Bayaran Wang TunaiMint Payments adalah syarikat Australia yang dilancarkan pada tahun 2013 dan dicipta oleh PaymentWall. Mereka terlibat dalam perkhidmatan pembayaran dan transaksi mudah alih, membantu syarikat dari semua ukuran memproses pembayaran. Mereka adalah salah satu pemproses pembayaran terbesar di benua ini. Sekiranya anda ingin menggunakan syarikat ini untuk membayar perkhidmatan VPN anda, kami dapat membantu. Kami telah menyusun senarai penyedia yang berbeza yang menggunakan pemproses pembayaran. Anda dapat melihatnya di bawah di VPN terbaik kami yang menerima senarai Pembayaran Mint.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 52 Kotak pilihan Kotak pilihan
3 PureVPN $ 2.88 Lebih selamatVPN 180 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 TorGuard $ 4.99 TorGuard 68 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 Lebih selamatVPN $ 3.29 Lebih selamatVPN 34 Kotak pilihan Kotak pilihan

Terdapat beberapa genre yang berbeza yang menerima Pembayaran Mint. Itu termasuk permainan, media sosial, filem, muzik, langganan, sumbangan, dan banyak lagi. Perkhidmatan ini bebas risiko, tempatan, fleksibel dan cekap. Pada tahun 2015, perkhidmatan ini menjadi sangat popular sehingga menjadi entiti bebas. Ia menggunakan pendekatan B2C (perniagaan-ke-pelanggan) dalam strateginya. Itu membolehkan mereka menentukan permintaan semasa dan membantu pelanggan mereka dengan lebih baik.

Sekarang, masuk ke senarai kami.

1. VPN Terbaik yang Menerima Bayaran Wang Mint: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

  VPN terbaik untuk Craigslist

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik yang Menerima Bayaran Wang Mint: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 65%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

  VPN terbaik untuk Facebook Horizon

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari $ 3,49 sebulan bersama dengan jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

3. VPN Terbaik yang Menerima Bayaran Wang Mint: PureVPN

PureVPN

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 2.88 sebulan (diskaun 74%)

PureVPN telah beroperasi sejak 2007 menjadikan mereka salah satu penyedia VPN tertua di pasaran. Memulakan awal telah membantu mereka berkembang dan berinovasi. PureVPN mempunyai salah satu klien VPN terbaik yang terdapat di pasaran. Mereka juga mempunyai aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Inovasi adalah bidang yang membantu PureVPN menonjol dari pakej. Mereka terus menambah ciri dan tambahan baru ke perkhidmatan. Anda boleh menambahkan firewall NAT, alamat IP khusus, penyemak imbas StealthVPN dan pilihan khas yang dipanggil streaming khusus untuk membantu mempercepat prestasi anda.

PureVPN berjaya dalam kategori harga. Mereka telah mengurangkan harga lebih dari 50% kerana perkhidmatan ini terus meningkat. Anda boleh mendaftar untuk VPN tanpa had dan mengakses semua lokasi pelayan mereka dari hanya $ 4,99 sebulan.

Lawati PureVPN

4. VPN Terbaik yang Menerima Bayaran Wang Mint: TorGuard

TorGuard

TorGuard dilancarkan pada tahun 2012 oleh ahli pasukan yang terletak di Nevis, Hindia Barat. Apabila anda membandingkannya dengan perkhidmatan lain, perkhidmatan VPN ini agak baru. Namun, mereka mempunyai lebih daripada 1250 pelayan yang terletak di 42 negara yang berlainan di seluruh dunia. Sasaran mereka adalah komuniti yang mengalir, tetapi ia akan berfungsi dengan baik untuk apa sahaja yang ingin anda lakukan di wilayah Thailand. Walaupun tidak ada pelayan yang berada di Bangkok, pelayan yang berada di sana adalah pilihan terbaik.

  VPN Terbaik untuk Buka Sekatan Tumblr

TorGuard mempunyai gabungan lokasi pelayan yang kuat, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime serta aktiviti torrent. Sering kali, anda boleh mendapatkan akses ke kandungan video Amazon Prime di beberapa lokasi yang berbeza. Semasa menggunakan klien Windows, anda mempunyai pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Memilih pelayan dan banyak lagi.

Perkhidmatan TorGuard VPN adalah kegemaran dalam komuniti berkongsi fail. Semuanya mudah digunakan dan mudah sehingga anda dapat melindungi privasi dalam talian anda dengan mudah. Terdapat juga ciri yang sering ditambahkan pada versi mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh dengan harga serendah $ 4,99 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lawati TorGuard

5. VPN Terbaik yang Menerima Bayaran Wang: SaferVPN

Halaman depan SaferVPN

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 3.29 sebulan (diskaun 75%)

SaferVPN menyatukan beberapa ciri yang akan membantu anda mendapatkan kelajuan terbaik dan keselamatan yang hebat. Beberapa ciri hebat yang ada termasuk keselamatan WiFi automatik, kill switch, dan lain-lain. Pada masa ini, mereka mendakwa mereka mempunyai lebih daripada 700 pelayan berkelajuan tinggi. Mereka berada di 34+ lokasi di seluruh dunia dan tentunya anda mendapat pertukaran pelayan tanpa had.

Seperti yang anda lihat dalam jadual di atas, SaferVPN mempunyai rangkaian VPN yang cukup besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian SaferVPN mempunyai ratusan pelayan di lokasi utama untuk membantu melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton pasukan kegemaran anda dari mana saja.

SaferVPN memberikan nilai yang baik, mempunyai ciri-ciri hebat, dan rangkaian bersaiz baik. Anda boleh menyambungkan komputer, peranti genggam, penghala, dan banyak lagi dengan satu akaun VPN dengan hanya $ 3,20 sebulan dengan langganan 2 tahun.

Lawati SaferVPN

Terdapat sebilangan penyedia VPN hebat yang menerima Pembayaran Mint. Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak pilihan pada kami senarai 10 teratas. Tetapi, ingatlah bahawa mereka mungkin tidak semua menerima Bayaran Wang Mint. Dengan membaca panduan kami, kami dapat membantu anda mencari pilihan terbaik untuk membuat keputusan yang tepat dan sesuai dengan keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me