Ez az értékelés a hide.me kezdetének rövid áttekintésével indul. A Hide.me-et 2012-ben egy biztonsági szakértők nemzetközi csoportja hozta létre, akik karrierjük során biztonságos infrastruktúrát építettek ki a kormányok és a vállalatok számára. Ez az ismeret segített nekik a hide.me biztonságos, magánélet-központú, könnyen használható VPN-szolgáltatás létrehozásában. Malajzia joghatósága alatt működnek, amelyben nincs kötelező adatmegőrzési törvény. Ez lehetővé teszi számukra a napló nélküli politika fenntartását. Ez garantálja tagjai névtelenségét az interneten való szörfözés közben.

HideMe áttekintésÁrképzés és különleges ajánlatok

Köszönjük a hide.me csapatnak, hogy kedvezményes áron kínálta látogatóinknak a népszerű VPN szolgáltatást. Az alábbi képre kattintva megteheti megtakarítás 35% a prémium és a plusz tervük. A kedvezmény ismétlődik, így élvezheti a megtakarításokat fiókja élettartama alatt. A tervek a havi 3,32 dollártól 75 GB-ig a havi 6,45 dollárig terjednek a teljes korlátlan VPN-hozzáférés teljes éve során. Azt hiszem, nagyon elégedett leszel a szolgáltatással. Az engedménnyel a hide.me meglehetősen érték.

hide.me Különleges

A hide.me árazásának áttekintése azt mutatja, hogy VPN szolgáltatásaikat három különböző tervben kínálják. Ezeket az alábbiakban foglaljuk össze.

 • Plusz árképzési terv
  • Minden hely
  • Magas prioritású korlátlan sávszélesség
  • A felhasználási korlátozások 75 GB adatátvitel havonta
  • Teljes protokoll támogatás
  • 1 VPN kapcsolat
 • Prémium árazási terv
  • Minden hely
  • Legmagasabb prioritású korlátlan sávszélesség
  • Korlátlan adatátvitel
  • Teljes protokoll támogatás
  • 5 egyidejű VPN kapcsolat
  • Dinamikus port-továbbítás, Zokni proxy-hozzáférés, Rögzített IP-cím

Mint láthatja, az ingyenes VPN-szolgáltatás nagyon korlátozott, és csak anonim szörfözéshez lenne jó, mivel ha gyorsan elérné a 2 GB-os adatkorlátot, csak egyetlen HD-filmet szeretne streamálni. A fenti ábrán feltüntetett összes ár a 12 hónapos távú tervre vonatkozik, és tartalmazza a nagyon nagylelkű, 35% kedvezményt. A Plusz csomag havi 3,32 USD, de havi 75 GB-ra korlátozódik, és csak 1 kapcsolatot tesz lehetővé. Ez a terv jó választás lehet, ha csak részmunkaidőre van szüksége VPN-re. Végül, bár egy kicsit drágább, havonta 6,49 dollár, a prémium csomag szolgáltatásai jobban megfelelnek a többi felülvizsgált VPN-szolgáltatásnak.

A Hide.me a fizetési lehetőségek széles körét támogatja. Ide tartoznak a PayPal, a BitCoins, a fő hitelkártyák és a banki átutalások. A PayPal használatával kiválaszthatja, ahonnan kezeli az előfizetését. A Bitcoin olyan fizetési lehetőség, amely több anonimitást biztosít azok számára, akik szeretnék. Nagyobb hitelkártyákat is elfogadnak, mint például a Visa, a MasterCard, a JCB és az American Express.

Ez a felülvizsgálat azt is megállapította, hogy a magánélet-központú politikájuknak megfelelően sok fizetési módhoz csak e-mail szükséges. A magánéletét még a fizetési folyamat során is védik. Az összes kifizetést külső fizetési szolgáltatók kezelik, és a hide.me nem regisztrál semmilyen személyes információt a fizetési folyamat során. Egyedi azonosítót kapnak, amelyet törölnek. Ez azt jelenti, hogy a fizetést nem lehet követni egy adott számlán, és nincs mód arra, hogy a fizetési információkat később összekapcsoljuk a VPN használatával. Így a hide.me mindig névtelen lesz, még akkor is, ha hitelkártyával fizet.

Kockázatmentes próbaidőszak

A Hide.me megérti, hogy ki kell értékelnie szolgáltatásaik teljesítményét, így van egy ingyenes tervük, amely lehetővé teszi a tesztelést. Noha ez a terv lehetővé teszi, hogy megnézze szolgáltatásaik minőségét, és meghatározza, hogy megfelel-e a jelenlegi igényeinek, mégis vannak bizonyos korlátok, amint azt már korábban kifejtettem. Az ingyenes fióknak azonban lehetővé kell tennie a Windows kliens és az Android alkalmazás kipróbálását, hogy megnézze, mit gondol róluk. 14 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkeznek. Ez az áttekintés azt is megjegyzi, hogy hasonlóan az ingyenes fiókhoz, a garancia azzal jár, hogy azt gondolom, hogy ez egy fő korlátozás: 500 MB-nál több adat nem továbbítható. Saját szavakkal:

Ha nem elégedett VPN-szolgáltatásainkkal, és e-mailben írásban értesíti nekünk a szerződés első 14 napjában, hogy felmondja, akkor a szerződés összegének 100% -os visszatérítését kapja, ha a sávszélességet használja legfeljebb 500 MB.

HideMe 240

hide.me hálózati és szerver helyek

Ami a hide.me méretét illeti, valószínűleg nem olyan nagy a hálózata, mint néhány versenytársuknak, de a megjelenés megtévesztő lehet. Csak dedikált csupasz fém szervereket használnak, 1 Gbit felfelé mutató linkekkel. Ez felbukkan a számukra a virtuális szervereket használó szolgáltatók számára. Ez az áttekintés azt is megállapította, hogy szervereik stratégiai helyszíneken vannak szerte a világon. A tagok számos szerverhez férhetnek hozzá olyan népszerű országokban, mint az Egyesült Államok, Hollandia és Ausztrália.

CountriesLocationsServersProtocols
222884IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether, SSTP

Ha feliratkozik a prémium VPN-tervre, a hide.me korlátlan adatot kínál. Ez azt jelenti, hogy annyi adatot használhat, amennyit csak akar, és bármilyen kiszolgálóhoz csatlakozhat. Ez egy igazi bónusz, és lehetővé teszi az utazók számára, hogy otthoni vagy más országokból származó streaming tartalmat nézzenek.

A Hide.me szerverei vannak a következő országokban:

 • Americas – Egyesült Államok, Kanada, Mexikó
 • Európa – Egyesült Királyság, Németország, Ausztria, Franciaország, Izland, Olaszország, Litvánia, Luxemberg, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Románia, Svédország, Svájc, Törökország.
 • A világ többi része – Ausztrália, Hong Kong, Japán, Szingapúr

Adatvédelem és biztonság

A VPN-szolgáltatás igénybevételének céljától függően a naplózási és használati politika nagyon fontos lehet. A hide.me weboldal áttekintése világossá teszi, hogy pontosan mit kell számolni a felhasználók tőlük. Ez az információ közvetlenül a szolgáltatási feltételek oldaláról származik:

Az Ön személyes adatainak maximalizálása érdekében összegyűjtjük a minimálisan szükséges információkat, és ez az Ön e-mail címe. Nem kérjük és nem tároljuk az Ön nevét, IP-címét, fizikai címét, telefonszámát vagy egyéb személyes adatait. A kifizetéseket a Paymentwall Inc. és a Cleverbridge AG dolgozza fel, és a rendszerünkben nem mentünk részleteket a kifizetésekről. Az előfizetéseket a Cleverbridge AG megújítja vagy frissíti, külön felhasználói azonosítóval minden felhasználói fiókhoz.

Mi történik, ha jogi értesítést kap, például DMCA-t a letöltött szerzői jogi anyagról?
Mivel ügyfeleink névtelenek szolgáltatásunk használatakor, az ilyen értesítéseket a hide.me felé irányítjuk, és jogi osztályunk megfelelő választ fog adni. Mivel nem tárolunk összeköttetési naplókat, akkor sem lehetett társítani a kérést az ügyfél-azonosítóval, még akkor sem, ha erre jogilag kötelező volt..

Amikor a hide.me biztonságról van szó, fedezte magát. Mint minden VPN-nél, a felajánlott titkosítás szintje is fontos. Támogatást nyújtanak az IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether és SSTP számára, akár AES-256 titkosítással. A legfrissebb protokollok, például az IKEv2 támogatása biztosítja tagjaik számára a lehető leggyorsabb kapcsolatot.

HideMe 240

Gyakorlati tesztelés

Ha elolvasta a többi véleményem bármelyikét, akkor tudja, hogy olyan vagyok, mint a VPN szolgáltatók, könnyen kezelhető kliens szoftverrel. A Hide.me egyszerűen telepíthető és használható az egyedi szoftverekkel. Tiszta, egyszerű, könnyen kezelhető felülettel rendelkezik. Nekik van egy Windows kliens, valamint egy mobilalkalmazás Androidra. A Hide.me más operációs rendszerekkel és eszközökkel is kompatibilis. Ezen felül lépésről lépésre vannak útmutatók, amelyek segítenek a konfigurálásukban.

Csatlakozás a Windows VPN klienssel

Először olvassa át a hide.me Windows klienst. Az alábbi bal oldali ábra az ügyfél kapcsolat képernyőjét mutatja. Ez a képernyő lehetővé teszi a szerver kiválasztását a legördülő listából, csatlakozást vagy bontást, és megmutathatja az online állapotát. Megmutatja a jelenlegi tervet és azt is, hogy mekkora sávszélességet használt fel, ha nincs prémium fiókja. Ezenkívül frissítheti a jelenlegi fiókját.

HideMe Windows

A fenti jobb oldali ábra a beállítások képernyője. Ez lehetővé teszi a VPN-kapcsolat titkosítási típusának kiválasztását. Ingyenes kliens esetén csak az SSTP-re, a PPTP-re és az IKEv2-re korlátozódik. Ezenkívül tartalmaz néhány általános beállítást, hogy elmondja az ügyfélnek az indítási preferenciáit. Ha a VPN-t rendszergazdai jogosultságokkal indítja, akkor beállíthatja a DNS-szivárgás-vezérlőket. Szintén láthatja és beállíthatja az elsődleges és másodlagos DNS-kiszolgálókat, ha szükséges. Végül ellenőrizheti, hogy van-e a legfrissebb frissítés az ügyfél számára.

HideMe 240

Csatlakozás az Android alkalmazásból

Most nézzük át a hide.me ingyenes Android-alkalmazását. Letöltheti a Google Playről. A mobilalkalmazás Android 4.0 vagy újabb verziót igényel. Az alkalmazás az összes Android-eszközön fut.

HideMe Android

A bejelentkezéshez először írja be felhasználónevét és jelszavát. Ezután koppintson a VPN-védelem engedélyezésére, ha azt akarja, hogy az alkalmazás automatikusan kiszolgálót válasszon az Ön számára. Ha ezt választja, az alkalmazás automatikusan kiválasztja azt, amely a hely és a szerver terhelése alapján úgy gondolja, hogy a leggyorsabb az Ön számára. Egyébként kiválaszthatja a kiszolgálót a rendelkezésre álló helyek közül, és koppintson a védelem engedélyezéséhez. Az alkalmazás megmutatja a jelenlegi fiók típusát és a sávszélességet is. Végül ellenőrzi, hogy telepítve van-e az alkalmazás legújabb verziója.

HideMe 240

hide.me Sebességteszt

Az IKEv2 protokollt használva a hide.me-et teszteltem a Windows klienssel. Ez biztosítja a leggyorsabb protokollokat, amelyekhez az ingyenes VPN hozzáférhetett. Az SSTP, PPTP és IKEv2 voltak az egyetlen olyan protokoll, amelyet a Windows-ügyfél támogatott az ingyenes VPN segítségével.

HideMe SpeedMint láthatja, körülbelül 15% -os sebességkülönbség mutatkozik a közvetlen kapcsolatom az internetszolgáltatómmal és a kb. 1300 mérföld távolságban található hide.me szerverrel való kapcsolat között. A titkosítás növeli a költségeket, így számíthat a teljesítmény bizonyos mértékű csökkenésére. A teljesítmény a VPN szolgáltatás figyelembevételekor mindig a magánélet kompromisszuma. A közel 43 Mb / s sebességgel könnyen továbbvitte a szolgáltatásokat, mint például a Netflix, a Hulu és a HBO GO, és HD filmeket vagy élő eseményeket nézhetek..

hide.me áttekintés: Következtetés

Noha a hide.me csak néhány évig volt a VPN-arénában, az adatvédelem iránti elkötelezettségük miatt továbbra is bővítették hálózatát. Bővítették a stratégiai helyek kiszolgálói helyét, hogy jobban javítsák VPN-teljesítményüket. Fejlesztettek egy egyedi szoftvert is, amely egyszerűsíti a VPN telepítését és használatát előfizetők számára. Arra számítok, hogy folytatják ezt a tendenciát a jövőben, és arra számítom, hogy szolgáltatásuk még jobb lesz. Mind a Windows kliens, mind az Android alkalmazás egyszerű, könnyen használható, grafikus felülettel rendelkezik egyenes telepítéssel, hogy egyszerűbbé tegyék a VPN-t ügyfeleik számára. Ha megbízható VPN-szolgáltatást keres, amely valóban elkötelezi magát az adatvédelem mellett, akkor a hide.me jó választás lehet.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

 • Könnyen telepíthető és használható a Windows kliens
 • Mobil alkalmazás Androidra
 • Az IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether és SSTP támogatása akár AES-256 titkosítással.
 • Nincs naplózási politika
 • Egyidejű csatlakozás 5 készülékhez, a Premium Plan használatával
 • Mély távú kedvezmény az éves regisztrációnál

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Növelje a garancia hatályát – irreális adatkorlát
 • Az ár kicsit több, mint a versenytársaké.

Élveztem a hide.me szolgáltatás használatát, és azt javaslom, próbáld ki magadnak. Tesztelje az asztali kliens szoftvert és az Android mobilalkalmazást, és ne felejtsd el megtakarítás 35% kedvezménnyel. Azt hiszem, élvezni fogja, hogy a szoftverük milyen egyszerűen köti össze a VPN-kiszolgálókat és válthat egymás között. Még mindig növekszik és új kiszolgálóhelyekkel bővül.

HideMe 240

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me