Deblokirajte nas

Započnimo s pregledom Unblock-Us s malo informacija o tvrtki. Unblock-Us je brand kompanije NetProtect Inc., tvrtke koja je izvorno bila sa sjedištem u Kanadi, ali su se 2013. odlučili preseliti svoje sjedište u Barbados nakon što je Kanada uvela nove zakone o zadržavanju podataka. Unblock-Us plasiran je na pametniji i brži VPN. Zapravo nije poput uobičajenog VPN-a koji obično pregledavamo, ali za mnoge je ljude odličan izbor za pristup geo-ograničenom streaming mediju. Vaš cilj u korištenju VPN-a nije toliko privatnost i anonimnost, već brzina i pristup, onda je njihova usluga dobar izbor za vas.


Deblokirajte nas

Cijene i posebne ponude

Otključajte Smart VPN uslugu na tržištu putem jedne konfiguracije. Nude ga u dva paketa, koja se cijene na temelju termina usluge. Prva je 4,99 dolara mjesečno, na ponavljajućoj osnovi. Drugi je 49,90 USD godišnje, također na ponavljajućoj osnovi. Kao što vidite, nude posebne povoljne cijene ako se prijavite za godinu dana usluge. Uštedite 10 dolara, što znači dobiti dva mjeseca besplatno.

Odblokirajte cijeneKao što možete vidjeti na gornjoj slici, Unblock-Us nudi nekoliko različitih načina plaćanja koje možete odabrati kad se prijavite za njihovu uslugu. Uključuju glavne kreditne kartice poput VISA, MasterCard, Diners i JCB. Također vam omogućuju pretplatu pomoću vašeg PayPal računa što volimo raditi za većinu mrežnih usluga jer nam omogućava bolje upravljanje njima s jednog mjesta. Lijepo je što vam nude različite mogućnosti plaćanja, tako da možete odlučiti koja vam je bolja.

Probno razdoblje bez rizika

Unblock-Us razumije da biste mogli isprobati njihovu uslugu kako biste provjerili odgovara li vam dobro. Dakle, pored godišnjeg popusta, ako se pretplatite na godišnji plan i dobrovoljno otkažete svoju uslugu u prvih 30 dana nakon kupnje, dobit ćete i cijeli povrat. Uz to, oni također nude svim novim pretplatnicima a 7-dnevno besplatno probno razdoblje.  Sve što je potrebno za prijavu na ovo suđenje je e-adresa. Probno suđenje ne trebate otkazati ako odlučite da njihova usluga nije za vas, ona jednostavno ističe nakon sedam dana. Međutim, morat ćete ukloniti njihov DNS iz sustava. Dakle, samo isprobajte njihovu uslugu i provjerite odgovara li vašim potrebama.

Posjetite Unblock-Us

Kako djeluje odblokiranje nas

Unblock-Us je prvenstveno Smart DNS usluga čiji je cilj deblokiranje geografski ograničenih streaming medijskih sadržaja s web lokacija poput Netflixa, Hulu i BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu. Ove usluge funkcioniraju mijenjanjem postavki adrese DNS poslužitelja na vašem uređaju. Kratko objašnjenje funkcioniranja usluge Unblock-Us najbolje se objašnjava u nekoliko izjava iz njih stranica.

Svako računalo ili drugi uređaj s internetskim uređajem ima adresu. Sastoji se od brojeva, poput adrese ulice. Naše rješenje je sjajno jednostavno. Donosimo vam adresu na kojoj je dostupan željeni sadržaj. To je poput premještanja računala ili drugog uređaja bez da ga zapravo premjestite.

Stoga, za razliku od većine VPN-ova, samo mali iznos vašeg prometa se zapravo šalje putem njihovog poslužitelja. Većina sadržaja za strujanje šalje se izravno s web-mjesta davatelja usluge na vaše računalo nakon uspostavljanja veze. To im omogućuje pristup regionalno blokiranim web lokacijama s bilo kojeg mjesta na svijetu bez usporavanja brzine internetske veze. To se razlikuje od većine VPN-a koji svu vaš promet šalju putem svojih poslužitelja i koriste sporije metodologije šifriranja kako bi vam pružili veću privatnost i anonimnost.

Unblock-Us podržava razne uređaje poput radne površine, pametnih telefona, igraćih konzola, pametnih televizora, medija playera i usmjerivača. Odjeljak za podršku na njihovom web mjestu sadrži velik izbor jednostavnih vodiča za postavljanje uređaja za korištenje njihove usluge. Konfiguriranje usmjerivača za korištenje usluge Unblock-Us omogućit će vam upotrebu svih uređaja koji su na njega spojeni.

Deblokirajte instalaciju za Windows

Kao što smo rekli, e-adresa je sve što je potrebno za prijavu za 7-dnevno besplatno probno razdoblje njihove usluge. Jednom kada unesete svoju adresu e-pošte i kliknete gumb za pokretanje probnog postupka, vidjet ćete sliku poput one prikazanu u nastavku.

Deblokirajte besplatnu probnu inačicu

Odabirom gumba “Postavi ga” odvest ćete se na stranicu s postavkama za vaš uređaj na kojoj možete pokrenuti instalacijski program za Windows da automatski promijeni postavke adrese DNS poslužitelja. Kad se to završi, vidjet ćete sljedeću sliku.

Deblokirajte nas Besplatna probna verzija dovršena

To je sve što je potrebno za postavljanje besplatnog suđenja. Sada imate potpuni pristup svim kanalima koje podržavaju. Sada možete postaviti i ažurirati postavke Netflix regije i titlova. Klikom na padajući okvir pod “Netflix Region Picker” omogućit ćete postavljanje zemlje iz koje želite gledati Netflix sadržaj. Regionalni izbori za Netflix prikazani su na sljedećoj slici.

Deblokirajte Netflix regije

S druge strane, možete ručno promijeniti postavke DNS-a prema onima koje pruža Unblock-Us. To je sve što je potrebno za postavljanje besplatnog probnog razdoblja. Unblock-Us ne bilježi niti nadzire podatke koji prolaze kroz njihove poslužitelje. To spominjemo za one koji žele zadržati svoju privatnost tijekom korištenja usluge Unblock-Us.

Odblokirajte nas kanale

Unblock-Us SmartVPN djeluje malo drugačije od nekih VPN-ova po tome što prvenstveno omogućuje pristup streaming medijskim kanalima koje su deblokirali s bilo kojeg mjesta na svijetu. To uključuje slušanje omiljene usluge streaminga glazbe na mobilnom telefonu dok sjedite u automobilu, gledate omiljeni film na vašem Wi-Fi-u u hotelu ili bilo gdje drugo da je sadržaj prethodno bio blokiran poput sobe u vašem domu. Za razliku od konvencionalnih VPN-ova koji šalju sav promet putem VPN-a, rješenje Unblock-Us povezuje pretplatnike izravno s njihovim podržanim sadržajem za pružatelje usluga strujnog medija koji podržavaju poput Netflixa, Hulua, Amazon Instant Video i mnogih drugih.

Unblock-Us olakšava gledanje i pristup kanalima koje podržavaju stavljajući ih u korisne kategorije poput Događaji, Video na zahtjev, Djeca, Sport i Glazba kao što je prikazano u nastavku. Klik na jednu od tih kategorija odvest će vas izravno na nju. Uz to, svaki kanal također sadrži vezu do svoje web stranice, pokazuje uređaje na kojima mu se može pristupiti, ako je za pristup njegovom sadržaju potrebna dodatna plaćena pretplata, važne napomene za taj kanal i vodiči koji vam mogu pomoći kako biste mu pristupili kao što je prikazano na slici ispod.

Odblokiraj nas kanal

Trenutačni kanali podržani od strane naše službe u vrijeme našeg pregleda bili su sljedeći:

 • Video na zahtjev – Netflix, Hulu i Hulu Plus, Instant videozapisi Amazon, HBO Nordic, HBO GO, Vudu, Crackle, Now TV, M-Go, Epix HD, MaxGo, Starz, CinemaNow, Arhiva Instant Instant, Blockbuster Now, Fandor, Blinkbox, Funimation , Dramafever, Soompi TV (KDrama), Shudder TV, iBox.ie, 9jumpin
 • televizor – BBC iPlayer, ITV Player, TV Player, Channel 4 – 4oD, Channel 5, Sky Go, MSN UK, Zattoo, Sling TV, ABC, ABC Family, ABC News, CBS All Access, CBS, Big Brother USA, Utopia, PBS , FOX, NBC, CNBC, Food Network, Univision.com, Ulive, USA Network, HGTV, TBS, TruTV, Adultswim, TNT Drama, TCM, DishWorld, Showtime Anytime, SHO.com, AMC.com, FX, A&E, Syfy, Sundance TV, Bravo, Smithsonian, Discovery US, VEVO, Startrek.com, National Geographic, CW, Logo TV, SouthPark Studios, Comedy Central, BYUtv, Spike TV, CNN Go, CTV, Slice.ca, SBS Australija, ABC iView, Ten.com.au, Eleven.com.au, Arte, ZDF.de, ARD.de, DR.dk, TV2 DK, TF1 Francuska, 6 Play, Francuska 1, Francuska 2, Francuska 3, Francuska 4, Francuska 5, Pluzz Francuska, Kanalna igra
 • djeca – Disneyjevi filmovi bilo gdje, Disneyjev kanal, Disney Junior, Disney XD ,, Sezam Go, Marvel.com
 • Sportski – NHL GameCenter Live, NFL GamePass, NFL Now, MLB, NBA, WWE Network, MLS – Major League Soccer, Gledajte AFL, NRL, Premier League Pass, Star Sports, BBC Sport, BT Sports, BEIN Sports, ESPN, Fox Sports Go , Fox Soccer 2 Go, NBC Sports, NBC Sports Live Extra, Sportsnet World Now, Univision Deportes, Universal Sports, CBS Sports Radio, Sky Sports, Eurosport Player UK, Eurosport UK, USopen.org, Tennis Channel, Sportschau.de
 • glazba, muzika – Pandora, Spotify, Rdio, BBC iPlayer Radio, Songza, iHeart Radio, Slacker, Rhapsody, Absoluteradio.co.uk, MTV, VEVO, Radio.com

Među kanalima koje Unblock-Us uključuju su 22 regije najpopularnijeg pružatelja usluga streaming medija, Netflix. To znači da ćete imati pristup knjižnicama sadržaja na Netflixu iz 22 različite zemlje. U vrijeme ovog pregleda te su teze uključivale sljedeće:

SAD, Argentina, Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Kanada, Kolumbija, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Irska, Japan, Luksemburg, Meksiko, Nizozemska, Novi Zeland, Norveška, Švedska, Švicarska i Velika Britanija.

Tako ćete pomoću njihove usluge moći pogledati više svojih omiljenih filmova, TV serija i originalnih Netflix programa kad god poželite. Uz to, možete ih gledati s bilo kojeg mjesta na svijetu koji ima pristup internetu.

Posjetite Unblock-Us

Privatnost i sigurnost

Obično, ako su privatnost, sigurnost i anonimnost vaša glavna briga, tada morate pronaći VPN koji ne bilježi nijednu vašu mrežnu aktivnost. Unblock-Us ne održava izravne zapise internetskih aktivnosti bilo kojeg člana. Doista, kao što smo prethodno naveli, preselili su svoje sjedište iz Kanade u Barbados kako bi izbjegli to.

Objašnjavaju svoju politiku privatnosti o nadziranju pretplatnika i prijavi u odjeljak o privatnosti na stranici s uvjetima korištenja. Donji izuzeci trebali bi vam pružiti dobru predodžbu o tome što možete očekivati ​​od usluge Unblock Us, ali preporučujemo da pročitate sve Uvjete korištenja za sebe.

Web stranica ne uključuje i neće aktivno pratiti korisnikove aktivnosti zbog neprimjerenog ponašanja, niti održavamo izravne zapise internetskih aktivnosti bilo kojeg kupca. Međutim, zadržavamo pravo istražiti stvari za koje smatramo da su nezakonite ili krše odredbe Ugovora.

… Optimizirano rješenje za privatnost virtualne privatne mreže (“VPN”), koje nudi selektivno, privatno pregledavanje putem proxy tehnologije na način koji optimizira vaše iskustvo pretraživanja interneta u pogledu brzine i vremena preuzimanja te našu tehničku podršku za anonimnost u odnosu na određene domene je, bit će i / ili vam je ponuđen isključivo u svrhu selektivnog anonimiranja vaše IP adrese, u skladu sa standardima VPN industrije, na način koji će optimizirati vaše iskustvo pretraživanja interneta u pogledu brzine i vremena preuzimanja …

Unblock-Us koristi ono što se obično smatra najmanje sigurnim protokolom šifriranja, PPTP za njihovu pametnu VPN uslugu. Oni se koriste jer omogućuju kompatibilnost njihove usluge s većinom uređaja. Uz to, pruža najmanje pokrivenih enkripcija, a kao što je navedeno u Uvjetima njihove upotrebe, njihov je glavni cilj selektivna anonimnost vaše IP adrese za brzo pregledavanje i preuzimanje. Stoga smatramo da usluga Unblock-Us nije najbolji izbor za vas ako su privatnost, sigurnost i anonimnost vaš glavni razlog korištenja VPN-a. U skladu s tim, samo vi možete odrediti je li stupanj privatnosti i sigurnosti usluge Unblock-Us prikladan za vaše VPN potrebe.

Posjetite Unblock-Us

Ruke na testiranju

Proveli smo svoj test normalne brzine na Unblock-Us Smart VPN usluzi i primijetili praktički nikakve promjene u brzini preuzimanja ili pregledavanja općenito dok smo bili povezani s njihovim VPN-om. To je onako kako smo i očekivali. Budući da za razliku od ostalih VPN-a koji svu vaš promet šalju preko VPN-a, Unblock-Us povezuje vas izravno s web lokacijama koje podržavaju. Kao što smo prethodno naveli, njihova usluga koristi PPTP protokol, a od ovog pregleda imali su vodiče za postavljanje svoje VPN usluge na Mac OSX, Windows 7, Windows 8, iPhone, iPod, iPad i Android uređajima.

Zaključak

Ako je ono što prvenstveno tražite u VPN-u, usluga koja će vam omogućiti pristup geografski ograničenom streaming medijskom sadržaju, tada je Unblock-Us usluga za vas. Imaju veliki izbor kanala i podržavaju širok izbor uređaja. To uključuje Windows, Mac OSX, igraće konzole, Smart TV, medijske playere, mobilne telefone, tablete, pa čak i usmjerivače. Konfiguriranje vašeg uređaja za korištenje njihove usluge uključuje izmjenu postavki DNS poslužitelja tako da ukažu na njihove. Ovo je jednostavan postupak, ali cijenimo da tim Unblock-Us lako slijedi vodiče za sve podržane uređaje na stranici za podršku na svojoj web stranici. Čak imaju i automatiziranu aplikaciju za postavljanje za korisnike sustava Windows.

Unblock-Us ima jedan od najboljih izbora kanala. Ovo se ažurira s najnovijim sezonskim događajima uživo i informacijama koje su vam potrebne da biste im mogli pristupiti putem njihove usluge. Pojedinosti koje pružaju za događaje uživo uključuju kanal koji ga emitiraju, uređaje koje možete koristiti za strujanje i ako je potrebno dodatno plaćanje da biste mu pristupili. Oni također jednostavno pronalaze kanale kojima želite pristupiti tako što ih dijelite u kategorije. Unblock-Us ima vodiče koji će vam pomoći da gledate svoje omiljene sportske događaje, čak i ako su u vašoj blizini zamračeni.

Ono što nam se svidjelo u vezi s uslugom uključuje:

 • Na njega se mogu instalirati razni uređaji
 • Imaju veliki broj kanala koji podržavaju
 • Nema gubitka brzine veze kao što je tipično za uobičajene VPN-ove
 • Ekonomičan osnovni PPTP protokol VPN pristup
 • Njihov VPN možete postaviti na Windows, Mac OSX, iPhone, iPod, iPad i Android

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Dopustite više od jedne istodobne veze
 • Dodajte BitCoin kao opciju plaćanja

Predlažemo da isprobate sami Odblokirajte nas. Prijavite se za njihovo 7-dnevno besplatno probno razdoblje i stavite svoju uslugu kroz tempo. Pokušajte gledati vaš omiljeni sportski događaj koji možda nećete moći vidjeti drugačije, gledajte omiljeni Netflix film ili slušajte streaming glazbe. Prebacite se između regija Netflix kako biste doživjeli dodatni sadržaj koji možete dobiti kao pretplaćeni pretplatnik. Nakon što doživite njihovu uslugu, možete se prijaviti od samo 4,16 USD mjesečno.

Posjetite Unblock-Us

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map