Simulator Ladang 19Farming Simulator 19 adalah permainan simulasi pertanian di mana anda menguruskan aspek menjalankan ladang. Ia dibangunkan oleh Giants Software dan dilancarkan pada 19 November 2023. Kini tersedia untuk Windows 7 (64 bit atau lebih tinggi) Mac, PS4, dan Xbox. Sekiranya anda suka permainan simulasi, ini adalah masa yang sesuai untuk dimainkan oleh diri sendiri, dengan rakan, atau dengan yang lain. Walaupun gaya permainan ini mungkin tidak menarik bagi semua orang, ini tentunya berfungsi dengan baik untuk mengagumkan orang yang dimilikinya. Oleh kerana anda dapat memainkannya dengan rakan, anda mungkin mengalami sedikit kelewatan. Itulah sebabnya kami mencadangkan penggunaan VPN. Terdapat beberapa sebab lain yang mungkin anda mahu gunakan, tetapi kami akan menerangkan lebih lanjut mengenai perkara itu dalam sekejap. Sebelum kita melakukannya, mari kita lihat VPN terbaik untuk Farming Simulator 19.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Seperti yang kami sebutkan, permainan ini adalah simulator ladang di mana anda menguruskan keseluruhan proses pertanian dari awal hingga akhir. Ia mempunyai grafik yang tajam dan sangat interaktif, menawarkan pemandangan pertanian terdalam dan paling realistik yang pernah menjadi sebahagian daripada siri ini. Selain itu, permainan ini merangkumi kenderaan yang direproduksi dengan setia, termasuk untuk pertama kalinya, John Deere. Sudah tentu, anda boleh bermain dengan rakan anda dan bermain misi bersama.

Sekarang setelah anda melihat beberapa aspek permainan, ada beberapa cara VPN akan membantu anda ketika bermain permainan. Kerana anda boleh berhubung dengan satu, untuk memilih kawasan yang kurang sibuk untuk memainkan permainan anda. Sama ada anda bermain sendiri atau dengan rakan-rakan, anda akan menghadapi ketinggalan jika anda seorang pelayan yang lebih sibuk. Sudah tentu, kelewatan boleh membuat perbezaan antara dapat menyelesaikan tujuan dan misi anda atau gagal dengan teruk kerana anda kehabisan masa. Dari semasa ke semasa, Penyedia Perkhidmatan Internet melakukan aktiviti permainan pendikit. Sekiranya itu berlaku semasa anda bermain FS19, permainan anda akan perlahan hingga merangkak. Dengan menyambung ke VPN untuk menyulitkan lalu lintas anda, itu akan membantu anda menyelesaikan masalah ini juga.

Apakah VPN Terbaik untuk Simulator Pertanian 19?

Farming Simulator 19 adalah permainan simulasi yang cantik dan mengasyikkan. Oleh kerana itu, kami akan memberi tumpuan kepada faktor-faktor yang berkaitan dengan kelajuan dan akses. Dengan berbuat demikian, kami dapat memberitahu anda apa VPN terbaik untuk Farming Simulator 19.

  • Pelayan pantas di pelbagai kawasan untuk memberikan anda kelajuan sebaik mungkin semasa bermain Farming Simulator 19
  • dan melindungi privasi anda
  • Kestabilan rangkaian yang tinggi untuk mengelakkan terputus semasa bermain permainan
  • Penyedia dengan enkripsi kelas tentera yang kuat untuk membantu melindungi anda dari serangan DDoS
  • Penyedia dengan kemampuan untuk mengelilingi firewall semasa bekerja atau sekolah sehingga anda dapat mengakses permainan di mana sahaja anda mahu bermain
  5 Ekstensi VPN Terbaik untuk Google Chrome

Di bawah ini, anda dapat melihat beberapa VPN terbaik untuk Farming Simulator 19.

1. VPN Terbaik untuk Simulator Pertanian 19: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk Simulator Pertanian 19: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

  VPN terbaik untuk TV Pintar Toshiba dengan Fire TV

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Farming Simulator 19: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah perkhidmatan ini. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat di bawah, rangkaian PIA cukup pantas di lokasi utama di seluruh Amerika Syarikat.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Farming Simulator 19: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

  VPN terbaik untuk iQiyi: Buka blokir iQiyi Di Luar China & Taiwan

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Farming Simulator 19: IPVanish

IPVanish

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sekiranya anda berusaha menyelesaikan misi dan objektif tepat pada waktunya, menggunakan VPN untuk bermain Farming Simulator 19 adalah langkah bijak. Ini kerana kelewatan boleh menghalang anda daripada melakukannya. Anda bukan sahaja dapat mengelilingi firewall di sekolah atau tempat kerja, tetapi juga membolehkan anda melindungi diri anda dari serangan DDoS. Walaupun kami telah memberikan beberapa kegemaran kami, anda boleh melihat lebih banyak perkara di kami VPN teratas 10 senarai. Semuanya akan berfungsi dengan baik, tetapi kami membuat pilihan kami untuk membantu anda mengoptimumkan pengalaman permainan anda dengan Farming Simulator 19. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan yang hebat, mengelakkan ketinggalan, mencegah serangan DDoS, dan memastikan anda dapat menyelesaikan semua tujuan dan misi. Baca panduan kami untuk membantu anda membuat keputusan sebaik mungkin sekiranya anda ingin memenuhi keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me