Lima, PeruLima adalah bandar terbesar dan ibu kota Peru. Dengan populasi bandar 9.75 juta dan lokasinya di pantai tengah negara ini, tidak sukar untuk melihat mengapa Lima begitu popular. Dari iklim yang indah hingga ekonominya yang berkembang, terdapat banyak tarikan positif. Sekiranya anda merancang untuk mengunjungi bandar dan ingin menggunakan internet, anda pasti ingin menggunakan VPN. Ini akan membantu melindungi privasi anda dan melepaskan sekatan. Berikut adalah beberapa VPN terbaik untuk digunakan di Lima.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2VPN HMA Pro$ 3.99HideMyAss280
3IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan
4NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
5CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan

Orang Inca pertama kali mendiami kawasan yang dikenali sebagai Lima. Pada tahun 1532, penakluk Sepanyol mengalahkan penguasa Inca untuk menjumpai ibu kota. Sepanjang abad berikutnya, kota ini berkembang sebagai pusat rangkaian perdagangan yang luas. Pada tahun 1687, gempa bumi Peru memusnahkan sebahagian besar bangunan di bandar ini. Pada tahun 1746, gempa lain melanda bandar.

Melangkah ke masa yang lebih moden, lokasinya telah membantu bandar ini mengekalkan statusnya sebagai pusat perdagangan utama. Industri dan ekonomi bandar cukup luas. Pada tahun 2003, bandar ini bertanggungjawab untuk 53% Produk Domestik Kasar negara. Beberapa sebab orang mengunjungi bandar termasuk peluang komersial, seni bina, muzium, tempat teater, dan banyak lagi.

Sekiranya anda akan menjadi salah satu daripada banyak pelancong ke bandar dan anda merancang untuk menggunakan internet, anda perlu menggunakan VPN. Itu adalah untuk melindungi privasi anda dan alasan pertama untuk menggunakan VPN. Walaupun kerajaan Peru tidak secara aktif menyekat atau memantau warganegara, anda masih boleh menghadapi penjenayah siber. Anda boleh yakin bahawa mereka hanya menunggu untuk mendapatkan data peribadi dan peribadi anda. Dengan menyambung ke VPN, anda menyukarkan pencuri untuk mencuri data sensitif anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN semasa berada di Lima adalah membantu mengatasi sekatan geo. Peru tidak mempunyai sekatan pada apa yang anda boleh atau tidak dapat dilihat. Walau bagaimanapun, anda masih akan menghadapi sekatan geo. Itu adalah peraturan yang diberlakukan oleh syarikat untuk menghentikan pengguna melihat konten di luar kawasan yang disasarkan. Sekiranya anda ingin mengakses kandungan dari kawasan kediaman anda atau bahkan kawasan lain, anda perlu menyambung ke pelayan di lokasi yang berbeza untuk dinikmati. Apabila anda melakukannya, perisian ini akan memperbodohkan pemikiran anda bahawa anda berada di tempat lain.

Itulah sebab terbaik untuk menggunakan VPN jika anda bercadang untuk mengunjungi Lima. Terdapat yang lain, tetapi anda mungkin melihat mengapa perkara itu penting. Sama ada anda ingin mengatasi sekatan geografi atau melindungi diri anda dari pencurian identiti, penyedia VPN akan membuat anda dilindungi. Sekarang, kami akan meluangkan masa untuk membantu anda dengan pilihan anda.

Mari kita masuk dan lihat VPN terbaik untuk Lima.

1. VPN Terbaik untuk Lima: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Lima

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda ingin memilih tab “Semua” dan kemudian membuka Amerika Selatan. Dari sana anda boleh memilih Peru kerana mereka mempunyai pelayan di Cusco. Walau bagaimanapun, jika anda mahukan prestasi terbaik, kami mengesyorkan menyambung ke pelayan di Brazil. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di kawasan itu dan kelajuannya adalah 118.07 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Lima: HMA

VPN HMA

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.99 sebulan (diskaun 67%)

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Ujian kelajuan HMA Lima

Sekiranya tujuan anda adalah mencari VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak, maka HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA mengehoskan banyak pelayan VPN di seluruh Amerika Selatan, termasuk beberapa di Cusco (lokasi terdekat dengan Lima). Untuk menyambung ke pelayan di sana, Anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Bandar” dan cari Cusco. Dari sana anda boleh memilih lokasi pelayan Cusco, Peru. Kami menyambung ke pelayan di sana untuk menguji dan mendapati kelajuannya adalah 96.69 Mbps.

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dan semua pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari.

Lawati Sembunyikan Pantat Saya

3. VPN Terbaik untuk Lima: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Lima adalah ibu kota Peru dan lokasi utama bagi banyak perniagaan. Anda mungkin menyedari bahawa perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika daripada kebanyakan syarikat lain dalam senarai kami. Ini menjadikan IPVanish sebagai salah satu pilihan utama untuk perkhidmatan VPN semasa berada di Lima.

Seiring dengan jejak besar di Amerika, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Jaringan ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

Ujian kelajuan IPVanish Lima

IPVanish mempunyai 8 pelayan di Rio De Janiero (kerana ia adalah bandar terdekat) dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana yang anda inginkan. Kami menguji pelayan IPVanish di Rio De Janiero dan mendapati kelajuannya adalah 87.78 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

4. VPN terbaik untuk Lima: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN Lima

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Brazil. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan yang terletak di Brazil ke Lima dan kelajuan muat turun adalah 56.10 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

5. VPN Terbaik untuk Lima: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost Lima

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan berhampiran Lima, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Brazil dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara ini. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di Sao Paulo. Kami berhubung dengan salah satu dari mereka dan menguji persembahannya ke Lima. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami ialah 28.42 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

Di sana anda mempunyai pilihan VPN terbaik untuk digunakan semasa berada di Lima. Walau bagaimanapun, anda sentiasa dapat melihat kami VPN teratas 10 senarai. Anda akan menemui beberapa pilihan dengan pelayan di Peru. Kami membuat keputusan berdasarkan keselamatan, kepantasan, kebolehpercayaan, dan harga. Kami juga mencari penyedia yang mempunyai pelayan di Peru. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik. Sekiranya anda merancang melakukan streaming, kelajuan yang baik adalah penting. Tidak ada pilihan buruk dalam senarai kami kerana semuanya mempunyai rangkaian yang baik. Dengan menggunakan panduan kami untuk membantu anda, anda boleh membuat keputusan terbaik untuk membantu anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me