Apple TVTahun ini adalah masa peralihan bagi Apple ketika datang ke cita-cita mereka untuk mengubah cara kita semua melihat televisyen. Saya teruja mendengar apa yang telah mereka rancangkan. Sekiranya berita itu benar, anda boleh mengharapkan Apple TV baru diperkenalkan semasa Worldwide Developers Conference (WWDC) mereka yang berlangsung pada 8-12 Jun di San Francisco. Khabarnya ialah Apple merancang untuk melancarkan pemain media baru dan perkhidmatan penstriman Apple TV yang dinanti-nantikan. Sebentar lagi saya akan menghadirkan tiga VPN yang berfungsi dengan baik dengan Apple TV.

Perkhidmatan penstriman Apple TV baru dijangka menawarkan pelbagai saluran televisyen AS. Mereka juga berunding dengan penyiar untuk menawarkan liputan ABC, CBS, NBC, dan Fox tempatan. Sekiranya berjaya Apple akan mempunyai alternatif terbaik untuk kabel dan satelit. Masih ada persoalan berapa kos perkhidmatan itu tetapi kami akan membayangkan harganya akan menarik bagi mereka yang ingin memotong tali pusat. Pemilihan saluran mereka akan memberi tekanan pada perkhidmatan streaming seperti TV Sling dan PS Vue.

Semua yang telah kita bicarakan setakat ini adalah masa depan Apple TV. Mari luangkan masa sebentar untuk membincangkan di mana letaknya top box sekarang. Apple bekerjasama dengan HBO untuk membantu melancarkannya HBO Sekarang perkhidmatan pada bulan April. Pada masa yang sama mereka menurunkan harga pemain media Apple TV dari $ 99 ke $ 69. Itu menjadikannya masa yang tepat untuk membeli jika anda mahukan nilai. Adalah wajar untuk menyebut bahawa mereka mungkin akan mengeluarkan produk baru akhir tahun ini tetapi anda boleh menjangkakan harga akan lebih tinggi setelah dikeluarkan.

Sama ada kita bercakap tentang Apple TV semasa atau apa yang syarikat simpan untuk masa depan, pengguna di seluruh dunia akan mendapat manfaat daripada menggunakan VPN. Saya tahu beberapa ekspatriat yang bergantung pada VPN untuk menikmati perkhidmatan streaming kegemaran mereka seperti Netflix, Hulu, dan Amazon Instant. Mereka juga dapat menikmati HBO Now melalui Apple TV. Kuncinya adalah untuk mengakses perkhidmatan melalui alamat IP AS. VPN akan mengurusnya. Anda hanya boleh menyambung ke pelayan di AS dan menikmati kandungan seolah-olah anda berada di sana.

  VPN terbaik untuk Telegram Messenger

Bagaimana VPN berfungsi dengan Apple TV? Itu adalah soalan yang baik kerana Apple TV dan banyak set top box, konsol permainan, dll tidak menyokong VPN secara asli. Nasib baik ada cara untuk menjalankan setiap peranti di rangkaian anda melalui VPN. Jawapannya adalah untuk mengkonfigurasi penghala anda untuk berjalan melalui VPN. Anda boleh melakukannya sendiri atau membeli penghala yang telah dikonfigurasi sebelumnya dari FlashRouters. Ketiga-tiga penyedia VPN tersebut saya akan mengesyorkan sokongan dan mendorong penggunaan VPN melalui penghala anda.

VPN terbaik untuk Apple TV

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan

Rating 5 Bintang VPN Terbaik ExpressVPN

1. ExpressVPN menawarkan VPN tanpa had dari hanya $ 6.67 sebulan.

ExpressVPN adalah penyedia VPN terkemuka dengan kualiti yang sangat baik. Mereka menguruskan rangkaian yang cukup besar dan terkenal dengan kepantasan dan kebolehpercayaan perkhidmatan. Perisian klien ExpressVPN mereka yang mudah digunakan untuk Windows dan Mac berserta jaminan pulangan wang 30 hari membantu mereka mendapat tempat dalam senarai kami.

Pelayan NegaraProtokol
90 2000 OpenVPN, PPTP, L2TP

Mereka yang baru menggunakan VPN akan menghargai pelanggan ExpressVPN. Antara muka adalah titik dan klik. Pilih lokasi pelayan yang ingin anda sambungkan dan perisian akan menguruskan selebihnya. Saya pasti akan memberikan perisian dan aplikasi mudah alih klien ExpressVPN A + untuk kemudahan penggunaan.

Percubaan VPN percuma hampir mustahil dilakukan oleh perkhidmatan VPN terkemuka. Sebaliknya ada yang menawarkan jaminan wang dikembalikan. ExpressVPN mempunyai salah satu yang terbaik dalam perniagaan yang menawarkan jaminan 30 hari. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses tanpa had ke perkhidmatan privasi mereka dengan hanya $ 6.67 sebulan.

ExpressVPN

Rating 5 Bintang VPN Terbaik IPVanish

2. IPVanish menawarkan VPN tanpa had dari hanya $ 4.87 sebulan.

  VPN Gratis Terbaik untuk Kodi

IPVanish adalah perkhidmatan VPN kegemaran saya. Perpaduan kepantasan dan nilai menjadikan mereka hampir di senarai teratas. Anda akan dapati rangkaian mereka menjadi yang terpantas di seluruh Amerika Utara, beberapa lokasi di Eropah dan seterusnya. IPVanish adalah penyedia peringkat 1 yang bermaksud mereka menguruskan rangkaian mereka sendiri. Itu memberi mereka kelebihan kos berbanding syarikat lain bersama dengan prestasi dan kebolehpercayaan yang sangat baik.

Pelayan NegaraProtokol
63 850 OpenVPN, PPTP, L2TP

Seperti yang anda lihat, IPVanish menguruskan rangkaian besar pelayan VPN di seluruh dunia dengan prestasi yang hebat. Anda tidak akan percaya berapa banyak Netflix yang dapat ditonton oleh keluarga saya dalam sebulan. Belum lagi permainan dan aktiviti dalam talian yang lain. Bagi kami prestasi adalah penting dan IPVanish memberikan.

Saya bahkan tidak akan mempertimbangkan VPN untuk senarai tersebut sekiranya mereka tidak menawarkan perisian pelanggan yang mudah digunakan. IPVanish memimpin dengan klien untuk Windows, Mac, dan Linux. Mereka juga mengembangkan aplikasi mudah alih untuk iOS dan Android. Anggota mempunyai akses ke semua pelanggan bersama dengan dua sambungan serentak.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had sepenuhnya ke rangkaian VPN mereka dari sekadar $ 4.87 sebulan. Ahli dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 7 hari yang mempunyai banyak masa untuk menguji perkhidmatan ini.

Lawati IPVanish

Kedudukan 5 Bintang Akses Internet Peribadi

3. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 2.50 sebulan.

Akses Internet Peribadi adalah mengenai privasi dan nilai. Mereka tidak menguruskan rangkaian yang besar dari segi negara dan lokasi pelayan. Sebaliknya mereka memberi tumpuan kepada kawasan lain dan menawarkan harga yang lebih rendah untuk perkhidmatan tersebut. Akses Internet Peribadi adalah kegemaran dipercayai komuniti perkongsian fail.

  VPN terbaik untuk LiveJasmin
NegaraLokasiServisProtokolSoftwareMonthly2 YearsRefund
30 47 3282 OpenVPN, PPTP, L2TP Tingkap $ 6.45 $ 59.95 7 hari

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Saya menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Kesederhanaan tidak bermaksud pelanggan tidak kaya raya. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Kawal tahap penyulitan dan cari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Seperti yang kita sebutkan sebelumnya Akses Internet Peribadi adalah nilai yang sangat baik. Mereka berkembang dengan cepat menjadi salah satu penyedia VPN terbesar sebahagiannya berdasarkan harga. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses VPN tanpa had dari sekadar $ 2.50 sebulan. Akaun VPN mereka berharga jauh lebih rendah daripada perkhidmatan terkemuka lain.

Akses Internet Peribadi

Anda boleh melihat senarai kami VPN teratas 10 perkhidmatan untuk lebih banyak pilihan. Saya rasa anda akan berpuas hati dengan pilihan yang tertera di atas. Saya memilihnya berbanding penyedia VPN terkemuka lain berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan dan harga. Saya juga mencari perkhidmatan dengan rangkaian pelayan VPN yang baik di Amerika Syarikat. Anda mahukan penyedia VPN pantas untuk mengalirkan kandungan HD dari Apple TV. Perkhidmatan yang dikongsi dalam siaran adalah VPN terbaik untuk perkhidmatan streaming AS yang popular seperti Netflix, Hulu, dan HBO Now. Mereka juga akan membantu anda menyekat saluran di negara lain seperti BBC iPlayer di UK.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me