Pantai MyrtlePantai Myrtle, Carolina Selatan adalah sebuah bandar pantai yang terletak di bahagian utara negeri ini, di Pantai Atlantik. Sejak tahun 1950-an, banyak yang datang ke bandar kecil ini yang biasanya mempunyai populasi 32k orang. Namun, pada musim panas, jumlah itu meletup kerana lokasi yang ideal dan semua pelancong. Sekiranya anda adalah salah seorang yang suka berkunjung ke bandar atau anda memikirkannya, kami mencadangkan anda menyambung ke VPN. Kami dapat memberitahu anda lebih banyak mengenai perkara itu dalam sekejap. Sebelum kami melakukannya, kami meminta anda melihat VPN terbaik untuk Pantai Myrtle.

RankVPN ServiceVPN FanLawatan HargaPelayan Laman webLokasiNoPenyemak Imbas LogSambunganSmartDNS

1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112Kotak pilihanKotak pilihan
4IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan
5Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA52Kotak pilihanKotak pilihan

Terdapat beberapa alasan yang sangat baik untuk menyambung ke VPN jika anda merancang lawatan ke Pantai Myrtle, SC. Seperti yang anda ketahui, Pantai Myrtle adalah lokasi pesta besar untuk banyak negeri di bahagian Timur AS. Ini bermakna anda boleh mengadakan pesta di bandar dan segala kegilaan pada waktu tertentu. Banyak perniagaan di sana menawarkan WiFi percuma untuk menarik pelancong tersebut. Malangnya, itu bermaksud bahawa penjahat juga ada di sana, bersedia untuk mengambil kesempatan. Apabila anda menyambung ke VPN, anda membuat lapisan penyulitan yang akan membantu melindungi anda. Itu akan menjadikannya lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mencuri data peribadi anda.

Sebab lain yang baik untuk menggunakan VPN sementara ada untuk membantu anda menjelajahi blok geo. Walaupun anda tidak perlu bimbang tentang penapisan semasa berada di Pantai Myrtle, menonton rancangan kegemaran anda jika mereka dari luar negara boleh menjadi masalah. Oleh kerana bandar ini mendapat banyak pelancong antarabangsa, tidak sukar untuk melihat bagaimana hal itu dapat terjadi. Cara menyelesaikannya adalah dengan menyambung ke VPN. Cukup pilih pelayan di wilayah yang ingin anda lihat dan anda akan siap. Apa yang dilakukan ialah membuat perisian menganggap anda berada di tempat lain.

Apa VPN Terbaik untuk Pantai Myrtle?

Kaedah terbaik untuk menjawab soalan ini melibatkan beberapa faktor. Dalam kes ini, keselamatan mungkin yang paling penting. Hanya dengan melihat kriteria, kita dapat menentukan apa VPN terbaik untuk Pantai Myrtle.

  • Penyulitan yang kuat dengan komponen kelas ketenteraan untuk membantu melindungi pengguna dari penjahat siber semasa berada di Pantai Myrtle
  • Polisi tanpa log yang ketat ditawarkan kepada pengguna untuk membantu melindungi privasi mereka
  • Keupayaan untuk mengelilingi firewall hotel semasa berada di Pantai Myrtle dan wilayah
  • Pelayan Berkelajuan Tinggi yang berfungsi dengan baik pada ujian kelajuan di bandar dan wilayah
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick
  • Kestabilan rangkaian yang tinggi untuk membantu anda mengelakkan terputus

Mari kita lihat lebih mendalam mengenai VPN terbaik untuk digunakan semasa berada di Myrtle Beach, SC.

1. VPN Terbaik untuk Pantai Myrtle: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Myrtle BeachAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian buka Atlanta. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Ketika kami menguji pelayan di Columbia, SC, kelajuannya adalah 108.29 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Pantai Myrtle: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ujian kelajuan NordVPN Myrtle BeachNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Atlanta. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda dapat mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan di kawasan tersebut. Kelajuan muat turun adalah 109.94 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Pantai Myrtle: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost Myrtle BeachOleh kerana kami ingin menguji pelayan di Atlanta, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Pilih Pelayan Saya”. Dari sana anda boleh mengembangkan mana-mana negara dan memilih pelayan tertentu. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Atlanta. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji persembahannya ke Columbia, SC. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 107.61 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Pantai Myrtle: IPVanish

IPVanish

IPVanish adalah perkhidmatan yang sangat popular dan mempunyai banyak pelayan yang terdapat di seluruh dunia. Tidak kira di benua mana anda berada, anda dapat memperoleh prestasi yang baik dari pelayan di sana. Mereka biasanya pantas, dan penyedia mempunyai salah satu rangkaian terbesar di dunia.

Bersama dengan rangkaian dunia yang besar, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Seperti yang kami sebutkan, mereka biasanya merupakan salah satu penyedia terpantas di pasar. Ia terkenal kerana mempunyai beberapa lokasi pelayan di sejumlah negara. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk melindungi privasi anda tetapi boleh dilewatkan kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Ujian kelajuan IPVanish Myrtle BeachIPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menyambung ke pelayan IPVanish di Atlanta. Kelajuannya ialah 106.25 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

5. VPN Terbaik untuk Pantai Myrtle: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayannya mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ujian kelajuan PIA Myrtle BeachPIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Kami menyambung ke pelayan di Atlanta dan menghasilkan kelajuan 108.63 Mbps.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

Sama ada anda mengunjungi Pantai Myrtle, SC, untuk pertama kalinya atau ia adalah salah satu tempat kegemaran anda, anda benar-benar perlu menyambung ke VPN. Seperti yang anda lihat di atas, kami telah memberi anda beberapa pilihan hebat. Sudah tentu, ada juga pilihan lain yang ada di kami VPN teratas 10 senarai. Walaupun semuanya akan berjaya, kami mengoptimumkan pilihan kami untuk bekerja semasa mengunjungi Pantai Myrtle dan wilayah. Dengan cara itu, anda akan mendapat akses ke kelajuan dan perlindungan terbaik yang ada. Apabila anda melihat panduan kami, kami dapat membantu anda mendapatkan keputusan yang tepat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me