Plaza de Espana - Seville, SepanyolSepanyol adalah negara berdaulat di Eropah Barat yang terletak di Laut Mediterranean. Selain memiliki lokasi yang murni, negara ini mempunyai ekonomi ke-14 terbesar di dunia. Sepertinya baru-baru ini Sepanyol tidak dapat terus mengikuti berita. Semasa menjalankan lembu lembu tahunan di Pamplona, ​​bendera Basque pertama kali dikibarkan di dewan bandar raya untuk menyokong kemerdekaan Basque. Mengibarkan bendera melanggar undang-undang Navarre, di mana Pamplona berada. Item lain yang patut diperhatikan adalah undang-undang keselamatan awam baru Sepanyol yang berkuat kuasa pada 1 Julai. Undang-undang yang menindas ini, yang disebut sebagai Ley Mordaza (undang-undang gag) adalah undang-undang terbaru di sana untuk menghilangkan kebebasan sivil. Dengan undang-undang baru dan pemantauan Sepanyol yang meluas, anda pasti ingin melindungi privasi anda dengan VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan

Secara efektif, undang-undang keselamatan awam Sepanyol menjadikan negara itu menjadi negara polisi dengan denda besar kerana turut serta dalam tunjuk perasaan, merekod kesalahan polis, atau menghina polis. Terdapat juga denda gila kerana mengganggu acara awam, melakukan tunjuk perasaan di hadapan bangunan pemerintah, berusaha menghentikan pengusiran, mabuk umum, dan merokok di khalayak ramai. Terjebak melakukan perkara-perkara tersebut dan denda berkisar antara € 600 untuk minum di tempat awam, hingga € 600,000 kerana memprotes di hadapan sebuah bangunan kerajaan.

Kerana Sepanyol berada di Eropah, mereka tunduk pada undang-undang perlindungan. Kerajaan Sepanyol hanya boleh mengawasi anda sekiranya demi keselamatan negara. Ini juga sangat melindungi institusi komersial menyimpan data anda. Semua itu mengatakan, VPN akan melindungi privasi anda dari mata kasar. Saya lebih suka melakukan kesalahan daripada mempercayai pemerintah yang akan mengeluarkan undang-undang seperti yang disebutkan sebelumnya.

  VPN terbaik untuk AS

Undang-undang pemerintah yang lain meningkatkan denda dan masa penjara bagi orang yang mendapat keuntungan secara langsung atau tidak langsung dari media cetak rompak. Seorang pelanggar undang-undang ini dapat menghabiskan hukuman penjara hingga enam tahun untuk setiap kejadian dan membayar denda untuk memberi ganti rugi kepada syarikat media yang dianiaya. Juga, Sepanyol mempunyai hak untuk menyekat laman web yang dianggap berkongsi media cetak rompak dalam masa 10 hari dari keputusan mahkamah. Walaupun kerasnya undang-undang itu, sesuatu yang menarik berlaku pada tahun 2011.

Telah ditentukan bahawa rangkaian peer-to-peer adalah sah. Syarikat rakaman cuba menuntut lelaki yang mengembangkan apa yang disebut Napster versi Sepanyol. Diputuskan bahawa perisian yang digunakan untuk berkongsi media dianggap netral. Walaupun ada yang menggunakan perisian untuk melanggar hak cipta, pencipta tidak bertanggung jawab atas pelanggaran tersebut. Oleh kerana syarikat muzik yang menuntut ganti rugi kerana persaingan yang tidak adil tidak berada dalam perniagaan perkongsian fail, juga memutuskan bahawa hujah mereka tidak sah.

Mari lihat penggunaan lain untuk perkhidmatan VPN. Dengan rancangan Netflix untuk memasuki pasaran Sepanyol akhir tahun ini, perkhidmatan streaming premium yang popular akhirnya akan tersedia di Sepanyol. Walaupun ada target tarikh, Netflix belum mengeluarkan jumlah judul yang akan tersedia. Dengan VPN, anda dapat memperoleh akses ke Netflix lebih awal dari bulan Oktober, atau anda boleh menyambung ke pasaran dengan jumlah tajuk terbanyak, AS. Sekiranya anda ingin tahu bagaimana semua ini berfungsi, izinkan saya menerangkan lebih lanjut.

VPN atau rangkaian peribadi maya mudah digunakan dengan memilih pelayan di negara yang ingin anda sambungkan, dan menyambungkannya. Sambungan selamat ini bukan sahaja menyulitkan data anda, tetapi juga kelihatan seperti anda berada di negara lain. Itu adalah kelebihan yang pasti jika anda ingin menyekat sekatan geo. Penyekat geo digunakan sebagai kaedah untuk mengenal pasti lokasi pengguna dan menyekatnya jika mereka berada di luar kawasan yang disasarkan. Anda akan mendapati bahawa kebanyakan perkhidmatan penstriman melakukan ini, begitu juga saluran Sepanyol yang ingin anda lihat dalam talian.

  VPN terbaik untuk Itali

Seperti yang anda lihat, ada beberapa alasan hebat untuk menggunakan VPN. Dengan pelbagai jenis VPN untuk dipilih, di mana anda akan bermula? Kami mempunyai beberapa pilihan khusus untuk Sepanyol. Mereka semua mempunyai pelanggan tersuai, walaupun menggunakan telefon bimbit, jadi anda hanya akan memilih negara untuk dihubungkan, tekan butang, dan anda akan terlindung begitu saja. Semua cadangan ini menggunakan enkripsi yang selamat, namun, menggunakan protokol OpenVPN akan menjadi pilihan terbaik anda bila mungkin. Sekiranya anda merancang untuk menggunakan salah satu daripada banyak perkhidmatan streaming, OpenVPN (UDP) akan menjadi pilihan terbaik anda. Untuk menyambung ke rangkaian mudah alih, anda juga dapat melihat protokol lain termasuk IKEv2 dan L2TP untuk perlindungan privasi.

Pertama, mari kita lihat objektif di belakang menggunakan VPN. Sekiranya anda ingin melindungi data anda atau membuka blokir laman web dan kandungan, kami sarankan untuk menggunakan IPVanish. Mereka tidak menyimpan log dan mempunyai ciri kill kill, jadi ini akan memastikan aktiviti web anda tetap utuh. Sekiranya anda ingin mencuba perkhidmatan streaming dalam talian seperti Netflix atau yang lain, IPVanish sekali lagi adalah pilihan terbaik. Mereka mempunyai rangkaian terpantas di Amerika Utara dan Eropah, jadi anda tidak perlu menunggu, dan anda dapat melakukan streaming dari pasar dengan koleksi terbesar.

Sekiranya anda hanya mahu menyahsekat kandungan terhad geo, kami mengesyorkan IPVanish atau ExpressVPN. Kedua-duanya menyulitkan lalu lintas, tetapi ExpressVPN menyertakan SmartDNS dengan VPN mereka yang akan membantu anda membuka blokir saluran tanpa overkripsi penyulitan. Walau bagaimanapun, saya tidak akan menganggap bahawa maklumat saya selamat dalam lingkungan Sepanyol. Saya cadangkan untuk menggunakan perkhidmatan yang dienkripsi kerana, seperti yang saya sebutkan sebelumnya, lebih baik melakukan kesalahan dengan berhati-hati.

  VPN terbaik untuk Mumbai, India

Lihatlah kami 10 perkhidmatan VPN teratas untuk alternatif yang berbeza, tetapi kami rasa anda akan paling berpuas hati dengan pilihan yang telah kami sebutkan. Kami memilih pilihan ini berbanding penyedia terkemuka lain berdasarkan keselamatan, lokasi wilayah, kelajuan, dan harga. Kami juga mencari perkhidmatan dengan rangkaian pelayan VPN yang baik yang mungkin ingin anda sambungkan.

Perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai akan menjaga data anda tetap utuh, dan juga akan mempunyai rangkaian pantas untuk mengalirkan kandungan HD di negara lain. Mengingat perkara tersebut, ini adalah VPN terbaik secara keseluruhan tidak kira apa objektif anda. Sepanyol mungkin telah menjadi negara yang memusuhi hak sivil, tetapi anda masih dapat melindungi privasi dalam talian anda dan mengakses laman web yang disekat geo dari Sepanyol dengan VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me