Ez az áttekintés a VyprVPN-ről, egy biztonságos személyes VPN-szolgáltatásról, amelyet a Golden Frog globális szolgáltató 2009-ben indított. A Golden Frog alapítói 1994 óta foglalkoznak az internetszolgáltatásokkal, amikor a nyilvános internet még gyerekcipőben volt. A VyprVPN gyors, biztonságos, magánélet-orientált személyes VPN, mivel „Tier-1” szolgáltató. Ez azt jelenti, hogy teljes ellenőrzést gyakorolnak szolgálatuk minden szempontja felett.

VyprVPN

Saját, globális infrastruktúrájuk tulajdonosa, üzemeltetése és tervezése. Ez magában foglalja a szerverfürtöket, a házon belüli kódot és az összes tárhely szolgáltatást. Ez abszolút ellenőrzést biztosít számukra az adatok felett, amely lehetővé teszi a VyprVPN számára, hogy teljes körű adatvédelmet és biztonságot biztosítson az Ön számára.

Árképzés és különleges ajánlatok

A VyprVPN korlátlan adatfelhasználást, a VyprDNS és a NAT tűzfal védelmet nyújt. A NAT tűzfal kiegészülve védi a bejövő forgalomtól, amikor kapcsolódik a szolgáltatásukhoz. A terv segítségével választhatunk az OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP és Chameleon protokollok közül. Két eszközön egyszerre csatlakozhat a hálózathoz. Ez lehetővé teszi, hogy egyetlen VyprVPN-fiókkal megvédje laptopját és mobilkészülékét.

A VyprVPN havonta 12,95 dollárba kerül, de jelenlegi promóciójuk során különleges ajánlatot kínálnak, 80% -os kedvezménnyel a kétéves előfizetésekre. Ez azt jelenti, hogy regisztrálhat kétéves VyprVPN-re havonta csak 2,50 dollárért, ami nagy érték. A terv korlátlan adatfelhasználást és legfeljebb 5 kapcsolatot biztosít. Azok, akik szigorúbb országokban élnek, mint például Kína, használni fogják a Chameleon protokollt. A VyprVPN Cloud szolgáltatás lehetővé teszi saját VPN-kiszolgálójának beállítását a felhőben, és a VyprVPN kliensekkel és mobilalkalmazásokkal történő kapcsolódást..

A VyprVPN promóció leírása:

VyprVPN árképzés

Mint sok szolgáltatást, amelyet felülvizsgáltunk, a fizetés egyetlen fizetés formájában történik a teljes időtartamra. A VyprVPN a legtöbb hitelkártyát elfogadja, beleértve a Visa, a MasterCard, az Discover, az American Express, a JCB és a Diners Club International. A PayPal használatával is fizethet. A Paypal által történő fizetés lehetővé teszi, hogy szolgáltatásaikat felhasználják számlafizetéseik kezelésére.

Cyphr titkosított üzenetküldés

A Golden Frog egy Cyphr nevű titkosított üzenetküldő alkalmazást fejlesztett ki. A mobilalkalmazás elérhető iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) és Android készülékekhez. A Cyphr segítségével biztonságosan küldhet üzeneteket barátainak és családtagjainak. Védje magánéletét, amikor munkahelyi vagy iskolai kollégákkal üzenetet küld. A Cyphr megakadályozza, hogy az üzeneteit az Ön tudta nélkül eltérítsék vagy módosítsák. Mivel a Golden Frog birtokolja hálózati infrastruktúráját, felajánlhatja a Cyphr felhasználók számára a magánélet védelmét. Ezenkívül az Golden Frogs a Cyphr szervereket üzemelteti Svájcban a magánélet magasabb szintű védelme érdekében.

Míg a Cyphr jelenleg csak iOS és Android esetén érhető el, a Golden Frog csapata Windows, Mac és webböngésző alkalmazásokon dolgozik. Időközben letöltheti az iOS alkalmazást közvetlenül az Apple App Store-ból. A Cyphr támogatja az iOS 7.0 vagy újabb verziót, és az iPhone 5-re van optimalizálva. Az Android felhasználók a Google Playen letölthetik a titkosított üzenetküldő alkalmazás legújabb verzióját. Támogatja az Android 4.0.3 vagy újabb verziót. A Cyphr ingyenes szolgáltatás. Az alkalmazás használatához nem kell, hogy VyprVPN-ügyfél legyen.

Kockázatmentes próbaidőszak

Az Arany Frog ingyenes korlátozott felhasználású számlát és egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a VyprVPN szolgáltatáshoz. A vyprvpn ingyenes fiók az elsődleges fiók összes előnyeit biztosítja, azzal a különbséggel, hogy havi 500 MB felhasználásra korlátozódik. Még mindig hozzáférést biztosít az összes kiszolgálóhoz korlátlan kapcsolással, két egyidejű kapcsolattal, NAT tűzfal támogatással, valamint hozzáféréssel az OpenVPN, L2TP / IPsec, Chameleon és PPTP protokollokhoz. Ez a fiók jó választás lehet, ha csak alkalmanként használ VPN szolgáltatást. A fiókhoz való regisztrációhoz mindössze egy szükséges email cím és a Jelszó. Bemutatja Önt a szolgáltatásuk által kínált szolgáltatásokkal is, de nem vagyok biztos abban, hogy a korlátozott használat lehetővé teszi-e a szolgáltatás teljes tesztelését annak ellenőrzése érdekében, hogy megfelel-e napi igényeinek..

A korlátozott használatú ingyenes szolgáltatás mellett a Golden Frog 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál minden új tag számára, hogy teljes mértékben ki tudja értékelni a szolgáltatást. Ez lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa a hálózatot és a szoftvert, hogy megtudja, az Ön számára megfelelő-e. Azt javaslom, hogy ha valóban szeretné a teljes szolgáltatást gazdaságosan tesztelni, akkor tegye ki a Pro-fiókot, mivel az hozzáfér minden szükséges összetevőhöz, kivéve, ha tényleg szüksége van az extra kapcsolatokra. A pénz-visszatérítési garancia megköveteli, hogy az első 30 napban törölje a számlát, hogy visszatérítést kapjon. Ha úgy dönt, hogy a VyprVPN nem felel meg a jelenlegi igényeinek, akkor törölheti a fiókot:

 • Bejelentkezés az Aranybékaba Kezelőpanel a saját honlapjukon
 • kiválasztása számla a kezelőpanel bal oldalán, a bal oldali ábra szerint (1)
 • A megjelenő fiókoldalon keresse meg a Szolgáltatások szakaszban, és válassza a jobb oldali ábra szerinti eltávolítási szolgáltatást (2)

VyperVPN megszakítás

 • Kattintson a lehetőségre, hogy folytathatja tagságát Megszünteti
 • Válassza ki a szolgáltatás megszüntetésének oka az eltávolító oldal legördülő listájából
 • Mutassa be a törlés okát a szolgáltatás
 • kettyenés Erősítse meg a szolgáltatás eltávolítását a lemondás befejezéséhez

Ha úgy dönt, hogy szereti a szolgáltatást, és továbbra is használni szeretné, akkor egyszerűen ne tegyen semmit, és továbbra is számlázni fogja a számla típusát és a hosszúságot, amelyet a megadott fizetési információkkal történő regisztrációkor választott..

Látogasson el a VyprVPN oldalra

VyprVPN hálózati és szerver helyek

A VyprVPN nagy hálózattal rendelkezik, több mint 700 szerverrel a világ több mint 64 országában. Mint ahogy a jelen áttekintésben korábban kifejtettem, ők birtokolják az összes szerverinfrastruktúrát, saját szoftvert írnak, és minden szervert és technológiát menedzselnek, hogy teljes biztonságot és adatvédelmet biztosítsanak az internetes tranzakciókhoz..

CountriesServersProtocolsLog Policy
64700+OpenVPN, L2TP / IPsec, kaméleon, PPTPNincsenek használati naplók

A VPN-kiszolgálókkal rendelkező országok és városok listája tartalmazza a következőket:

 • Ázsia
  • Hong Kong, India, Indonézia, Japán, Makaó, Malajzia, Maldív-szigetek, Pakisztán, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Dél-Korea, Tajvan, Thaiföld, Vietnam
 • Közép-Amerika
  • Costa Rica, El Salvador, Panama
 • Európa
  • Ausztria, Belgium, Bulgária, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Izland, Írország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország , Svédország, Svájc, Törökország, Egyesült Királyság, Ukrajna
 • Közel-Kelet
  • Bahrein, Izrael, Katar, Szaúd-Arábia, Egyesült Államok.
 • Észak Amerika
  • Kanada, Mexikó, Egyesült Államok.
 • Óceánia
  • Ausztrália, Marshall-szigetek, Új-Zéland
 • Dél Amerika
  • Argentína, Brazília, Kolumbia, Uruguay

Adatvédelem és biztonság

Örülünk, hogy megoszthatjuk, hogy az Aranybéka csapata úgy döntött, hogy a VyrpVPN-t nem naplózott VPN-szolgáltatássá teszi. A múltban a VyprVPN 30 napig megőrizte néhány metaadatot, de ezek 2018. novemberében megváltoztak posta magyarázza, a Wirecutter úgy döntött, hogy nem vonja be a VyprVPN-t a legjobb VPN-szolgáltatások listájába, az akkori naplózási gyakorlat alapján. A fogyasztók adatvédelmi elvárásaira reagálva a VyprVPN csapata úgy döntött, hogy a VyprVPN-t nem naplózási szolgáltatássá teszi. Egy lépéssel továbbmentek, és a Leviathan Security Group ellenőrizte a VyprVPN-t, hogy megerősítsék naplózási tilalmuk politikáját.

Noha Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Közép-Amerikában, Európában, Óceániában, Ázsiában és a Közel-Keleten szerverfürtök vannak, az Golden Frog Svájcban van bejegyezve, tehát ez a joghatóságuk. Svájc régóta védi a magánélet tiszteletben tartását, és jogi keretet hozott létre annak védelme érdekében. A magánélethez való jogot a svájci szövetségi alkotmány 13. cikke garantálja.

Az internetes információk biztonságát és a böngészési szokásait illetően a VyprVPN ezt fedezi. Protokollok széles skáláját kínálják, beleértve az OpenVPN (UDP), az L2TP / IPsec, a Chameleon és a PPTP protokollt, hogy titkosítsák az összes online forgalmat, és megakadályozzák az összes online tranzakciót kíváncsiskodó szemtől. Alapszolgáltatásuk csak 128 bites titkosítással működő PPTP protokollt használ, és jobban fenntartották a kevésbé biztonságos felhasználók számára. Mind a próbaverzió, mind a premierver elválasztja a felhasználót a protokollok közül, amelyeket 128 bites, 160 bites vagy 256 bites SSL titkosítással kíván csatlakoztatni a VyprVPN kiszolgálókhoz. Ez megóvja a felhasználói adatokat és megóvja őket a kíváncsiságtól. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy saját maga döntsön az adataihoz szükséges titkosítás szintjéről.

Az OpenVPN egy nagyon biztonságos és sokoldalú protokoll, amely már támogatja a legtöbb típusú készüléket. Az L2TP / IPsec kiváló választás a mobil eszközök számára, mivel biztonságos, leginkább natív módon támogatja, és könnyen konfigurálható. Csak az az érv, hogy kissé lassabb lehet, mint néhány más protokollnál. A kaméleon protokolljukat főleg a tűzfalak megkerülésére használják olyan helyeken, mint Kína és Irán. Ezenkívül, mivel a PPTP széles körű támogatást élvez, könnyen telepíthető, és gyors, alacsony szintű 128 bites titkosítása miatt, ez a népszerű választás streaming média számára, ahol a biztonság nem jelentheti a legnagyobb gondot.

Látogasson el a VyprVPN oldalra

Gyakorlati tesztelés

A felülvizsgálat nem lenne teljes a tesztelés nélkül. Először azt szeretném mondani, hogy a VyprVPN jól teljesített a sebességtesztünkben. A VyprVPN egyedi szoftvert kínál Windows és Mac felhasználók számára. Ezen kívül egyedi alkalmazásokkal rendelkeznek iOS, Android és router számára a Tomato MIPS / ARM keretrendszerben. Ez megkönnyíti szinte bárki számára a szolgáltatás igénybevételét, függetlenül a választott operációs rendszertől. A Windows és a Mac szoftvert közvetlenül a webhelyről tölthetik le. Az Vpn Apps Az oldal, amelyre a webhely főmenüjében található linkre kattintva érhető el, fülek tartalmazzák az információkat és a telepítő oldalakat ablakok, Mac, iOS, Android, és Paradicsom útválasztók a. Az iOS és az Android oldalak linkeket tartalmaznak a boltok legújabb alkalmazásaihoz.

Csatlakozás a Windows rendszerből

A VyprVPN rendelkezik egy egyéni klienssel a Windows számára, amely lehetővé teszi, hogy a PPTP (alapterv) vagy a választott protokoll (pro és premier tervek) segítségével könnyen csatlakozzon a hálózat bármelyik szerveréhez. VPN-kliensek nagyon egyszerű felhasználói felülettel rendelkeznek, és nagyon megkönnyítik a felhasználók számára a hálózatuk bármely VPN-kiszolgálójához való csatlakozást. Ez automatikusan frissül a hálózat új szerverei számára is, így mindig hozzáférhet az összes hálózati helyhez, amikor hozzáadódnak. Nincs szükség technikai ismeretekre a VPN használatának megkezdéséhez az összes internetes tranzakció biztosítása és anonimizálása érdekében. Az ügyfél telepítésének elindításakor üdvözli Önt a VyprVPN.

A VyprVPN telepítése Üdvözöljük

A következő gombra kattintva elindul a telepítés, és felkéri Önt, hogy fogadja el a Felhasználási feltételeket, telepítsen egy C ++ futtatható fájlt, kérje meg, hogy telepítse a Tap-VyprVPN Provider V9 hálózati adaptert az OpenVPN számára, majd fejezze be a telepítést.

Amikor az ügyfél először megnyílik, kattintson a kék bejelentkezés gombra (balra lent látható), írja be felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a kis kék bejelentkezés gombra (jobbra lent).

VyprVPN első bejelentkezés

A belépés után jelentkezzen be a hitelesítő adatokhoz, és megjelenik a bal oldali alul látható fő kapcsolat képernyő (leválasztva). A kék “1” csatlakozási gombra kattintva csatlakozhat az éppen kiválasztott VPN szerverhez; USA – ebben az esetben Austin. A középső képernyőn az ügyfél jelenik meg, amikor VPN szerverhez van csatlakoztatva. A vörös leválasztó gomb „2” kiválasztásával ezen a képernyőn leválasztja az éppen csatlakoztatott szervert, így a jobb oldali képernyő jelenik meg, amely a „3” folyamatban lévő leválasztást ábrázolja. Ez szemlélteti, hogy mennyire könnyű VPN-kiszolgálóhoz csatlakozni vagy leválasztani a VyprVPN Windows kliense segítségével.

VyperVPN szerverkapcsolat

A fő csatlakozási oldal a következő vezérlőelemeket és információkat tartalmazza a képernyő felső részén (az alábbiakban a fő csatlakoztatási képernyő felső részének nagyított képernyőképe látható, fogaskerék ikonnal és a kiválasztott opciókkal).

VyprVPN kapcsolatvezérlők

 • Connect / disconnect gomb, 1 – Váltás a jelenlegi VPN-kiszolgáló kapcsolaton.
 • Hely ikonra gomb, 2 – Bemutat egy opciókat tartalmazó listát annak a kiszolgálónak a kiválasztásához, amelyhez csatlakozni szeretne.
 • Kicsinyítés a tálcára, 3 – ”-” minimalizálja az ügyfél és a tálca közötti sávot.
 • Minimalizálja a tálcát, 4 – Az „x” minimalizálja az ügyféltálcát.
 • Fogaskerek ikon gomb, 5 – Megnyitja a listát, amely a fő opciók képernyőjéhez kapcsolódik.
 • Opciók, 6 – Link a fő opciók képernyőhöz.
 • Grafikon a feltöltési sebesség és a letöltési sebesség idővel.
 • A kapcsolat állapota – csatlakoztatva / leválasztva vagy folyamatban
 • IP-cím (Állami / VyprVPN)
 • Idő csatlakoztatva az aktuális VPN szerverre.
 • VPN protokoll és Titkosítás használatban
 • A NAT tűzfal állapota (Engedélyezett tiltott)

A hely ikon gombjának kiválasztása, 1 az alábbi ábrán megnyílik az alább bemutatott szerver csatlakozási lehetőségek listája. Mint láthatja, akkor gyorsan csatlakozhat az aktuálisan kiválasztott szerverhez, válassza ki a kedvenc szervert, amelyhez kapcsolódik, ha van ilyen, csatlakozzon a leggyorsabb szerverhez a ping idő alapján, vagy nyissa meg a szerverlista oldalt, ahogy az alábbiak szerint választottam., 2.

VyprVPN szerver kiválasztása

csattanó Összes kiszolgálóhely megjelenítése megnyitja a szerver helyét tartalmazó képernyőt, amely az alábbi két képen látható. A hely rendezhető az összes, régió vagy kedvenc szerint. Egy adott országot is kereshet. Az alábbi első kép egy mintaképernyőt mutat, amikor az összes kiszolgáló meg van jelenítve. Vegye figyelembe, hogy ábécé sorrendben, majd a lehető legrövidebb időnként vannak felsorolva. Az első választás a leggyorsabb szerver megkönnyítve ezzel a felhasználót. A második kép a régiók szerint rendezett helyeket ábrázolja, csak az óceániát és a dél-amerikai régiókat választva. Az ugyanabban az országban megjelenített kiszolgálók a legalacsonyabb ping idő szerint vannak rendezve, ami általában megkönnyíti a felhasználó számára az adott régió leggyorsabb kiszolgálójának kiválasztását..

VyprVPN szerver helye

Meg lehet változtatni a kiszolgálókat csatlakozás nélkül, egyetlen kattintással a kiszolgáló helyére. Ha egy helyre duplán kattint, a kiszolgálók megváltoznak, és kapcsolatba lépnek.

A kiszolgáló kiválasztása mellett a VyprVPN számos más lehetőséget is kínál a kapcsolat vezérléséhez. Ezek a fogaskerék ikonon keresztül érhetők el 5 amely viszont felveszi a kiválasztási lehetőségeket 6 amint ezt a csatlakozási képernyő fent említett vezérlőelemeinek megbeszélésekor magyaráztam. A fő beállítások képernyőnek öt lapja van: kapcsolat, protokollok, DNS, általános és fiók. Gombokkal is rendelkezik a változtatások alkalmazására és visszavonására.

Az Kapcsolat Az alább látható lap lehetővé teszi:

 • Automatikus újracsatlakozás – Kapcsolja be a jelölőnégyzetet, hogy automatikusan újracsatlakozzon, ha a VPN megszakad
 • Csatlakozás induláskor
  • Váltás a jelölőnégyzetre a VyprVPN-hez való kapcsolódáshoz, amikor a Windows elindul
  • Váltsa be a jelölőnégyzetet a VyprVPN-hez való kapcsolódáshoz az ügyfél indításakor.
 • Öld meg a kapcsolót
  • Váltás a jelölőnégyzetre az összes internetes forgalom leállításához, amikor a VyprVPN megszakad
   • App – A kill kapcsoló akkor működik, ha be van jelentkezve a VyprVPN-be és az alkalmazás fut. Ha a VyprVPN ki van kapcsolva, a kill kapcsoló automatikusan blokkolja az internetkapcsolatot. Ha az alkalmazás nem aktív, a kikapcsolás kikapcsol.
   • Rendszer – A kill kapcsoló akkor működik, ha be van jelentkezve a VyprVPN-be. Az Internet csak akkor lesz elérhető, ha csatlakozik a VyprVPN-hez.
  • Váltás a jelölőnégyzetre a LAN forgalom leállításához, ha a kill kapcsoló aktív
 • Csatlakoztassa a nem megbízható wi-fi-on
  • Váltás az automatikus csatlakozáshoz a VyprVPN-hez, amikor nem megbízható wi-fi-t használ.
   • A nem megbízható wi-fi hálózatok azonosításához kattintson a Hozzáadás / eltávolítás gombra

VyprVPN csatlakozási lehetőségek

Az Jegyzőkönyv Az alább látható fül segítségével kiválaszthatja a VPN-kapcsolathoz használni kívánt protokollt. A protokollok közül választhat Kaméleon, OpenVPN, L2TP / IPsec, és PPTP. Most nézzük át, hogy a VyprVPN miként valósítja meg ezeket a protokollokat részletesebben.

VyprVPN Protokoll opciók

Kezdjük a VyprVPN protokollok felülvizsgálatát a saját tulajdonukkal Kaméleon jegyzőkönyv. Ez egy házon belüli protokoll, amely az OpenVPN 256-bites protokollt használja a felhasználói forgalom elrejtésére, hogy így ne lehessen felismerni (mély csomag ellenőrzés útján) VPN kapcsolatként. Ez megakadályozza a kapcsolat elzárását olyan országokban, mint Kína. Ez a protokoll akkor is hasznos, ha sávszélesség-csökkentési problémákat tapasztal az internetszolgáltatójától. Jó teljesítményű, gyors távolsági kapcsolatokkal, és biztonságosabb, mert a legmagasabb szintű OpenVPN titkosítást használja. Ez lehetővé teszi a kapcsolat által használt port konfigurálását automatikusan vagy manuálisan, az alább látható módon. A portválasztás tartományai tartalmazzák az alapértelmezett értéket, 443. port (a szabványos webhely SSL-portja, amelyet a HTTPS forgalomhoz használnak), és számos kikötők 15001-20000 között.

VyprVPN Chameleon Port

A második protokollválasztás: OpenVPN. Az OpenVPN protokoll a legtöbb protokoll mind a magánélet, mind a sebesség szempontjából a legtöbb alkalmazás számára. Jól működik nagy késéssel vagy nagy távolságú kapcsolatokkal való kapcsolat esetén. Az OpenVPN emellett a legstabilabb és legmegbízhatóbb az összes protokoll közül, ezért jó kevésbé megbízható hálózatokhoz, például wi-fi hotspotokhoz. Ez az ajánlott protokoll az asztali számítógépekhez, beleértve a Windows és a Mac OS X rendszert. Általában a legjobban teljesít az összes protokoll között, mivel biztonságos, gyors és megbízható. A VyprVPN nemcsak a portot, hanem az OpenVPN protokoll titkosítási erősségét is konfigurálhatja az alábbiak szerint.

VyprVPN OpenVPN titkosítás

Mint fentebb láthatja, a VyprVPN lehetővé teszi, hogy a kapcsolati titkosítás erőssége érdekében 256-bites vagy 160-bites választhasson. A nagyobb titkosítási erősebb biztonságosabb kapcsolatot biztosít, de kissé lelassíthatja. Mindkét titkosítási erő lehetővé teszi a kapcsolat által használt port konfigurálását automatikusan vagy manuálisan, az alább látható módon. A 256 bites titkosítás portválasztási tartományai tartalmazzák az alapértelmezett értéket, 443. port és egy sor kikötők 15001-20000 között. A 160 bites titkosítás portválasztási tartományai tartalmazzák az alapértelmezett értéket, 1194-es port és egy sor portok 25001-30000 között.

Az L2TP / IPsec A protokoll a következővel valósul meg: 256 bites titkosítás ami azt jelenti, hogy nagyon biztonságos is. Stabil a mobil eszközökön, és kiválóan használható protokoll, ha az eszköz nem támogatja az OpenVPN-t. A legtöbb asztali számítógép, mobil eszköz és táblagép operációs rendszer is natív módon támogatja. Az utolsó választott protokoll a PPTP, amely 128 bites titkosítást használ, és főként akkor kell használni, amikor a biztonság nem az elsődleges gond, vagy ha az eszköz nem támogatja a többi rendelkezésre álló protokollt..

Az opciók menü harmadik lapja a DNS lap. A VyprDNS a Golden Frog DNS-szolgáltatása, amelyet kizárólag a felhasználók számára biztosítanak. Ez az alapértelmezett DNS a hostnév fordításához, amikor csatlakozik a szolgáltatáshoz. Ez egy nulla ismeretű szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy semmilyen információt nem naplóz. A VyprDNS a következő előnyöket nyújtja felhasználóinak:

 • Nincs log DNS szolgáltatás, ellentétben sok olyan DNS-szolgáltatással, mint például a Google és mások, amelyek naplózják az IP címet, a meglátogatott hostneveket, a földrajzi helyadatokat és egyéb információkat.
 • Segít a cenzúra legyőzésében, mivel a DNS-kérései egy titkosított alagúton haladnak át, és azokat nem lehet elfogni vagy megvizsgálni.
 • Nyílt és ingyenes internetet biztosít szűrés nélkül, mivel nem korlátozza a weboldalakat, ahogy néhány országban a harmadik felek DNS-ek teszik.
 • Megakadályozza a helymeghatározási hibákat, mivel DNS-szolgáltatást nyújt abban az országban, ahol a VPN-kiszolgáló található, a DNS-fordításhoz, ahol sok DNS-szolgáltatás nem.
 • Nem fejt ki hirdetéseket vagy más tartalmat a DNS-kérésbe, mivel nulla ismeretű szolgáltatás.

A VyprDNS mellett a felhasználónak lehetősége van arra is, hogy kiválasztja saját DNS-ét az elsődleges és másodlagos DNS IP-címek megadásával. Végül a VyprVPN lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megakadályozza a DNS-szivárgást az olyan alkalmazásokból, amelyek esetleg másik DNS-t használnak, miközben a szolgáltatáshoz kapcsolódnak.

VyprVPN DNS beállítások

Az opcióképernyő negyedik lapja a Tábornok fület. Ahogy a neve is sugallja, ez lehetővé teszi a VyprVPN általános beállításainak megváltoztatását. Ezeket a beállításokat az alábbiakban mutatjuk be. Az általános lehetőségek a következők:

 • Asztali értesítések – Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy eldöntse, milyen asztali értesítéseket szeretne a szolgáltatástól. Az opciók között szerepel:
  • Minden kapcsolat tevékenység
  • Csak a kapcsolat meghibásodása
  • Soha
 • Hang – Válassza ki a lejátszandó hangot (Windows .wav fájl). Az opciók között szerepel:
  • On connect
  • A leválasztáskor
 • Nyelv – Ez az opció választja ki a VyprVPN preferált nyelvét.
 • üzembe helyezés – Ez az opció lehetővé teszi a VyprVPN alkalmazás automatikus indítását, amikor bejelentkezik a Windowsba.
 • Fejlett – Ennek naplózási lehetőségei vannak, ha engedélyezni szeretné őket. Az opciók között szerepel:
  • Küldjön nem személyesen azonosítható alkalmazási adatokat a VyprVPN-re, például gombkattintásokra és megtekintett alkalmazás képernyőkre, hogy javítsák a szolgáltatást.
  • A hibajavító jelentések automatikus küldése a VyprVPN-hez annak javítása érdekében.
  • Engedélyezze a csatlakozási naplót a helyi gépen a szolgáltatáshibák megoldásához. Bármikor törölheti ezt.

VyprVPN általános opciók

Az opciók képernyő utolsó lapja a számla fület. Ez a lap az alábbiakban látható. Ez a beállítások fül lehetővé teszi a fiókadatok megtekintését, a bétaverziós értesítések fogadását, a frissítések keresését és a VyprVPN-ből való kijelentkezést.. VyprVPN fiókbeállítások

Ezenkívül tartalmaz egy linket, A fiókbeállítások kezelése amely elvisz az Aranybéka felé Kezelőpanel amelyet az alábbi ábra mutat.

VyprVPN Vezérlőpult

A Vezérlőpult lehetővé teszi a VyprVPN-fiók minden aspektusának irányítását. Itt engedélyezheti a szolgáltatás NAT tűzfal támogatását. Ez azt is lehetővé teszi, hogy ellenőrizze az összes többi szolgáltatást is, amelyeket a Golden Frog kínál, mint például a Dump Truck és a Cyphr. Az egyedi VPN-kliensen kívül a VyprVPN útmutatásokat is tartalmaz a Windows manuális konfigurálásához az OpenVPN, L2TP / IPsec és PPTP protokollokhoz. A Chameleon protokollt nem lehet kézzel beállítani.

Látogasson el a VyprVPN oldalra

Lépjen kapcsolatba a Mac klienssel

A VyprVPN kliens a Mac OS X-hez nagyon hasonló a Windows megfelelőjéhez. Ez meglehetősen egyszerűen válthat az operációs rendszerek között anélkül, hogy ütemet hagynának. Ismét letöltheti a Mac alkalmazás legújabb verzióját közvetlenül a VyprVPN webhelyről. A Mac felhasználók értékelni fogják a figyelmet a részletekre, amelyeket az Arany Béka csapata beillesztett az alkalmazásba. Kezdetnek támogatja a Retina kijelzőket. A technikusoknak tetszeni fog az is, hogy az AppleScriptek segítségével testreszabhatja a szolgáltatást az Ön stílusához. Lehetősége van arra is, hogy manuálisan konfigurálja a Mac-t az OpenVPN, L2TP / IPSec és PPTP fájlokhoz, a saját webhelyük hasznos útmutatóival. A Chameleon protokoll ismét csak az alkalmazásban érhető el.

Csatlakozás iPhone vagy iPad készülékről

A VyprVPN rendelkezik egy iOS-alkalmazással is, amely lehetővé teszi a VPN-szolgáltatáshoz való csatlakozást. Az alkalmazás letölthető az iTunes áruházból. A VyprVPN for iOS automatizálja és leegyszerűsíti a VPN beállítási folyamatát, így csatlakozhat az iOS beállításainak konfigurálása nélkül. A kezdeti beállítás során csak egyszeri telepítés szükséges. Az alkalmazás az asztali kliens számos jellemzőjével rendelkezik, mint például:

 • Automatikus visszakapcsolás – Automatikus újracsatlakozás a szerverhez, ha a kapcsolat elveszik.
 • Egy ellop szerverkapcsolat – Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy csak húzza át, hogy csatlakozzon a választott szerverhez.
  • Azonnal csatlakozhat a leggyorsabb szerver.
  • tudsz ping teszt a VyprVPN kiszolgálók listáját a leggyorsabb kiszolgáló megtalálásához.
  • Válassza a Kedvencek lehetőséget – Felvehet szervereket a Kedvencei közé, hogy később könnyen megválaszthassa őket.
  • Szűrő & Fajta – Szűrheti és rendezheti a VyprVPN kiszolgálók listáját, hogy megkönnyítse a szükséges kiszolgáló megtalálását.
   • A listát ország vagy régió szerint rendezheti és szűrheti.
   • Keresés – Egy adott helyet is kereshet.
 • VyprDNS – Az Golden Frog szabadalmaztatott, nulla naplózási szintű kiszolgálói DNS-hálózatát használja.
 • Automatikus frissítések – Automatikusan hozzáadja az új kiszolgálókat az alkalmazáskiszolgálók listájához.

Az alábbi ábra bemutatja a VyprVPN néhány képernyőjét, amely az iPhone készüléken fut. A bal oldali kép az alkalmazást nem csatlakoztatott, a középső az alkalmazást a csatlakoztatott állapotában, a jobb oldali a szerverválasztó képernyőt ábrázolja..

VyprVPN iPhone App

A VyprVPN for iOS rendszert az iPad iOS alkalmazásának figyelembevételével is tervezték. Interaktív térképnézetével (lent látható) az Ön iPad készülékéhez, amely lehetővé teszi:

 • Gyorsan böngészhet a szerverek között – A szerver helyének böngészéséhez közvetlenül elcsúsztathatja az interaktív térképet.
 • A kiszolgáló ping-időinek megjelenítése – Koppintson egy szerverre, amelyhez csatlakozni kíván, és az alkalmazás automatikusan megjeleníti a ping időt a térképen.
 • Csatlakozás az otthoni képernyőn keresztül – Válasszon ki egy szervert, és csatlakozzon anélkül, hogy elhagyná a kezdőképernyőt.

VyprVPN iPad App

Az alkalmazás igényel iOS 6.0 vagy újabb verziót. Kompatibilis az iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel, és optimalizálva van az iPhone 5. Az alkalmazás az L2TP / IPsec protokollt 256 bites titkosítással használja a magán és biztonságos kapcsolathoz. Az egyedi VPN-kliensen kívül a VyprVPN útmutatásokat is tartalmaz az iOS-eszközök kézi konfigurálásához a PPTP és az L2TP / IPsec protokollokhoz.

Látogasson el a VyprVPN oldalra

Csatlakozás az Android készülékekhez

A VyprVPN egy olyan alkalmazással rendelkezik, amely lehetővé teszi az Android készülékek számára a szolgáltatásuk használatát. Keresse meg a Google Play Áruházot az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez, vagy pedig letöltheti a legújabb .apk fájlt közvetlenül az alkalmazásukból VPN Apps->Android oldalt. A VyprVPN automatizálja és leegyszerűsíti a VPN telepítését az Android folyamathoz, így gyorsan elkezdi használni a szolgáltatást. Az alkalmazás számos olyan funkcióval rendelkezik, mint az asztali kliens, valamint néhány egyedi funkcióval:

 • Többféle csatlakozás a VyprVPN felé
  • Egygombos csatlakozás – Csak egyetlen érintéssel csatlakoztatható.
   • Azonnal csatlakozhat a leggyorsabb szerver.
   • tudsz ping teszt a VyprVPN kiszolgálók listáját a leggyorsabb kiszolgáló megtalálásához.
   • Válassza a Kedvencek lehetőséget – Felvehet szervereket a Kedvencei közé, hogy később könnyen megválaszthassa őket.
   • Szűrő & Fajta – Szűrheti és rendezheti a VyprVPN kiszolgálók listáját, hogy megkönnyítse a szükséges kiszolgáló megtalálását.
    • A listát ország vagy régió szerint rendezheti és szűrheti.
    • Keresés – Egy adott helyet is kereshet.
  • Csatlakozás az értesítés útján Árnyék – Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan csatlakozzon anélkül, hogy bármikor megnyitná az alkalmazást.
  • Gyorscsatlakozási kütyü – Csatlakozhat közvetlenül a kezdőképernyőn vagy a zár képernyőn.
 • Auto-connect
  • Az ismeretlen wi-fi hálózatokhoz.
  • A mobilhálózatokhoz.
 • Auto-reconnect – Automatikus újracsatlakozás a szerverhez, ha a kapcsolat elveszik.
 • Testreszabhatja a VPN-kapcsolat viselkedését alkalmazásonként
  • Alapértelmezett – Az alkalmazás VPN-kapcsolatot fog használni, amikor a VyprVPN csatlakozik.
  • Automatikus csatlakozás – A VyprVPN automatikusan csatlakozik, amikor elindítja az alkalmazást.
  • A VPN megkerülése – Az alkalmazások akkor sem fogják használni a VPN-kapcsolatot, ha a VyprVPN csatlakoztatva van.
 • Sebesség grafikon – Könnyen ellenőrizheti a kapcsolat sebességét, és megtekintheti a feltöltési vagy letöltési sebességeket.
 • VPN kártyák – Könnyen navigálhat a VyprVPN kártyák elcsúsztatásával, hogy gyorsan hozzáférjen a sebességdiagramhoz, a szerver térképhez és a kapcsolat naplójához.
 • Több protokoll
  • Kaméleon – Testreszabott OpenVPN 256 bites titkosítási protokoll, amely elrejti a VPN aláírást.
  • OpenVPN – Biztonságos, gyors és megbízható protokoll.
   • 160 bites titkosítás
   • 256 bites titkosítás
  • L2TP / IPsec – Biztonságos protokoll, de nem olyan gyorsan, mint az OpenVPN.
  • PPTP – Egy kevésbé biztonságos protokoll, amely 128 bites titkosítást használ.
 • Port kiválasztása – Lehetővé teszi más elérhető nyitott portok megtalálását a cenzúra és a sávszélesség-csökkentés blokkolására.

A VyprVPN for Android operációs rendszerhez Android 4.0 vagy újabb szükséges. Az egyedi VPN-kliensen kívül a VyprVPN útmutatókkal rendelkezik az Android eszközök manuális konfigurálására az OpenVPN, L2TP / IPsec és PPTP számára, és lehetővé teszi számukra a VPN-hálózathoz való hozzáférést..

Látogasson el a VyprVPN oldalra

VyprVPN Speed ​​Test

A VyprVPN jól végzett a sebességtesztünkben. Kiváló volt a szerver sebessége Austinban, TX. Tesztelésünk alapján el kell lennie elégedett hálózatának sebességével. Ezt a tesztet a VyprVPN kliens és az OpenVPN (UDP) protokoll segítségével futtattuk egy kiszolgálón, 256 bites titkosítással.

VyprVPN Speed ​​TestMint láthatja, körülbelül 16% -os különbség mutatkozott a közvetlen kapcsolaton az internetszolgáltatómmal és a Austinban, TX-ben található szerverrel való kapcsolat között. Ahogy az várható volt, a kapcsolat sebessége némi veszteséget okozott, de a 256 bites titkosítás által nyújtott extra biztonság szempontjából ez több mint tisztességes kompromisszum. Közel 49 Mbps sebességgel a szolgáltatásnak elég gyorsnak kell lennie az összes internet igényéhez. Szolgáltatásuknak lehetővé kell tennie, hogy kedvenc tartalmait bárhol a világon megnézhesse.

VyprVPN áttekintés: Következtetés

A VyprVPN 2009 óta működik az adatvédelmi térben, és jó hírnévre tett szert az általuk kínált szolgáltatásokra. Világszerte működő hálózatuk több mint 700 szerverrel rendelkezik 64 országban. Nincsenek megosztási politikájuk, de naplóznak néhány általános személyes információt, amint ezt az áttekintés korábbi szakaszában kifejtettem. Ezen túlmenően Svájcban vannak bejegyezve, amelynek alkotmánya védi a magánélet védelmét. A VyprVPN egy első szintű szolgáltatás, amely azt jelenti, hogy működtetik és megtervezik az összes saját globális infrastruktúrájukat, beleértve a szerverfürtöket, a házkódot és az összes tárhely szolgáltatást. Emellett hozzáférést biztosítanak a felhasználók számára a tulajdonosi, nulla ismeretű (nincs napló) VyprDNS szerverhez. Ez abszolút ellenőrzést biztosít számukra az Ön adatai felett. A részesedést megtiltó politikájuk biztosítja, hogy harmadik fél szervezetei legális eszközök nélkül ne férjenek hozzá az Ön adataihoz. Ez lehetővé teszi számukra a magánélet és a biztonság teljes körű biztosítását.

A VyprVPN támogatja a Chameleon, az OpenVPN (UDP), az L2TP / IPsec és a PPTP protokollokat, így szolgáltatásuk kompatibilis a legtöbb készülékkel. Saját szoftverük van a Windows, Mac OS X, iOS, Android és Tomato routerhez. Számos lépésről lépésre történő kézi telepítési útmutatóval is rendelkeznek, amelyek segítenek konfigurálni szolgáltatásaikat az eszközökkel. A Golden Frog emellett hozzáférést biztosít a felhasználók számára a titkosított üzenetküldési szolgáltatáshoz, amikor feliratkozik egy VyprVPN-fiókra.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

 • Könnyen használható egyedi szoftver Windows és Mac OS X rendszerekhez
 • Alkalmazások iOS, Android és Tomato útválasztókhoz
 • Sok protokoll támogatása, beleértve a Chameleon, az OpenVPN (UDP), az L2TP / IPsec, a PPTP protokollt
 • Kaméleon protokoll a tűzfalak megkerülésére
 • Cyphr biztonságos üzenetküldés
 • Kedvezményes árképzés a VyprVPN távú tervekhez

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Végrehajtja az OpenVPN (TCP) protokollt
 • Adjon meg fizetést Bitcoin vagy más elektronikus pénznemben
 • Jelentkezzen be kevesebb személyes információt a számlázáshoz

A VyprVPN segítségével élvezheti kedvenc streaming csatornáit, biztonságban tarthatja adatait nyilvános wi-fi használatakor, megakadályozhatja, hogy az internetszolgáltató figyelje a böngésző szokásait, és leküzdje a cenzúrát. Semlegesek az általuk használt alkalmazásokkal szemben, és támogatják a szabad és nyitott internetet. Próbáld ki szolgálatukat, és nézd meg, mit gondolsz. Ne felejtse el használni a kedvezményt, hogy további 80% -ot spóroljon meg. Korlátlan VPN hozzáférést élvezhet havonta mindössze 2,50 dollárért.

Látogasson el a VyprVPN oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me