JapanJapan je otočna država koja se sastoji od gotovo 7000 različitih otoka u Tihom oceanu. Iako je sastavljena od otoka, zemlja je jedna od tehnološki najnaprednijih zemalja svijeta. Kineski tekstovi spominju Japan iz prvog stoljeća, A. D. Zemlja je također poznata po javnoj percepciji časti, kao i po svojim crtićima koji se nazivaju manga ili anime. Iako postoje nova pravila koja reguliraju borbu protiv piraterije, postoje i postoje zakoni o “očuvanju” podataka. U skladu s tim, možete zaštititi svoje podatke pomoću VPN-a.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 potvrdni okvir

Japan je donio neka nova pravila u vezi s internetskim piratstvom s do 10 godina zatvora i do 10 milijuna kazna (81.053 dolara) za velike prekršitelje. Postoji 580 mjesta koja se primarno fokusiraju na anime ili mangu. Problem je što se niti jedan od njih ne nalazi unutar granica Japana. Iako postoje i druge zemlje koje stvaraju probleme, jedan od najvećih problema s kojim se Japan suočava je Kina. Iako se tvrdi da cijeli legitimni sektor vrijedi približno tri milijarde dolara, samo američke i kineske komponente vrijede gotovo dva puta više od toga. Čini se da Peking nije zainteresiran za kršenje vlastitih zakona, iako su potpisali sve glavne ugovore u vezi s tim pitanjem.

Dno crta je, baš kao i druge zemlje koje su donijele oštre zakone, ponekad donose razliku u kraćem vremenskom razdoblju, ali krajnji rezultat je vrlo malo promjena na mrežnom tržištu piratstva. Čak je i u zemljama koje podupiru zemlje poput SAD-a gotovo nemoguće uhvatiti prekršitelje. Iako su anime / manga u SAD-u ogromne, Japanci su dugi niz godina odbijali priznati da uopće postoji potencijal. Japanci smatraju da im može biti bolje ako isprobaju druge alternative.

  Najbolji VPN-ovi za Italiju

Japan također ima i politiku naziva “čuvanja podataka”. Ova je politika slična američkoj politici, ali kaže da se sačuvani podaci mogu čuvati do dvije godine. Drugim riječima, sve što radite može se nadgledati. To je izvrstan razlog za korištenje VPN-a. Bez obzira na to koje se rezonovanje koristi za “očuvanje”, ostaje činjenica da se ono i dalje radi. Bilo da putujete u Japan ili ste se nedavno preselili tamo, svoju privatnost možete zaštititi VPN-om.

Kada govorimo da ste u Japanu, što ako ste tamo i želite gledati jedan od strujnih kanala poput Netflixa? Usluga premium streaminga tamo neće biti dostupna do jeseni 2015. Čak i ako se odlučite toliko dugo čekati, ne bi bilo iznenađujuće da će broj naslova kojima biste imali pristup biti oskvrnut dostupnim sadržajem u SAD-u. Uz VPN, pod uvjetom da ste imali plaćenu pretplatu, naravno, ne morate čekati i možete strujati koliko želite. Kada se konačno pokrene tamo, zadržavanje vaše pretplate na VPN ne bi bila loša ideja, bilo zbog različitih regija kojima biste mogli pristupiti.

Ako smo vas uvjerili u definitivne prednosti, vaše je sljedeće pitanje možda pitanje kako funkcionira VPN. To je lak dio. Jednom kada odaberete pružatelja usluga, htjet ćete preuzeti softver. Nakon toga jednostavno odaberete zemlju na koju ćete se povezati i pritisnete gumb za povezivanje. Klikom na gumb stvorit će se privatna i šifrirana veza s poslužiteljem. Time će zaštititi vašu privatnost. Jednostavno odaberite zemlju koju želite koristiti, spojite i moći ćete deblokirati sadržaj koji je ograničen geoblokiranjem. Ako biste htjeli gledati Netflix u SAD-u, sve što biste trebali učiniti je spojiti se na neki tamo poslužitelj i dobiti pristup stvarima kao da ste fizički u SAD-u. Isto bi se moglo reći i za bilo koju drugu regiju ili područje na koje ste se željeli povezati.

  Najbolji VPN-ovi za Raleigh

Sada kada razumijete kako djeluje VPN, kako razvrstavate različite opcije? To je teško pitanje. Kao i u svemu, mogućnosti koje gledate kada odaberete dobru VPN uslugu ovise o tome što tražite. Imamo nekoliko dobrih misli za Japan. Iako ove mogućnosti koriste sigurnu enkripciju, korištenje OpenVPN protokola bila bi najbolja ideja kad god je to moguće. Ako planirate koristiti jednu od mnogih usluga za streaming, OpenVPN (UDP) je najbolji za streaming. Ako planirate povezati VPN s mobilnom mrežom, možete pogledati i druge protokole, uključujući IKEv2 i L2TP radi sigurnosti.

Da bismo zaštitili svoju privatnost ili deblokirali sadržaj, predlažemo ExpressVPN. Oni ne vode zapisnike i imaju značajku prebacivanja uklanjanja, pa se pobrinite da vaša web aktivnost bude zaštićena. Ako želite isprobati streaming servise poput Netflixa ili drugih, ExpressVPN je opet najbolji izbor. Imaju veliku mrežu, a nude i mobilnog klijenta, tako da ćete se samo trebati povezati i moći ćete strujati s tržišta s najvećim brojem naslova. Nema potrebe čekati japansku verziju ako ne želite.

za jednostavno deblokiranje geografski ograničenog sadržaja predlažemo ExpressVPN MediaStreamer. Njihova mart DNS značajka pomoći će vam da deblokirate kanale bez pretjeranog šifriranja. Međutim, s jednom od najbržih internetskih brzina na svijetu, posljednja briga bila bi (2 GB / s) enkripcija. Dodatna sigurnost koju ste dobili za malo smanjenje brzine koja se može dogoditi itekako je vrijedna toga.

Molimo, uskočite u naš 10 najboljih VPN usluga Popis ako želite različite opcije, ali znamo da ćete biti zadovoljni izborom koji ovdje dajemo. Te smo pružatelje odabrali preko drugih na temelju sigurnosti, brzine, cijene i lokacije. Tražili smo i usluge s dobrom mrežom VPN poslužitelja s kojima se možda želite povezati. Pouzdani davatelji VPN-a osigurat će da su vaši podaci zaštićeni i pružit će brze mreže za strujanje sadržaja visoke razlučivosti iz drugih zemalja. Morat ćete odabrati jedan koji radi i jedno i drugo. Bez obzira jeste li se preselili u Japan ili planirate posjetiti, svakako se zaštitite VPN-om.

  Najbolji VPN-ovi za Fort Worth
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me