPN használata PS4, Xbox One és Nintendo rendszerekhez

Ismét az ExpressVPN-t fogom használni a VPN-szolgáltatásnak a játékkonzolon történő használatának példájára. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára. Megnézheti a A 10 legfontosabb VPN a további lehetőségek listája.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

Élvezze az összes izgalmat, amikor VPN-n keresztül játszik kedvenc online játékait. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me