MichiganMichigan se nalazi u američkoj regiji Velika jezera. Zbog svog karakterističnog oblika, država Mitten nalazi se na 10. mjestu po broju stanovnika i dom je za gotovo 10 milijuna stanovnika. Možete pronaći niz razloga da posjetite ovu sjajnu državu od zime do vodenih čuda. No ako planirate uopće koristiti javni WiFi, prvo ćete se trebati povezati na VPN poslužitelj. Objasnit ćemo detaljnije ubrzo. U međuvremenu, pogledajte naš popis najboljih VPN-a za Michigan.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 IPVanish $ 4,87 IPVanish 76 potvrdni okvir
5 StrongVPN $ 4,37 StrongVPN 46 potvrdni okvir potvrdni okvir

Budući da je Michigan američka država, ova “rukavica” imat će ruke od vaših privatnih podataka. Nema dokaza o neselektivnom nadzoru države Michigan ili SAD-a. Uprkos tome, postoje i drugi koji bi voljeli dobiti vaše dijelove na vašim osobnim podacima. Spajanjem na VPN uvelike ćete otežati one lopove da ugroze vaše osobne podatke.

Iako ne postoji vladina ili državna cenzura, ipak ćete dobiti priliku da iskoristite drugi razlog za korištenje VPN-a. To će vam pomoći da se izborite za geo blokove i sportske nestanke. Ako ste fan bilo koje ekipe iz Michigna i želite gledati utakmicu na mreži, medijska kuća će vas blokirati. Upotrebom VPN-a za povezivanje s poslužiteljem u nekom drugom području možete učiniti da softver pomisli da se nalazite negdje drugdje. To će vam također pomoći ako želite pristupiti sadržaju iz drugih regija.

Koji je najbolji VPN za Michigan?

Nekoliko je kriterija koje trebamo razmotriti kako bismo najbolje odgovorili na to pitanje. Budući da je Ohio američka država, mi ćemo se više usmjeriti na deblokiranje kriterija i brzinu. Ovdje su važne.

  • Sposobnost zaobići sportske nestanke i geo-ograničene rezultate u regiji
  • Stabilni i veliki mrežni poslužitelji koji pomažu u uklanjanju prekida veze
  • Poslužitelji velike brzine koji u regiji provjere svoje rezultate na brzini
  • Snažno šifriranje vojnog stupnja radi zaštite privatnosti korisnika
  • Stroga politika nepostojanja dnevnika radi zaštite privatnosti
  • Podrška za mobilne aplikacije za više platformi, uključujući Amazon Firestick

Sada ćemo detaljnije pogledati najbolje VPN-ove za Michigan.

1. Najbolji VPN za Michigan: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

  Najbolji VPN-ovi za Chicago

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u Chicagu. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim otvorite Chicago. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kad smo povezali VPN poslužitelj u Chicagu, testirali smo brzine u Detroitu, Ann Arboru i East Lansingu. Rezultate možete vidjeti dolje.

ExpressVPN test brzine u Michiganu

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Michigan: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Chicagu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Spojili smo se na poslužitelj smješten u Chicagu i testirali brzine u Detroitu, Ann Arboru i East Lansingu. Brzina preuzimanja bila je brza na sve tri lokacije.

  Najbolji VPN-ovi za Kodi

NordVPN test brzine u Michiganu

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

3. Najbolji VPN za Michigan: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati server u Chicagu (zbog blizine), otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema SAD-u i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Chicagu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Detroitu, Ann Arbor i East Lansing. U nastavku pogledajte rezultate.

CyberGhost test za brzinu u Michiganu

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

4. Najbolji VPN za Michigan: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Michigan.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

  Najbolji VPN-ovi za poljoprivredni simulator 19

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Povezali smo se s IPVanish serverom u Chicagu i testirali brzine u Detroitu, Ann Arboru i East Lansingu. U nastavku pogledajte rezultate.

IPVanish test brzine u Michiganu

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

5. Najbolji VPN za Michigan: StrongVPN

StrongVPN

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,37 USD mjesečno (41% popusta)

Sjedište StrongVPN-a ima u Sjedinjenim Državama i ima jednu od najboljih VPN mreža u zemlji. U prošlosti je tvrtka naplaćivala korisnike na temelju broja lokacija poslužitelja i protokola koje su koristili. To se promijenilo jer StrongVPN sada članovima nudi potpuni pristup njihovoj mreži sa stotinama poslužitelja širom svijeta.

Najnoviji dodatak StrongVPN usluge je značajka StrongDNS. Svi koji se prijave na StrongVPN račun dobivaju i besplatan pristup StrongDNS koji je pametna DNS usluga koja se koristi za zaobilaženje geo-ograničenja. Izvrsno je rješenje za one koji planiraju putovati izvan SAD-a i žele pristupiti Netflixu.

StrongVPN ugošćuje nekoliko poslužitelja smještenih u Chicagu, a mi ih koristimo zbog blizine. Nažalost, ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, morat ćete kliknuti padajući izbornik na poslužitelju, odabrati Sjedinjene Države, a zatim ćete ih odabrati u Chicagu. Odabrali smo OpenVPN UDP za najbolje performanse. Nakon povezivanja s VPN serverom u Chicagu, testirali smo svoju brzinu u Detroitu, Ann Arboru i East Lansingu. U nastavku smo dobili rezultate koje vidite.

StrongVPN test brzine u Michiganu

StrongVPN je ljubazno ponudio našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i besplatnom SmartDNS pristupu za samo 7,50 USD mjesečno ili 52,49 USD godišnje. Godišnji račun djeluje na samo 4,37 dolara mjesečno. Novi korisnici pokrivaju 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ponude StrongVPN

Sada imate nekoliko sjajnih opcija da se zaštitite dok ste u Michiganu. Nadamo se da možete vidjeti zašto je pronaći odličnu VPN dobra ideja. Postoji više opcija koje možete pogledati i na našoj top 10 VPN popis. Iako su također dobre opcije, osigurali smo svoje specifične izbore temeljene na nekoliko čimbenika, uključujući sigurnost, stabilnost, brzine, cijenu, osigurali smo da su optimizirani za Michigan. Bez obzira na to što ćete tamo raditi, VPN vas pokriva. Korištenjem našeg vodiča možemo vam pomoći da donesete ispravnu odluku koja odgovara vašim potrebama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me