Surfshark is een van de nieuwere spelers op de VPN-markt. Ze hebben echter zeker een grote ‘plons’ gemaakt in de gemeenschap. Ze hebben gratis apps voor meerdere platforms wanneer u zich aanmeldt voor hun service en ze worden enorm populair. Alles lijkt goed georganiseerd en heel gemakkelijk te gebruiken. Ze hebben ook geweldige prijzen voor hun plannen en verschillende items die u zou verwachten bij grotere providers. Ze hebben ook een geweldige 24-uurs klantenservice. In deze review nemen we je mee door de ins en outs van de service en laten we je de functies zien die je van binnen kunt verwachten.

Surfshark

Over Surfshark

Surfshark is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden waar geen wet op het bewaren van gegevens bestaat. Dat gezegd hebbende, er is niet veel informatie beschikbaar over het bedrijf buiten de aan gebruikers verstrekte informatie. Dat gebrek aan transparantie maakt ons soms zenuwachtig. We kunnen u vertellen dat ze een zeer soepel ogende website hebben en we worden aangemoedigd door de onbeperkte apparaten die op het account zijn toegestaan.

Prijzen

Prijzen zijn redelijk eenvoudig voor Surfshark, zoals je hieronder kunt zien. Voor één maand service betaal je 11,95 per maand. Met een jaar service is uw prijs $ 71,88 voor het jaar, wat neerkomt op $ 5,99 per maand. Verreweg de beste deal is die voor 24 maanden. In dat geval betaal je $ 47,76. Dat komt neer op $ 1,99 per maand met ons aanbod.

Kenmerken

Een van de grote voordelen van elke VPN-service zijn de functies die ze bieden. Laten we eens kijken wat Surfshark te bieden heeft.

  Hoxx VPN Review - Vermijd deze

Surfshark-console

  • CleanWeb – Een bonusadvertentie, tracker & malwareblokker.
  • Verduisterde servers – Blokkeert uw internetprovider zodat anderen niet kunnen zien dat u een VPN gebruikt.
  • Whitelister – De whitelister wordt ook wel split-tunneling genoemd. Je kunt dit gebruiken om sommige apps met een VPN te beschermen en andere niet.
  • Onbeperkte gelijktijdige verbindingen – biedt u onbeperkte gelijktijdige verbindingen, zodat u uw hele gezin en apparaten kunt beschermen.
  • Dodemansknop – Met deze functie kunt u uw internetverkeer stoppen voor het geval de VPN-server de verbinding verbreekt.
  • Multi-hop – Wanneer u deze functie gebruikt, wordt uw privacy beter beschermd, maar is deze langzamer. Het doet dit door u door 2 verschillende locaties te leiden in plaats van slechts één.

Zoals je kunt zien, zijn er een aantal functies die deze heeft.

Serverlocaties en landen

Wat servers en locaties betreft, stellen ze dat ze meer dan 800 servers hebben in meer dan 50 landen. We geven de landen nu alfabetisch weer, maar niet de specifieke steden. Albanië, Argentinië, Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, Costa Rica, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hong Kong, Hongarije, IJsland, India, Ierland, Israël, Italië Japan, Letland, Luxemburg, Maleisië, Moldavië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Singapore, Slowakije, Slovenië, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, VK, VS en Vietnam.

Deze lijst kan natuurlijk worden gewijzigd als het bedrijf meer landen toevoegt.

Hands-on testen

Voor testdoeleinden gebruiken we de Windows-versie. Surfshark doet echter zijn best om uniforme apps op hun desktop en mobiele producten aan te bieden. Ze maken het heel gemakkelijk om te navigeren. Zodra je de Windows-versie hebt gedownload, ga je gang en open je deze. Zoals je in de eerste afbeelding kunt zien, is er niet veel te doen als je begint. Voer uw Surfshark-inloggegevens in. Vervolgens zie je een scherm waarmee je snel verbinding kunt maken. De software zal doorgaans de dichtstbijzijnde server voor die functie voorstellen.

  DotVPN recensie

Surfshark Windows-client

Om toegang te krijgen tot de eerder genoemde functies, klikt u op de versnelling die u hieronder ziet. Daar vind je ze.

Surfshark Windows 2

Als je een lijst met de landen wilt zien, klik dan op alle landen onderaan de app zoals je hier ziet. Op die manier kunt u de locatie per stad of land typen. U kunt ook de selecteren MultiHop optie in de rechterbovenhoek.

Surfshark-landen

Surfshark-snelheidstest

Een van de grootste factoren die een goede VPN maken, zijn de snelheden die je krijgt. Niemand wil lage prestaties hebben wanneer hij er een gebruikt. Zoals je hieronder ziet kwamen we met een aantal geweldige snelheden. Dat is slechts een daling van ongeveer 11%. Dat is natuurlijk aan verandering onderhevig, maar dat is beter dan het normale bereik.

Surfshark snelheidstest

Hoe zit het met lekken?

Met alle geweldige dingen die deel uitmaken van deze VPN, is een andere factor het lekpotentieel. We gebruikten onze favoriete uitgebreide lektester op www.doileak.com. Zoals u kunt zien aan de onderstaande afbeeldingen, zijn we deze problemen niet tegengekomen. De problemen die we hebben veroorzaakt, zijn afkomstig van onze browserkeuze in plaats van de VPN-service.

Lek ik

Waarom je een VPN zou moeten gebruiken

Omdat steeds meer vestigingen gratis wifi aanbieden, is het erg belangrijk om een ​​VPN te gebruiken. Hoewel wifi geweldig is, vinden de cybercriminelen het ook geweldig. Door verbinding te maken met de server van uw keuze, creëert u een veilige en versleutelde verbinding. Op die manier verkleint u de kans dat criminelen uw gevoelige gegevens stelen enorm.

Een andere reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Dat is vooral belangrijk als uw activiteiten sites bevatten die in sommige landen beperkt zijn. Waar u ook bent, verbinding maken met een server daar zal helpen. Dat komt omdat het de blokkeersoftware doet denken dat u zich ergens anders bevindt. Dat kan een echt voordeel zijn als u probeert toegang te krijgen tot bepaalde regio’s of als u wordt geblokkeerd voor het bekijken van inhoud voor volwassenen. Maak eenvoudig verbinding met een server en u kunt beginnen met browsen of de inhoud bekijken die u wilt openen. We zijn er zeker van dat u verschillende toepassingen kunt bedenken waarbij dat een probleem kan zijn.

  Disconnect.me Review

Moet ik Surfshark gebruiken?

Of je Surfshark moet gebruiken of niet, is aan jou. Deze service heeft veel grote voordelen en is zeer redelijk geprijsd. Het moet precies doen wat je van een VPN zou verwachten. Voor de prijs die ze bieden, is het zeker het proberen waard.

Laatste gedachten over Surfshark

Al met al is het moeilijk om slechte dingen te vinden over Surfshark. Het is niet zo bekend als sommige andere concurrenten, maar het lijkt alle vakjes aan te vinken die we normaal van grotere services verwachten en heeft een aantal geweldige functies. We hebben genoten van het testen van Surfshark en raden je aan ze eens te proberen. Alle nieuwe leden vallen onder hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 1,99 per maand.

Bezoek Surfshark

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me