Hogyan nézhetem meg a Youtube TV-t az Egyesült Államokon kívül

YouTube TVA YouTube elindította a felső televíziós (OTT) streaming szolgáltatást, a YouTube TV néven. A szolgáltatást TV-alternatívaként tervezték. Több mint 45 csatornát kínál, kábel- vagy műholdas TV-szolgáltató nélkül. Természetesen a legtöbb csatorna reklámot tartalmaz. Érdemes megnézni, de csak az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Államok területén elérhető. Ha ott élsz, jól leszel. Ha külföldre utazik, vagy az Egyesült Államokon kívül dolgozik, akkor VPN szükséges.


A legjobb VPN-ek, amelyek a Youtube TV-t nézhetik az Egyesült Államokon kívül

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Vessen egy pillantást a Youtube TV-n elérhető csatornákra.

 • ABC
 • CBS
 • NBC
 • Róka
 • ESPN
 • USA
 • E!
 • CW

És még sok más. Néhány versenytársától eltérően a Youtube akár 6 egyidejű adatfolyamot is lehetővé tesz. Ezen felül lehetővé teszik a dolgok rögzítését a DVR-n keresztül, és egyszerre rögzíthetnek minden kedvenc műsorát, adatkorlátozás nélkül. A szolgáltatás ára havonta 35 USD. Ha hozzá szeretné adni a Showtime-t vagy a Fox Soccer Channel-t, ezek további díjat számítanak fel. Ugyanakkor azt is hangsúlyozzák, hogy ha nemzetközileg utazik, akkor nem férhet hozzá fiókjához.

Ezért szeretne VPN-t használni. Függetlenül attól, hogy már regisztrált, vagy éppen most készül, akkor csatlakoznia kell egy szerverhez az Egyesült Államokban. Ez elősegíti a földrajzi korlátozások megkerülését. Miért kellene kihagynia, mert jelenleg nem tartózkodik az Egyesült Államokban??

A választott VPN-szolgáltatás függ a céljaitól. Van néhány jó javaslat, amelyek megkönnyítik a dolgokat. Ha a cél az, hogy csak az összes csatornát nézze meg, akkor nézd meg az ExpressVPN MediaStreamer (Intelligens DNS) funkciót. Ez egy intelligens DNS szolgáltatás, amely segítséget nyújt a felfedezett geo-korlátozások feloldásához, titkosítás nélkül. Ha a cél inkább a biztonságorientált, akkor csatlakoznia kell egy ExpressvPN szerverhez. VPN-ügyfeleik tartalmaznak egy kill kapcsoló funkciót, és nem tartanak semmilyen tevékenységi naplót. Bármikor használhatja a VPN vagy az Intelligens DNS szolgáltatást, és szükség szerint válthat közöttük.

Hogyan használhatunk VPN-t a YouTube TV nézéséhez

Használni fogjuk ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás használatával a YouTube TV nézéséhez. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN kliens szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. A mobil felhasználók letölthetnek alkalmazásokat iOS és Android rendszerre. Még az ExpressVPN útválasztó alkalmazást is használhatja a hálózat minden eszközének biztonságához. Az összes kommunikációt elküldi a VPN-en keresztül, amely kiterjeszti a támogatást olyan eszközökre, mint a játékkonzolok és a streaming boxok. Még van egy alkalmazásuk az Amazon Fire TV készülékekhez.

Most, hogy lehetősége van a szoftver letöltésére és telepítésére, ideje csatlakozni. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával. Ne feledje, hogy az amerikai szerverektől származó képeket használunk, mivel a HBO Now földrajzilag az Egyesült Államokra korlátozódik.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel a HBO Now csak az Egyesült Államokban érhető el, akkor érdemes kiszolgálót választania az Egyesült Államokban. Az ExpressVPN nagy szerverhálózattal rendelkezik az Egyesült Államok egész területén.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, böngészhet az interneten, vagy úgy nézheti meg a YouTube TV-t, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban, de csatlakozni kell egy szerverhez az Egyesült Államokban az élő közvetítések megtekintéséhez.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és az Amazon Instant. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflixnél, mintha az Egyesült Államokban ült..

Mindkét lehetőség feloldja a tartalom blokkolását. Azok, amelyeket éppen említettünk, remek lehetőségek. A sebesség, a funkcionalitás, a szerver elhelyezkedése, a megbízhatóság és az ár alapján választottuk őket. Ügyeljen arra, hogy utazása előtt könnyen csatlakoztathatja és közvetítheti streamét. Nyugodtan nézze meg az első 10 VPN-szolgáltatás felsorolja a többi választást, ha többet szeretne.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map