IPVanish nudi novim članovima a 7-dnevno besplatno VPN ispitivanje. Svi novi korisnici IPVanish VPN-a pokriveni su 7-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika. Otkrićete da većina vodećih dobavljača VPN-a koristi garancije povrata novca kao način da pomogne novim korisnicima da testiraju svoju uslugu s opcijom otkazivanja u zadanom roku. Za IPVanish termin je tjedan dana.

Pri prijavi na VPN važno je razumjeti uvjete. Davatelji koji nude besplatno probno razdoblje putem jamstva povrata novca često postavljaju ograničenja u korištenju podataka i vremenu u kojem možete koristiti uslugu. Neke također ograničavaju broj lokacija poslužitelja na koje se možete povezati. Dajem vam djelomičnu izloženost njihovoj mreži. Važno je znati granice.

Novi članovi IPVanish-a mogu besplatno testirati svoju veliku mrežu VPN poslužitelja širom svijeta. Oni ne postavljaju ograničenja na lokacije poslužitelja, protokole ili klijentski softver koji možete koristiti tijekom probnog razdoblja. Oni također ne ograničavaju vašu upotrebu podataka. Možete koristiti uslugu koliko želite i povezati se sa svim lokacijama poslužitelja tijekom probnog razdoblja.

Evo uvjeta besplatne probne verzije IPVanish-a. Njihova politika povrata navodi:

  • Ako ste manje od 100% zadovoljni VPN uslugom, rado ćemo vam vratiti uplatu ako se zahtjev zatraži u roku od sedam (7) dana od datuma kupnje. Zahtjevi koji su poslani kasnije od 7 dana od dana kupnje neće biti ispunjeni.
  • Shvaćate da plaćanjem valutama s promjenjivom cijenom, kao što je BitCoin, koristite način plaćanja koji u kratkom vremenskom razdoblju može oscilirati u velikom iznosu. Slažete se da će se svi povrati za transakcije korištenjem ovih metoda procjenjivati ​​prema tečaju USD u vrijeme povrata sredstava, a ne u vrijeme prvotne transakcije ili zahtjeva za povratom..
  • Također razumijete da određeni novčani protuvrijednost ili drugi načini plaćanja možda ne dopuštaju povrat sredstava ili da se povrati mogu dogoditi polako ili putem papirnate provjere ili da mogu biti povezani s naknadama za usluge. Slažete se i prihvaćate da IPVanish nije odgovoran ako način plaćanja ne dopušta povrat sredstava. Primat ćete ponudu za uslugu umjesto povrata ako način plaćanja ne dopušta povrat sredstava.

Uz 7-dnevno besplatno probno razdoblje, IPVanish svojim posjetiteljima ljubazno nudi povremene popuste na njihovu popularnu VPN uslugu. Da biste iskoristili prednost potreban vam je kôd kupona koji je teško šifriran kada posjetite njihovu stranicu s ove stranice. Zadržavat ćemo najnovije promotivne kodove zajedno s drugim informacijama kako bismo vam uštedjeli novac na IPVanish-u i uživali u njihovoj usluzi u najvećoj mjeri..

Pridružite se IPVanish-u tijekom njihove trenutne promocije kako biste uštedjeli do 73% popusta na neograničen VPN pristup. Kupon IPVanish uklapa se na postojeće popuste. Uštedite na bilo kojem terminu – mjesečnom, tromjesečnom ili godišnjem. Uživajte u cijeloj godini za 39 USD, što je samo 3,25 USD mjesečno. To je 73% popusta od pune maloprodajne cijene od 143,88 USD godišnje.

Kod kupona za naš popust na IPVanish je SPRING2020, ali vam ga neće trebati. Kliknite na sliku ispod ili slijedeći link kako biste posjetili našu VPNFan promo stranica. Kada kliknete „Start odmah“, primijetit ćete da su cijene već snižene kao što je prikazano u nastavku.

IPVanish cijene

Evo cjelovite raspodjele popusta za VPN Fan:

TermMaloprodajna cijena s popustom s kuponom
1 godina$ 143,88$ 39.0073%
3 mjeseca$ 35.97$ 13.5063%
1 mjesec$ * 11.99$ 5.0059%

IPVanish svim novim članovima nudi 7-dnevnu garanciju povrata novca, tako da nemate šta riskirati. Ozbiljno sumnjam da ćete morati otkazati, ali uvijek je lijepo znati ako možete. Mnogo koristim uslugu i to brzo. Savršeno za osiguranje Wi-Fi veza i streaming HD sadržaja.

Možete pročitati naše IPVanish pregled da saznate više o usluzi. Dat ću vam kratki sažetak. IPvanish je vrhunski VPN dobavljač što znači da oni upravljaju vlastitom mrežom i razvijaju vlastiti klijentski softver. To im daje nekoliko prednosti u odnosu na konkurenciju. Za početak imaju potpunu kontrolu nad svojom mrežom koja im omogućava dalje praćenje njihove nulte politike. Ne čuvaju nikakve zapisnike upotrebe. Također im daje brzinsku prednost. Članovi imaju pristup prilagođenom softveru klijenta za Windows i Mac. Obje aplikacije uključuju napredne značajke za uništavanje vaše veze ako padne VPN i mogućnost rotiranja IP adresa. Također imaju jednostavne mobilne aplikacije za iOS i Android, tako da vam neće trebati ništa ručno konfigurirati. Povežite se s OpenVPN (TCP ili UDP), PPTP ili L2TP. Možete se istovremeno povezati na dva uređaja što je jako lijepo kad putujete i istovremeno želite osigurati svoj laptop i telefon.

Posjetite našu IPVanish promo stranici i naš VPNFAN kôd kupona bit će teško kodiran radi uštede do 73%. Svi novi članovi pokriveni su 7-dnevnim jamstvom povrata novca, što je dovoljno vremena za testiranje usluge. Javite nam što mislite @VPNFan i pratite nas za najnovije ponude vodećih VPN usluga poput IPVanish-a.

Posjetite IPVanish

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me