Vancouver, BCVancouver, British Columbia u Kanadi obalni je grad na morskoj luci u zapadnoj Kanadi. To je najnaseljeniji grad u provinciji, a područje Velikog Vancouvera u 2016. godini imalo je 2.463 milijuna stanovnika. To ga čini trećim najvećim metro područjem u zemlji. Mnogo je stvari koje privlače posjetitelje na to područje, uključujući vrhunske sportove, muzeje, povijesna mjesta i još mnogo toga. Bez obzira za što se nalazite u Vancouveru, postoji dobra šansa da ćete koristiti javni WiFi. Ako je tako, obavezno se spojite na VPN.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 PIA 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 4,87 IPVanish 76 potvrdni okvir

Možda ćete htjeti koristiti javni WiFi dok ste u gradu. To je sjajna stvar, jer ima dosta mjesta koja to nude svojim pokroviteljima. Iako to može zvučati kao dobra ideja, odlično je i za cybercrooks. Nitko ne želi sjediti u njihovoj hotelskoj sobi ili omiljenoj kafiću i cyber kriminalcima krasti njihove podatke. Spajanjem na poslužitelj po vašem izboru stvarate sigurnu i šifriranu vezu. To znači da će cybercrookima biti mnogo teže ukrasti vaše osjetljive podatke.

Drugi razlog korištenja VPN-a dok ste u Vancouveru jest da vam pomogne da riješite geo-ograničenja. Ako ste se ikada susreli sa sportskim nestankom ili vam je zbog lokacije onemogućeno da vidite nešto što želite vidjeti, to su 2 primjera geo-blokova na koje biste mogli naići. Kad se u ovom slučaju povežete s VPN-om, softver za blokiranje može učiniti da softver koji blokira pomisli da ste negdje drugo. To će vam pomoći da vidite sve, baš kao što očekujete.

Tamo imate dva najbolja razloga za korištenje VPN-a dok ste u Vancouveru. Naravno, kasnije ćete možda otkriti više. Bilo da želite zaštititi svoju privatnost od lopova ili zaobići geo-ograničenja, korištenje VPN-a je dobra ideja. Sada kada vidite prednosti, razgovarajmo o najboljim opcijama koje trebate upotrijebiti. Nisu svi VPN-ovi isti.

Koji je najbolji VPN za Vancouver?

Na to možemo odgovoriti pomoću sljedećih kriterija za određivanje našeg popisa:

  • Brzina Vancouver servera
  • Stabilnost mreže za ograničavanje problema s vezom
  • Sposobnost zaobilaziti nestanke i geo-blokove
  • Nema politike dnevnika
  • Podrška za više platformi za mobilne uređaje
  • Vojni razred šifriranja za veliku zaštitu privatnosti

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Vancouver.

1. Najbolji VPN za Vancouver: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

  Najbolji VPN-ovi za više uređaja

ExpressVPN test Vancouver brzineAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Srećom, to nije slučaj za Vancouver. Jednostavno kliknite na kanadsku zastavu pri vrhu i odaberite jedan od poslužitelja u Vancouveru. Kao što vidite, testirali smo server u Vancouveru i brzina je bila 194,17 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku igraćim konzolama (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskim kutijama (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I pametnim televizorima.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Vancouver: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

  Najbolji VPN-ovi za Synology Router

NordVPN Vancouver test brzineNordVPN domaćin je niz poslužitelja u tom području. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Kao što vidite, testirali smo server u Vancouveru, a brzina preuzimanja iznosila je 171,44 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Vancouver: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine VancouveraPri korištenju Windows klijenta tvrtke PIA nema puno podešavanja i podešavanja. Međutim, to ne znači da je program lišen programa. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, poslužitelj u Vancouveru dobro se snašao sa brzinom prenosa od 78,20 Mbps.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

3. Najbolji VPN za Vancouver: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

  Najbolji VPN-ovi za Pokemon Go

CyberGhost Vancouver test brzineBudući da smo htjeli testirati poslužitelj u području Vancouvera, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Kanadi i kliknite desno od zvijezde. Ovo će prikazati puni popis poslužitelja u Kanadi. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Vancouveru. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja iznosila je 83,88 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Vancouver: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

U ovom slučaju koristit ćemo poslužitelje koji se nalaze u Vancouveru. IPVanish je bio malo spor u našem najnovijem ispitivanju brzine, ali oni su i dalje odličan izbor kada tražite VPN uslugu. Imaju više lokacija poslužitelja u Sjevernoj Americi od ostalih tvrtki na našem popisu. Zbog toga je u Kanadi go-to VPN izbor.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish test brzine u VancouveruIPVanish domaćin je 15 poslužitelja u Vancouveru i možete se povezati s bilo kojim od njih. Testirali smo IPVanish poslužitelj u Vancouveru, yvr.c13.ipvanish.com, i utvrdili da je brzina 102,68 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Ako želite vidjeti više, možete pogledati i druge opcije iz naše 10 najboljih VPN poslužitelja popis. Rečeno je, ne mislimo da ćete trebati. One koje smo odabrali ranije temeljili su se na pouzdanosti, brzini, cijeni, sigurnosti i lokaciji. Budući da u blizini Vancouvera postoji mnogo pružatelja usluga sa poslužiteljima, trebali biste dobiti najbolje brzine. Bez obzira na to koji ste streaming, dobre brzine presudne su za sve. Sve naše opcije imaju sjajne mreže, tako da nema loših opcija. Naš vodič pomoći će vam da odaberete najbolju opciju za svoje potrebe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me