Feloldás feloldása

Kezdjük az Unblock-Us áttekintésével, egy kis információval a társaságról. Az Unblock-Us a NetProtect Inc. márkaneve, amely eredetileg Kanadában volt, de 2013-ban a székhelyüket Barbadosba költöztették, miután Kanada új adatmegőrzési törvényeket vezet be. Az Unblock-Us okosabb, gyorsabb VPN-ként kerül forgalomba. Valójában nem olyan, mint a tipikus VPN, amelyet általában felülvizsgálunk, de sok ember számára kiváló választás a földrajzilag korlátozott streaming média eléréséhez. A VPN használatakor a célja nem annyira a magánélet és a névtelenség, hanem a sebesség és a hozzáférés, akkor a szolgáltatásuk jó választás az Ön számára.


Feloldás feloldása

Árképzés és különleges ajánlatok

A Unbock-Us intelligens VPN szolgáltatása egyetlen konfigurációval kerül forgalomba. Két csomagban kínálják, amelyek ára a szolgáltatás időtartama alapján történik. Az első az Havonta 4,99 USD, ismétlődő alapon. A második az 49,90 USD évente, ismétlődő alapon. Mint láthatja, különleges kedvezményes árakat kínálnak, ha feliratkoznak egy éves szolgálatra. Takarít meg 10 dollárt, ami olyan, mintha két hónap ingyenes lenne.

Unblock-Us árképzésAmint a fenti képen látható, az Unblock-Us néhány különféle fizetési lehetőséget kínál, amelyek közül választhat, amikor feliratkozik a szolgáltatásra. Ide tartoznak a nagyobb hitelkártyák, mint a VISA, a MasterCard, a Diners és a JCB. Azt is lehetővé teszik, hogy előfizetjen a PayPal-fiókjával, amelyet szeretnénk csinálni a legtöbb online szolgáltatáshoz, mivel ez lehetővé teszi számunkra, hogy jobban kezeljük őket egy helyről. Jó, hogy különféle fizetési lehetőségeket kínálnak Önnek, így eldöntheti, melyik a jobb az Ön számára.

Kockázatmentes próbaidőszak

Az Unblock-Us megérti, hogy érdemes kipróbálni a szolgáltatást, hogy kiderüljön-e az Ön számára megfelelő. Tehát az éves engedményen felül, ha feliratkozik egy éves tervre és önként lemondja szolgáltatását a vásárlás utáni első 30 napon belül, teljes visszatérítést kap Önnek. Ezenkívül az összes új előfizetőnek is kínálnak a 7 napos ingyenes próbaverzió.  Ehhez csak egy e-mail címre van szükség, hogy feliratkozzon a próbaverzióra. Nem szükséges törölni a tárgyalást, ha úgy dönt, hogy szolgálata nem az Ön számára történik, egyszerűen hét nap után jár le. A DNS-t azonban el kell távolítania a rendszeréből. Tehát menj tovább, próbáld ki szolgáltatást, és nézd meg, megfelel-e az Ön igényeinek.

Látogasson el a Unblock-Us oldalra

Hogyan működik az Unblock-Us működése?

Az Unblock-Us elsősorban egy intelligens DNS szolgáltatás, amelynek célja a földrajzilag korlátozott streaming médiatartalom feloldása a világ bármely pontjáról, például a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer. Ezek a szolgáltatások úgy működnek, hogy megváltoztatják a készülék DNS-kiszolgáló-cím beállításait. Az Unblock-Us szolgáltatás működésének rövid magyarázata a legjobban a következők néhány állításával magyarázható honlapja.

Minden számítógépnek vagy más Internet-képes eszköznek van címe. Számokból áll, mint például egy utcai cím. Megoldásunk ragyogóan egyszerű. Adunk egy címet, ahol a kívánt tartalom elérhető. Olyan, mint a számítógép vagy más eszköz mozgatása anélkül, hogy ténylegesen mozgatná.

Ezért, a legtöbb VPN-szel ellentétben, a forgalomnak csak egy kis részét küldi át ténylegesen a szerverük. A streaming-tartalom nagy részét közvetlenül a szolgáltató webhelyéről küldi el számítógépére, miután a kapcsolat létrejött. Ez lehetővé teszi számukra a világ minden tájáról hozzáférést a regionálisan blokkolt webhelyekhez anélkül, hogy az internetkapcsolat sebessége lelassulna. Ez különbözik a legtöbb VPN-től, amelyek az összes forgalmat kiszolgálóikon keresztül továbbítják, és lassabb titkosítási módszertant alkalmaznak a nagyobb adatvédelem és névtelenség biztosítása érdekében..

Az Unblock-Us különféle eszközöket támogat, mint például asztali számítógépek, okostelefonok, játékkonzolok, intelligens TV-k, médialejátszók és útválasztók. Webhelyük támogatási szakaszában található a könnyű követési útmutatók széles választéka, amelyek segítségével beállíthatja az eszközét a szolgáltatás igénybevételéhez. Az útválasztó konfigurálása az Unblock-Us szolgáltatás használatára lehetővé teszi az összes hozzákapcsolt eszköz használatát.

Unblock-Us Setup for Windows

Mint mondtuk, e-mail címre van szükség a 7 napos ingyenes próbaverzióhoz. Miután megadta az e-mail címét, és rákattint a próba indítás gombjára, megjelenik az alább látható kép.

Unblock-Us ingyenes próbaverzió

A „Beállítás” gomb kiválasztásával a készülék beállítási oldalára lép, ahol futtathatja a Windows telepítő alkalmazását a DNS-kiszolgáló címbeállításainak automatikus megváltoztatásához. Amint ez befejeződik, a következő képet fogja látni.

Unblock-Us ingyenes próbaverzió kész

Ez minden, ami az ingyenes próbaverzió beállításához szükséges. Most már teljes hozzáféréssel rendelkezik az összes általuk támogatott csatornához. Most beállíthatja és frissítheti a Netflix régióját és a feliratok beállításait. A „Netflix Region Picker” alatt található legördülő menüre kattintva beállíthatja azt az országot, ahonnan meg szeretné nézni a Netflix tartalmát. A Netflix regionális választása az alábbi képen látható.

Unblock-Us Netflix régiók feloldása

Alternatív megoldásként manuálisan megváltoztathatja a DNS-beállításait az Unblock-Us által biztosított beállításokra. Ez minden, ami az ingyenes próbaverzió beállításához szükséges. A Unblock-Us nem naplózza és nem figyeli a szerverein áthaladó adatokat. Megemlítjük, hogy azok számára, akik meg akarják őrizni adatvédelmüket az Unblock-Us szolgáltatás használata közben.

Csatorna feloldása

Unblock-Us SmartVPN kicsit másképp működik, mint néhány VPN, mivel elsősorban lehetővé teszi az olyan streaming media csatornák elérését, amelyeket a világ bármely pontjáról feloldtak. Ez magában foglalja a kedvenc streaming zenei szolgáltatás hallgatását a mobiltelefonján, autóban ülve, a kedvenc filmjét a szálloda Wi-Fi-jén, vagy bárhol máshol, ahol a tartalom korábban már blokkolva lehet, mint például a kollégiumi kollégiumi szoba. Ellentétben a hagyományos VPN-ekkel, amelyek az összes forgalmat a VPN-en keresztül továbbítják, az Unblock-Us megoldás az előfizetőket közvetlenül a támogatott tartalomhoz köti az általuk támogatott streaming media szolgáltatók számára, mint például a Netflix, Hulu, az Amazon Instant Video és még sok más.

A Unblock-Us megkönnyíti a támogatott csatornák megtekintését és elérését azáltal, hogy hasznos kategóriákba rendezi őket, mint például Események, Video on Demand, Gyerekek, Sport és Zene, az alább látható módon. Ha ezen kategóriák valamelyikére kattint, közvetlenül odakerül. Ezenkívül minden csatorna tartalmaz egy linket a saját webhelyére, megmutatja azokat az eszközöket, amelyeken hozzáférhet, ha további fizetett előfizetésre van szükség a tartalom eléréséhez, az adott csatornára vonatkozó fontos megjegyzések, valamint útmutatók, amelyek segítenek a hozzáféréshez a bemutatott módon. az alábbi képernyőképen.

Csatorna feloldása

A szolgálat által támogatott jelenlegi csatornák a felülvizsgálatunk idején a következők voltak:

 • Videó igény szerint – Netflix, Hulu és Hulu Plus, Amazon azonnali videó, HBO Nordic, HBO GO, Vudu, Crackle, Now TV, M-Go, Epix HD, MaxGo, Starz, CinemaNow, Warner Instant Archive, Blockbuster Now, Fandor, Blinkbox, Funimation , Dramafever, Soompi TV (KDrama), Shudder TV, iBox.ie, 9jumpin
 • tévé – BBC iPlayer, ITV lejátszó, TV-lejátszó, Channel 4 – 4oD, Channel 5, Sky Go, MSN UK, Zattoo, Sling TV, ABC, ABC Family, ABC News, CBS All Access, CBS, Big Brother USA, Utopia, PBS , FOX, NBC, CNBC, Élelmiszer-hálózat, Univision.com, Ulive, USA hálózat, HGTV, TBS, TruTV, Adultswim, TNT Dráma, TCM, DishWorld, Showtime bármikor, SHO.com, AMC.com, FX, A&E, Syfy, Sundance TV, Bravo, Smithsonian, Discovery USA, VEVO, Startrek.com, National Geographic, The CW, Logo TV, SouthPark Stúdiók, Comedy Central, BYUtv, Spike TV, CNN Go, CTV, Slice.ca, SBS Ausztrália, ABC iView, Ten.com.au, Eleven.com.au, Arte, ZDF.de, ARD.de, DR.dk, TV2 DK, TF1 France, 6 Play, France 1, France 2, France 3, France 4, Franciaország 5, Pluzz France, Canal Play
 • Gyerekek – Disney filmek bárhol, a Disney Channel, Disney Junior, Disney XD,, Sesame Go, Marvel.com
 • Sport – NHL GameCenter Live, NFL GamePass, NFL Now, MLB, NBA, WWE Network, MLS – Major League Soccer, Watch AFL, NRL, Premier League Pass, Star Sports, BBC Sport, BT Sports, beIN Sports, ESPN, Fox Sports Go , Fox Soccer 2 Go, NBC Sports, NBC Sports Live Extra, Sportsnet World Now, Univision Deportes, Universal Sports, CBS Sports Radio, Sky Sports, Eurosport Player UK, Eurosport UK, USopen.org, Teniszcsatorna, Sportschau.de
 • Zene – Pandora, Spotify, Rdio, BBC iPlayer Rádió, Songza, iHeart Radio, Slacker, Rhapsody, Absoluteradio.co.uk, MTV, VEVO, Radio.com

Az Unblock-Us által támogatott csatornák között szerepel a legnépszerűbb streaming media szolgáltató, a Netflix 22 régiója. Ez azt jelenti, hogy 22 különböző országból hozzáférhet Netflix tartalom könyvtárakhoz. A felülvizsgálat idején a tézisek az alábbiakat tartalmazták:

USA, Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Kanada, Kolumbia, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Japán, Luxemburg, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Svédország, Svájc és az Egyesült Királyság.

Tehát a szolgáltatásuk igénybevételével bármikor megnézheti kedvenc filmjeit, TV-sorozatait és az eredeti Netflix programokat, amikor csak akarja. Ezen felül megnézheti ezeket a világ bármely pontjáról, ahol van internet-hozzáférés.

Látogasson el a Unblock-Us oldalra

Adatvédelem és biztonság

Általában, ha a magánélet, a biztonság és az anonimitás az elsődleges gond, akkor olyan VPN-t kell találnia, amely nem naplózza online tevékenységeit. A Unblock-Us nem tart közvetlen naplót a tagok internetes tevékenységeiről. Valójában, amint már korábban kijelentettük, székhelyüket Kanadából Barbadosba költöztették, hogy elkerüljék ezt.

A Felhasználási feltételek oldalukon az adatvédelmi irányelvekben elmagyarázzák adatvédelmi politikájukat az előfizetők figyelésével és bejelentkezéssel kapcsolatban. Az alábbiakban felsorolt ​​kivételeknek jó ötlettel kell szolgálniuk arra vonatkozóan, hogy mire számíthatnak az Unblock Us szolgáltatáshoz, de azt javasoljuk, hogy olvassa el saját magának a teljes használati feltételeket..

A Weboldal nem figyeli és nem is figyeli aktívan a felhasználói tevékenységeket a nem megfelelő viselkedés miatt, és nem tart fenn közvetlen naplókat sem az ügyfelek internetes tevékenységeiről. Fenntartjuk azonban a jogot arra, hogy kivizsgáljuk azokat az ügyeket, amelyeket jogellenesnek vagy a megállapodás feltételeinek megsértését tartjuk számon.

… Optimalizált virtuális magánhálózat („VPN”) adatvédelmi megoldás, amely szelektív, magánképernyős böngészést kínál proxy-technológián keresztül oly módon, hogy optimalizálja az internetes böngészési élményt a sebesség és a letöltési idő szempontjából, valamint hogy technikai támogatást nyújtson az egyes domainek anonimizálásához. felajánlották, lesznek és / vagy felkínálták az Ön számára az Ön IP-címének szelektív anonimizálására, a VPN-ipar szabványainak megfelelően, oly módon, hogy optimalizálja az Ön internetes böngészési tapasztalatait a sebesség és letöltési idők …

Az Unblock-Us az intelligens VPN szolgáltatáshoz általában a legkevésbé biztonságos titkosítási protokollt, PPTP-t használja. Ezt azért használják, mert lehetővé teszi, hogy szolgáltatásuk kompatibilis legyen a legtöbb eszközzel. Ezenkívül biztosítja a legkevesebb titkosítást, és amint azt a Felhasználási Feltételek is tartalmazzák, fő célja az IP-cím szelektív anonimizálása a gyors böngészés és letöltés érdekében. Következésképpen úgy gondoljuk, hogy az Unblock-Us szolgáltatás nem a legjobb választás az Ön számára, ha a magánélet, a biztonság és az anonimitás a VPN használatának elsődleges oka. Ennek ellenére csak Ön tudja meghatározni, hogy az Unblock-Us szolgáltatás adatvédelmi és biztonsági szintje megfelel-e a VPN-igényeinek.

Látogasson el a Unblock-Us oldalra

Kezek tesztelése

A normál sebesség-tesztet futtattuk az Unblock-Us Smart VPN szolgáltatáson, és észrevette, hogy a letöltési sebesség vagy a böngészés általában nem változik, miközben a VPN-hez kapcsolódnak. Ez az, amire számítottunk. Mivel ellentétben más VPN-ekkel, amelyek az összes forgalmat a VPN-en keresztül továbbítják, az Unblock-Us közvetlenül összekapcsol téged az általuk támogatott webhelyekkel. Mint már korábban kijelentettük, szolgáltatásaik a PPTP protokollt használják, és a jelen áttekintéstől kezdve útmutatásokkal rendelkeztek a VPN-szolgáltatásuk beállításához Mac OSX, Windows 7, Windows 8, iPhone, iPod, iPad és Android készülékeken..

Következtetés

Ha az, amelyet elsősorban a VPN-ben keres, olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott streaming médiatartalom elérését, akkor az Unblock-Us a szolgáltatás az Ön számára. Csatornák széles választéka és sokféle eszközöket támogat. Ide tartoznak a Windows, a Mac OSX, a játékkonzolok, az intelligens TV-k, a médialejátszók, a mobiltelefonok, a táblagépek és még az útválasztók is. Az eszköz konfigurálása a szolgáltatás igénybevételéhez magában foglalja a DNS-kiszolgáló beállításainak módosítását, hogy rájuk utaljanak. Ez egy egyszerű folyamat, de nagyra értékeljük, hogy az Unblock-Us csapata könnyen követheti az összes támogatott eszköz útmutatóját a saját webhelyének támogatási oldalán. Még automatizált telepítőalkalmazással is rendelkeznek a Windows felhasználók számára.

A Unblock-Us egyik legjobb csatornaválasztással rendelkezik. Ezt frissítik a legfrissebb szezonális élő események, valamint az azokkal az információkkal, amelyek ahhoz szükségesek, hogy hozzájuk férhessenek a szolgáltatásuk segítségével. Az élő eseményekhez nyújtott részletek tartalmazzák a csatornát, amely azt sugározza, az eszközöket, amelyek segítségével az adatfolyamot továbbíthatják, és ha ehhez külön hozzáférés szükséges. Ezenkívül kategóriákba osztva megkönnyítik a hozzáférni kívánt csatornák megtalálását. Az Unblock-Us útmutatókkal segít megnézni kedvenc sporteseményeit, még akkor is, ha az Ön területén feketék vannak.

Azok a dolgok, amelyek tetszett a szolgáltatásunkban:

 • Különféle eszközökre telepíthető
 • Nagyon sok csatornájuk van, amelyeket támogatnak
 • Nincs veszteség a kapcsolat sebességében, mint a hagyományos VPN-ekre jellemző
 • Gazdaságos alapvető PPTP protokoll VPN hozzáférés
 • Beállíthatja VPN-jüket Windows, Mac OSX, iPhone, iPod, iPad és Android rendszereken

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Engedélyezzen egynél több egyidejű kapcsolatot
 • Adjon hozzá BitCoin-t fizetési lehetőségként

Javasoljuk, hogy próbálja ki magának az Unblock-Us alkalmazást. Iratkozzon fel a 7 napos ingyenes próbaverzióra, és tegye szolgálatát az ütemére. Nézze meg kedvenc sporteseményét, amelyet egyébként nem láthat, nézze meg kedvenc Netflix filmjét, vagy hallgasson zenét. Váltás a Netflix régiók között, hogy megtapasztalja az extra tartalmat, amelyet fizetett előfizetőként kaphat. Miután megtapasztalta szolgáltatását, havonta mindössze 4,16 dollárról regisztrálhat.

Látogasson el a Unblock-Us oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map