legendák LigájaA League of Legends az egyik legnépszerűbb MOBA, multiplayer online csata-aréna, játék. A LoL-t 2009-ben hozták létre, és azóta egyre inkább egy olyan játék erőművévé vált, amely ma van. Ez az Esports egyik legnépszerűbb játék eseménye. A játék népszerűvé vált az alkalmazott stratégia miatt. Olyan helyre épül, ahol sok különböző képzettségi szint játszhat online. A játék megtanítja, hogyan kell játszani, és lehetővé teszi online készségek fejlesztését a csapattal, hogy a csúcsra emelkedjenek. A játék globális, és bizonyos problémákat vet fel a késéssel és a lassú kapcsolatokkal kapcsolatban. A probléma megoldásához jó VPN-t javasolnék.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a League of Legends játékához

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a LoL online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

A League of Legends játék kiemelése

A VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét IP-re változtassa meg a választott helyen. Ha olyan helyet választ, amely annak a szervernek a közelében van, ahol játszik, akkor csökkentheti a késést és felgyorsíthatja a játékot. Mivel az adatok titkosítva vannak, ez segít megkerülni a tűzfal korlátozásait a munkahelyen vagy az iskolában. A profi játékosok élvezhetik a VPN által biztosított extra védelmet a DDoS támadásokkal szemben.

A League of Legends egy olyan játék, amelyben Ön Summoner vagy. Hívj egy bajnokot, aki játszik, hogy segítsen a csapatodnak. Egyszerre csak egy ember játszhat bajnokként a csapatán. Több mint 150 bajnok van. Mindegyiknek megvan a saját bőrük, és különféle összegeket érnek el a játékon belüli pénznemben. Minden karaktert ingyen kaphat, ha többet játszik és felszabadít. Kipróbálhatja őket a szabad játékos forgatása során.

A bajnokoknak különböző statisztikáik vannak, hogy segítsék őket. Különleges képességeikkel és / vagy mágiaikkel is rendelkeznek, amelyek felhasználhatók a csapat segítésére és az ellenség megsértésére. Ezek a gyógyító mágikus képességtől a hatalmas fizikai képességig terjednek. Minden bajnok varázslatos vagy fizikai támadásokra specializálódik, és csak néhányuk keveri mindkettőt. Ez a bajnok mögötti többi statisztikával együtt teszi őket a hat játékkategória egyikébe.

League of Legends Bajnokok:

 • tankok: Ezek a hatalmas bajnokok védekezésben erősek és általában lassúak. Nagyon sok kárt okozhatnak, mielőtt esik. Ezek a bajnokok nagyszerűek a vezető díjakban és a védekező pontokban, de eláraszthatják a távoli és gyors karaktereket.
 • Fighters: Ezek a karakterek kiegyensúlyozottabbak. Egyenletes támadással és védelemmel rendelkeznek. Gyorsabbak, mint a tankok, de nem olyan védekezők. A harcosok nagyszerűek közeli távolságban, mivel képességeikkel használhatják mind a bűncselekményt, mind a védekezést az ellenfelek megdöntésére.
 • Mágusok: Ezek a karakterek nagyszerűen károsítanak. Nagyszerű támadási statisztikájuk van, de védekezésük alacsony. A mágusok mindent használnak a mana-ban is, ezért érdemes figyelni és megőrizni, ha szükséges. Nagyon jóak, ha távol vannak és ki tudják venni az ellenfeleket.
 • Assassins: Ezek a karakterek a mobilitásra és a támadásra vonatkoznak. Ezek a bajnokok a leggyorsabbak és halálosabbak. Legfontosabb bukásuk az, hogy meglehetősen gonoszok. A tankok elég gyorsan kivonhatják őket, ha nem vigyáztak. Ugyanakkor nagyon gyorsan le tudják szállítani a tartályokat.
 • Mesterlövész: Távolsági harcosok, akik törékenyek. Nem tudnak ilyen eredményt felvenni, de dacoltan tudnak megbirkózni a kárral. Nagyon magas a kármennyiség. Ezek a bajnokok legjobban a csapat mögött vannak, és az ellenfelekre lőnek.
 • támaszok: Ezek olyan bajnokok, akik a csapat többi részét hátráltatják. Lehet, hogy nem a legjobb harcosok, de nagyszerű segítséget nyújtanak a csapat számára. A csapat összességében javulhat egy támogató karakter elkötelezettségével. Megváltoztathatják a játékot, ha erőt, egészséget, varázslatot és így tovább adnak a csapatnak.

Ezekkel a bajnokokkal olyan keveredéseket kapsz, amelyek olyanok, mint kisebb karakterek, amelyeket a sávokba helyeznek, hogy segítsenek legyőzni és megvédeni. Ön tornyoknak és a Nexusnak nevezett struktúrákat véd. A tornyok megvédnek téged és ellenségeidet, ha rájuk lőnek. Ezeket a szerkezeteket meg kell semmisíteni, hogy túljuthassanak a térkép ezen szakaszán. A Nexus az utolsó pont, amelyet meg kell semmisíteni. A térképek a League of Legends arénái. Ezen a térképen is vannak emlékek. A műemlékek egészségt nyújtanak, növelik a statisztikákat, csökkentik az ellenség statisztikáit és egyéb dolgokat.

League of Legends térképek:

 • Crystal Scar: Ez a bányászati ​​terület háborúba kerül. Te és 4 szövetségese kör alakú térképen lesz, hogy legyőzze ellenségeidet, a Nexusot 500-as kezdőállapotmal. Ehhez egy pontot kell irányítania, és egyszer az ellenfelek irányításakor Nexus elveszíti az egészségét..
 • Üvöltő mélység: Ez a leghidegebb terület, ahol egyetlen keskeny híd van, amelyben epikus háborút folytattak. Ezen az egy hídon megpróbálsz leküzdeni ellenségeidet a tornyok és a Nexus legyőzése ellen.
 • Idézd Rift: Ez egy távoli erdő. Ez a legrégebbi, leggyakrabban használt és legnagyobb rendszeres térkép. Te és a szövetségesei futnak át egy labirintuson, hogy eljuthassanak az ellenség tornyaihoz és a Nexus, hogy elpusztítsák őket, és nyerjenek.
 • Csavart fasor: Ez egy sötét erdő. Itt léphet az ellenfelek tornyaihoz és Nexusához két irányba, hogy elpusztítsa őket. Ugyanakkor emlékezzen arra is, hogy megvédje a bázist, mert ez a kisebb térkép támadó és védekező helyzetbe hozza Önt.
 • Magma kamra: Ezt a hegyet láva töltötte meg. Hogyan nyerhetsz, ha 100 ellenséges miniont megölsz, tornyokat pusztítasz el, vagy első vért kapsz az 1v1 / 2v2-ben. Ez csak versenyen nyitva van, annak ellenére, hogy a legnagyobb térkép.
 • Hentes híd: Ez a híd felügyeli a vágóhidakat. Régen egy nagy híd volt a templomhoz vezetéshez, de most már harcolnak. Ez egy egyedülálló híd, amellyel a csapatok kibújják.

Sokféle módon játszhat. Vásárolhat tételeket, hogy segítsen nyerni. Tárgyak cserélhetők aranyra. Aranyat keresel azzal, hogy legyőzi a szörnyeket a dzsungelben, más bajnokokat, csatlósokat. és tornyokkal. A tételek kedvére válogatnak, hogy segítsék a karaktert a mérkőzés során. Korán érdemes aranyat keresni, és meg kell találnia egy sor olyan tételt, amely segít nyerni. A játék módja befolyásolja, hogy mely tárgyakat kap. Öt fő szerepet játszik az emberek a League of Legends-ben.

League of Legends Szerepek:

 • ADC: Ez a támadás okozta károkat jelenti. Ezek a karakterek, akik nagyszerűek a gyilkolásban. Nagy kárkimenetelük van, de általában nem tudnak találatot elérni. A lövész bajnok általában ezt a szerepet tölti be.
 • Támogatás: Feladataik az ADC védelme és segítése, amely általában a felső vagy az alsó sávban van. Nagyon jóak az ellenség kiegyensúlyozásában, és segítik az ADC-t annak kihasználásában.
 • Jungler: Ezek a karakterek felelnek azért, hogy XP-t és buffélokat szerezzenek a dzsungelben lévő szörnyekből. Sokkal gyorsabban kell kiegyenlülniük és hatalmas lesz a késői játékban. Ezzel együtt számos bónuszt kell kapniuk a csapatnak.
 • Tartály: Pajzs szerepet játszanak. Nagyon jól akadályozzák az ellenfelek elmozdulását. Emellett le tudják venni az ADC-ket is, mert támadások révén képesek tartósan fennállni. Lehet, hogy nem túl magas a kármennyiség, ám védekezésük lehetővé teszi számukra, hogy túl hosszú ideig túléljék az ADC-t.
 • APC: Ez azt jelenti, hogy az energiaszükséglet képes. Többet küzdenek egyedül. Az APC-k nagyon nagy teljesítményűek, és nincs szükségük az ADC támogatására. Használják képességeiket az ellenség károsításához. Általában a középső sávban vannak, de képességeik lehetőséget adnak számukra, hogy másokban legyenek.

A LoL egy népszerű MOBA, amelynek legalább 150 bajnoka van. Sok stratégia használható. Ön és barátai csataként harcolhatnak a térképen. A League of Legends egy szórakoztató játék, amiben biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog.

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást a League of Legends online játékához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Javítja a teljesítményt és csökkenti a késést. Az elit játékosok értékelni fogják a DDoS támadások elleni kiegészítő védelmet is.

Élvezze az összes tevékenységet, miközben a League of Legends-t online játssza. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontjáról élvezhessék a LoL-t egy VPN-vel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me