hawaiiNegeri Hawaii adalah sebilangan pulau yang merupakan negara terakhir AS yang diterima dalam kesatuan itu. Ia berada di kedudukan ke-43 dan mempunyai penduduk tetap 1.42 juta orang. Negeri ini merupakan pusat aktiviti dengan lebih banyak cara daripada satu. Ia juga banyak dikunjungi kerana keindahan semula jadi dan iklimnya yang sederhana. Walaupun terdapat banyak perkara yang perlu dilakukan di Honolulu, Maui, dan di tempat lain, anda mungkin ingin menyambung ke Internet melalui telefon bimbit atau komputer riba semasa anda berada di sana. Namun, anda tidak akan mahu melakukannya tanpa menggunakan VPN terlebih dahulu.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan
5CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan

Sebab terbesar untuk menggunakan VPN semasa di Hawaii adalah untuk membantu melindungi privasi anda. Negara AS ini kadangkala dianggap sebagai pintu masuk ke timur. Cuaca sangat baik dan ia adalah lokasi pelancongan yang besar, tetapi itu bagus untuk penjenayah siber. Tidak ada yang mahu maklumat peribadi mereka dicuri dari mereka. Dengan menggunakan VPN, anda dapat membuat sambungan selamat dan peribadi ke pelayan VPN pilihan anda. Itu menjadikan lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mengompromikan data sensitif anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. Walaupun Hawaii adalah negara AS dan tidak benar-benar menangani penapisan, anda mungkin masih menghadapi masalah untuk mengatasi blok geo. Ini adalah sekatan yang ditegakkan oleh syarikat media dan organisasi untuk menghentikan pengguna melihat bahan di luar kawasan yang disasarkan. Dengan menggunakan pelayan VPN dalam kes ini, anda boleh menyambung ke kawasan lain. Itu akan membolehkan anda melihat kandungan kegemaran anda dari rumah atau melihat kandungan baru.

Itu adalah sebab terbesar untuk menggunakan VPN, tetapi anda mungkin menemui orang lain ketika anda mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan. Dari melindungi privasi anda hingga mengatasi sekatan geo, menggunakannya adalah idea yang baik. Sekarang setelah anda mengetahui mengapa ia penting, mari kita bincangkan pilihan.

Apa VPN terbaik untuk Hawaii?

Kami memberi tumpuan kepada kriteria berikut untuk menentukan senarai VPN terbaik kami untuk Hawaii:

  • Keupayaan untuk mendapatkan sekitar kandungan larangan geo dan pemadaman sukan
  • Kestabilan rangkaian untuk membantu mengurangkan pemutusan hubungan
  • Pembekal dengan dasar tanpa log
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick
  • Penyulitan kelas tentera untuk membantu melindungi privasi anda
  • Ujian kelajuan yang menunjukkan prestasi yang baik di rantau ini

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Hawaii:

1. VPN terbaik untuk Hawaii: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda mahu memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – Los Angeles. Seperti yang anda lihat, kami menguji ke Honolulu dan Mililani. Kelajuannya melebihi 165 Mbps.

Ujian kelajuan ExpressVPN Hawaii

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Hawaii: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di California. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan yang terletak di Los Angeles ke Hawaii. Seperti yang anda lihat, prestasi mengagumkan dengan kelajuan muat turun melebihi 144 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN Hawaii

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Hawaii: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA menunjukkan prestasi yang adil di rantau ini. Semasa kami menyambung ke pelayan LA, kami mendapat kelajuan dari 112 Mbps hingga 164 Mbps.

Ujian kelajuan PIA Hawaii

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Hawaii: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Virginia.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menguji pelayan IPVanish di Los Angeles ke pelayan di Hawaii dan mendapati kelajuannya antara 76 Mbps dan 94 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish Hawaii

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

5. VPN Terbaik untuk Hawaii: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Los Angeles (lokasi terdekat untuk pulau-pulau), kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke AS dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di sana. Rangkaian CyberGhost merangkumi pelayan di LA. Kami menyambung ke pelayan dan diuji ke Hawaii dengan kelajuan antara 6 Mbps dan 12 Mbps.

Ujian kelajuan CyberGhost Hawaii

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

Bagi mereka yang berminat dengan pilihan lain, anda boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai. Namun, kami tidak merasakan anda perlu. Pilihan kami berdasarkan keselamatan, kepantasan, kebolehpercayaan, dan juga harga. Kami juga mencari penyedia dengan pelayan yang terletak cukup dekat dengan Hawaii. Dengan cara itu, anda akan mendapat akses ke kelajuan terbaik. Tidak kira yang anda pilih, mereka semua mempunyai rangkaian yang baik. Kepantasan pasti menjadi penting tidak kira apa yang anda rancangkan di pulau-pulau. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat mencari penyelesaian terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me