Onze SwitchVPN-beoordeling begint met op te merken dat ze zich sinds 2010 in de VPN-ruimte bevinden. Ze hadden oorspronkelijk hun hoofdkantoor in India, maar vanwege de waarschijnlijke uitbreiding van ongunstig dataretentiebeleid, verhuisden ze hun hoofdkantoor naar de Verenigde Staten in 2016. Hun huidige serviceaanbiedingen toegang tot 35 locaties wereldwijd via een netwerk van 145+ snelle (multi-gigabit) servers. Ze hebben aangepaste software ontwikkeld voor Windows-, Mac OS X-, iOS- en Android-apparaten. Hierdoor kan iedereen gemakkelijk verbinding maken met zijn VPN-netwerk. SwitchVPN heeft hun netwerkbeveiliging in de loop der jaren verbeterd en maakt nu gebruik van enkele van de beste brancheprotocollen. Door gebruik te maken van hun netwerk, kunt u al uw internetverkeer beschermen tegen nieuwsgierige blikken, censuur overwinnen en uw algehele online ervaring verbeteren.

SwitchVPN-beoordeling

Prijzen van SwitchVPN

SwitchVPN heeft ook in de loop der jaren hun serviceprijzen vereenvoudigd. Ze bieden momenteel slechts één VPN-pakket aan. Het bevat alle functies die hun service biedt. De dienst wordt op de markt gebracht in twee termijnen. Deze voorwaarden zijn één maand en twaalf maanden. Het maandelijkse abonnement is verkrijgbaar voor $ 9,99 per maand. Als u echter de beste deal voor uw geld wilt krijgen, kunt u 33% korting op hun maandabonnement besparen door u te abonneren op het abonnement van 12 maanden. Dit betekent dat u hun volledige service kunt krijgen vanaf slechts $ 6,66 per maand.

Prijzen van SwitchVPNJe kunt SwitchVPN betalen met een creditcard. De kaarten die ze uitsluiten zijn Visa, MasterCard, American Express en Discover. Als u het type persoon bent dat graag al zijn online betalingen op één locatie gecentraliseerd houdt, accepteren ze PayPal. Als u tot slot uw online anonimiteit wilt vergroten, accepteren ze ook betalingen met Bitcoin.

Functies van SwitchVPN-service

De SwitchVPN-service bevat de volgende functies:

 • Onbeperkt toegang – De service heeft geen limieten op het gebruik van bandbreedte.
 • Uitstekende encryptie – Ze bieden 256-bits gegevensversleuteling voor de meeste protocollen.
 • Sluit tot 5 apparaten aan – U kunt SwitchVPN op een willekeurig aantal apparaten gebruiken en tot 5 apparaten tegelijk verbinden.
 • Gigabit-snelheden – Servers bieden gebruikers gigabit-verbindingen.
 • Geen logs opgeslagen – SwitchVPN houdt geen logboeken bij van uw VPN-servicegebruik.
 • Wi-Fi-bescherming – Het versleutelt al uw internetverkeer om het te beschermen tegen ongevraagde derden.
 • Overwin online censuur – Hun service kan u helpen toegang te krijgen tot uw favoriete websites zoals YouTube, Facebook en andere sociale mediasites.
 • Torrents en P2P-ondersteuning – P2P is op geen van hun servers verbannen en op sommige geoptimaliseerd.
 • Verbeterde streaming – Stream tv-programma’s en films overal met minder beperkingen.
 • Bewaak je online wachtwoorden – Versleuteling voorkomt dat hackers uw wachtwoorden stelen.
 • Meer open internet – SwitchVPN geeft je een minder beperkende internetervaring.

Hun service heeft ook aangepaste software waarmee u eenvoudig verbinding kunt maken met al uw apparaten. Daarom hebt u er bijna overal toegang toe via Wi-Fi of mobiele netwerken.

SwitchVPN gratis service en speciale aanbiedingen

SwitchVPN biedt momenteel een gratis proefperiode van 3 dagen aan. Dit is een tijdelijke aanbieding en is mogelijk niet beschikbaar op een later tijdstip. U kunt de beschikbaarheid controleren via hun website-chat of een e-mail sturen naar hun ondersteunend personeel. Voor deze gratis proefperiode hoeft u alleen uw e-mailadres in te voeren en een wachtwoord voor uw account aan te maken.

SwitchVPN 3-daagse proefperiode

SwitchVPN stuurt u vervolgens een verificatie-e-mail. Nadat je je account hebt geverifieerd, kun je het gebruiken om in te loggen op hun klantenportaal om je gebruikersnaam en wachtwoord te krijgen. U kunt hier ook uw gegevens wijzigen.

SwitchVPN-klantenportaalHier beheert u ook uw abonnement. U kunt automatische verlenging vanaf hier uitschakelen. Dit is ook waar u uw abonnement opzegt als u besluit dat de SwitchVPN-service niets voor u is. Als u de knop “Installatiehandleiding” selecteert, wordt een pagina met handleidingen geopend die u kunt gebruiken om de SwitchVPN-software op uw apparaat te installeren.

Daarnaast bieden ze alle nieuwe gebruikers een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit is een garantie zonder vragen. Om het te claimen, annuleert u eenvoudig het abonnement binnen 30 dagen na aankoop. Neem vervolgens contact op met de klantenservice van SwitchVPN (via websitechat of e-mail) en vraag uw terugbetaling aan. U kunt optioneel uw reden voor annulering vermelden.

Bezoek SwitchVPN

SwitchVPN-netwerk- en serverlocaties

De SwitchVPN-service is in de loop van de jaren gegroeid. Ze hebben nu een middelgroot netwerk. Het is gebouwd op een netwerk van 145+ snelle (gigabit) servers op 35 locaties wereldwijd. Dit betekent dat je bijna overal ter wereld toegang hebt tot hun VPN-netwerk. Ze hebben servers in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en Oceanië. Hun netwerk omvat de volgende locaties:

 • Azië: Hong Kong, Japan, Maleisië, Singapore
 • Europa: België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk (Londen, Maidenhead, Gosport)
 • Noord Amerika
  • Canada – Toronto
  • Verenigde Staten – Atlanta, Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, New Jersey, New York, Phoenix, Washington, D.C.
 • Oceanië: Australië
 • Zuid-Amerika: Brazilië

Het SwitchVPN-netwerk gebruikt gedeelde IP-adressering om gebruikersverkeer te anonimiseren. Dit betekent dat meerdere gebruikers hetzelfde IP-adres ontvangen. Ze worden periodiek geroteerd om het moeilijker te maken ze te blokkeren.

SwitchVPN-netwerkbeveiliging

De SwitchVPN-service neemt de beveiliging van uw online verkeer serieus. Hun aangepaste software biedt gebruikers toegang tot enkele van de beste protocollen in de branche. Ze gebruiken met name de volgende protocollen en algoritmen:

 • OpenVPN – max cijfer AES-256-CBC, autorisatie SHA512 PFS (Perfect Forward Secrecy) ondersteund.
 • L2TP / IPSec – AES-256-CBC-codering met PFS-ondersteuning.
 • iKev2 – AES 256-bit encryptie.
 • SSTP – maakt gebruik van 256-bit SSL-encryptie met AES-256.
 • PPTP – gebruikt 128-bits codering.

De eerste handshake tussen de client en de server maakt gebruik van DH Key + RSA + SHA512 2048-bit. We willen het ondersteunend personeel bedanken voor het delen van deze informatie met ons. U kunt enkele van deze details ook bekijken in de verbindingslogboeken. Een voorbeeldalgoritme, rechtstreeks uit het logboek, voor een OpenVPN-UDP-protocolverbinding met Zweden voor de controle- en datakanalen volgt:

 • Besturingskanaal: TLSv1.2, cijfer TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-GCM-SHA384, 2048 bit RSA
  Kanaalverificatie beheren: Het gebruik van 512-bits berichthash ‘SHA512’ voor HMAC-verificatie
 • Data Channel Encrypt: Cijfer ‘AES-128-CBC’ geïnitialiseerd met 128-bits sleutel
  Data Channel Encrypt: Het gebruik van 512-bits berichthash ‘SHA512’ voor HMAC-verificatie
  McAfee Safe Connect VPN-beoordeling

SwitchVPN gebruikt ook veilige coderingsprotocollen en algoritmen voor al hun aangepaste softwarecliënten en apps. Daarom, ongeacht het apparaat dat u gebruikt om verbinding te maken met het SwitchVPN-netwerk, kunt u er zeker van zijn dat uw online verkeer wordt beschermd tegen nieuwsgierige blikken. We zullen kijken naar de specifieke protocollen die door elk besturingssysteem worden gebruikt in het praktische gedeelte van onze recensie.

Bezoek SwitchVPN

SwitchVPN en uw persoonlijke privacy

Het eerste dat opvalt aan SwitchVPN is dat het een zero logging-service is met betrekking tot zijn VPN-gebruikers. Volgens de VPN-service loggen ze niets over de VPN-sessies van hun gebruikers. Dit fragment uit hun privacybeleid vermeldt dit als volgt:

SwitchVPN verzamelt of registreert geen verkeer of gebruik van zijn Virtual Private Network-service.
We zullen alleen voldoen aan alle geldige dagvaardingen die volgen op de letter van de wet. We kunnen geen informatie verstrekken die we niet hebben. SwitchVPN neemt niet deel aan een verzoek dat ongrondwettig is.

Bovendien gebruiken ze gedeelde IP-adressering, zodat alle gebruikers naar een bepaalde locatie gedurende een bepaalde periode hetzelfde IP-adres ontvangen. Dit maakt het moeilijker om de activiteit van een bepaalde gebruiker te scheiden tijdens het gebruik van de service. Deze IP-adressen worden periodiek geroteerd om het moeilijker te maken ze te blokkeren. Dit zou u de persoonlijke privacy moeten bieden die ze wensen tijdens het surfen op internet met behulp van het SwitchVPN-netwerk. Ze accepteren ook betalingen door Bitcoin voor degenen die nog meer privacybewust zijn.

Zoals de meeste websites van vandaag, verzamelen ze wel wat informatie van sitebezoekers met behulp van analyses, sociale media en andere site-interacties. Zoals altijd moet u zelf hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid onderzoeken om er zeker van te zijn dat hun voorwaarden voor u acceptabel zijn.

SwitchVPN-ondersteuning

SwitchVPN biedt 24/7 chatondersteuning op hun website. Dit samen met hun kleine FAQ-database biedt de belangrijkste ondersteuning van de service. We waren onder de indruk van de snelle reactie van hun chatservice. De meeste van onze vragen werden binnen een paar minuten beantwoord. De aangeboden inhoud was rechttoe rechtaan en over het onderwerp. We konden vragen beantwoorden die we hadden over de beveiliging en privacy van de service. Als je de chat verlaat na het openen van een sessie, zal het ondersteunend personeel je vraag per e-mail beantwoorden als je die hebt opgegeven. In tegenstelling tot sommige VPN-services, zal SwitchVPN vragen beantwoorden van zowel abonnees als degenen die alleen naar hun service kijken.

Bezoek SwitchVPN

Hands-on testen van SwitchVPN

Onze praktische tests beginnen met op te merken dat SwitchVPN aangepaste softwareclients heeft voor Windows en Mac OS X. Ze hebben ook apps voor iOS- en Android-gebruikers. De protocollen die door de respectievelijke software worden ondersteund, zijn als volgt:

 • ramen – OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP en PPTP.
 • Mac OS X – OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP
 • Android – OpenVPN UDP
 • iOS – IKEv2

Wanneer u zich abonneert op SwitchVPN, moet u een gebruikersnaam en wachtwoord voor uw account maken als onderdeel van het proces, zoals we eerder in onze recensie hebben geïllustreerd. U kunt inloggen op uw klantenportaal en de gids selecteren om de SwitchVPN-software voor uw apparaat te installeren. Anders kunt u de juiste software voor uw apparaat downloaden door op de link onder “Downloads” in de voettekst van hun website te klikken.

SwitchVPN-software downloaden naar uw apparaatSelecteer op de resulterende pagina de knop “Download”. Voor Windows en Mac OS X wordt hiermee het installatiebestand naar uw computer gedownload. Voor mobiele apparaten wordt de juiste winkel geopend (iTunes of Google Play). Eenmaal daar kunt u de juiste SwitchVPN-app op uw apparaat installeren en openen.

De SwitchVPN-client voor Windows

De SwitchVPN-client voor Windows installeren.

Nadat u het juiste bestand naar uw computer hebt gedownload, moet u het “als administrator uitvoeren” om het installatieproces te voltooien. Eerst krijgt u een welkomstscherm te zien.

Welkom bij SwtchVPNKlikken op de knop “Instellingen” opent een scherm om een ​​proxy in te stellen voor gebruik met SwitchVPN. Standaard wordt er geen proxy gebruikt. U kunt het ook instellen om de systeemproxy te gebruiken. Ten slotte kunt u handmatig een proxy instellen door het IP-adres en de poort in te voeren die het gebruikt.

Een proxy gebruiken met SwitchVPNNadat u uw proxy-instellingen hebt gekozen en ze hebt opgeslagen door op de knop “OK” te klikken, selecteert u de volgende knop om het installatieproces voort te zetten. U krijgt enkele opstartpagina’s te zien. Accepteer de standaardinstellingen en klik op de knop “Volgende” of stel uw eigen in. Nadat de voorrondes zijn gedaan begint de installatie.

SwitchVPN Windows Client InstallWanneer het installatieproces is voltooid, ziet u het eindscherm waar u ervoor kunt kiezen om de client te openen nadat de wizard is voltooid. Klik op “Finish” om het proces te voltooien.

Open SwitchVPN voor Windows de eerste keer.Dit opent het inlogscherm waar u uw SwitchVPN-gebruikersnaam en wachtwoord kunt invoeren die u van uw accountportal hebt verkregen. U kunt er ook voor kiezen om het wachtwoord op te slaan, zodat u het niet elke keer dat u de client start opnieuw hoeft in te voeren. Ten slotte kunt u ervoor kiezen om SwitchVPN te starten wanneer Windows start, om ervoor te zorgen dat u altijd beschermd bent wanneer u op internet surft. Als u ten slotte nog geen SwtchVPN-account hebt gemaakt, kunt u op de link klikken om dit te doen.

Aanmelden bij de SwitchVPN-client

SwitchVPN-aanmeldscherm

Nadat u uw autorisatiegegevens heeft ingevoerd, klikt u op de knop “Aanmelden” en het hoofddashboardscherm wordt geopend.

HoofdschakelaarVPN-dashboard

Het bevindt zich nu in de niet-verbonden toestand. In deze staat is het scherm grijs en wordt uw echte IP getoond.

De instellingen voor SwitchVPN wijzigen

Voordat we de client gaan gebruiken, moeten we eerst het menu ‘Instellingen’ bekijken. Dit menu is toegankelijk door te klikken op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het dashboard (weergegeven in de bovenstaande afbeelding). Dit menu heeft vijf tabbladen. Ze zijn als volgt:

 • Algemeen – bevat instellingen voor opstarten en “kill switch”.
 • Protocol – hiermee kunt u het protocol wijzigen: OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec en PPTP.
 • Geavanceerd – hier kunt u de proxy wijzigen.
 • Abonnement – toont al uw abonnementsinformatie, update-instellingen, stelt u in staat uit te loggen bij de klant.
 • Diagnostisch – geeft het logboek weer en stuurt optioneel anonieme onderhoudsgegevens naar SwitchVPN.

De eerste van de tabbladen in het instellingenmenu bepaalt hoe de client werkt. Het is verdeeld in twee regio’s:

 • Beginnen – Dit bevat instellingen die van invloed zijn op hoe de client opstart
  • Start bij het opstarten van Windows – zorgt ervoor dat u altijd verbonden bent met de SwitchVPN-service via uw computer
  • Maak verbinding met de laatst gebruikte locatie wanneer SwitchVPN wordt gestart – dit kan handig zijn als u normaal gesproken een bepaalde VPN-locatie gebruikt voor het grootste deel van uw internetsurfen.
  • Herstel de VPN-verbinding als deze per ongeluk wordt verbroken – Door dit in te stellen, zorgt u ervoor dat u verbonden blijft zonder dat u handmatig opnieuw verbinding hoeft te maken.
 • Netwerkvergrendeling – SwitchVPN’s versie van een VPN-kill-switch. Als de verbinding per ongeluk wordt verbroken, stopt dit al het internetverkeer totdat de verbinding is hersteld. Dit kan helpen om uw online veiligheid en privacy te behouden. U kunt optioneel ook LAN-verkeer op lokale netwerken toestaan.
  Troid VPN Review

SwitchVPN Algemene instellingen

Op het tweede tabblad van het instellingenmenu kunt u het verbindingsprotocol wijzigen dat voor het SwitchVPN-netwerk wordt gebruikt. U kunt kiezen uit vier protocollen:

 • OpenVPN (UDP) – dit is het standaardprotocol en het protocol dat u wilt gebruiken voor de meeste van uw internetsurfen, zoals streaming media en VoIP. Het biedt de beste verbindingssnelheid omdat het 128-bits AES of BF gebruikt voor gegevensversleuteling.
 • OpenVPN (TCP) – gebruik dit protocol als gegevensbeveiliging uw primaire doel is, aangezien het 256-bits AES gebruikt voor gegevensversleuteling. Houd er rekening mee dat dit aanzienlijk langzamer kan zijn dan het OpenVPN (UDP) -protocol vanwege extra toegepaste foutencontrole en het hoge niveau van gegevensversleuteling. Het is ook stabieler en kan u helpen verbinding te maken over lange afstanden of zwakke internetverbindingen als stabiliteit een probleem is.
 • L2TP / IPsec – Dit maakt gebruik van dubbele inkapseling en kan een ander veilig protocol bieden als de andere niet werken, maar het kan gemakkelijk worden geblokkeerd.
 • PPTP – Gebruik dit protocol alleen als andere niet werken.

Er moet ook worden opgemerkt dat sommige protocollen alleen toegang bieden tot een subset van servers op het SwitchVPN-netwerk.

Het kiezen van het SwitchVPN-verbindingsprotocol

Op het derde tabblad van het instellingenmenu kun je een Socks- of HTTP-proxy instellen voor gebruik met de SwitchVPN-service. Voer eenvoudig het IP-adres en de poort in die door de proxy wordt gebruikt en stel het in. U mag de MTU-grootte alleen wijzigen als hierom wordt gevraagd door SwitchVPN-ondersteuning, omdat dit de stabiliteit van de clientverbinding kan beïnvloeden.

Geavanceerde SwtchVPN-instellingenWe zullen het kijken naar het tabblad Abonnement voor later in onze SwitchVPN-recensie besparen als we kijken hoe we de client correct kunnen afsluiten. Het vijfde en laatste tabblad in het instellingenmenu kunnen helpen bij het oplossen van verbindingsproblemen. Hiermee kunt u optioneel anonieme gegevens delen om de SwitchVPN-service te helpen verbeteren. U kunt ook automatische updates inschakelen om ervoor te zorgen dat u altijd over de nieuwste clientfuncties beschikt. Ten slotte kunt u naar de logboeken kijken om eventuele verbindingsproblemen op te lossen.

SwitchVPN-diagnostiek

Bezoek SwitchVPN

Met behulp van de SwitchVPN Windows-client

U zult merken dat “Server automatisch selecteren” is geselecteerd. Om verbinding te maken met het SwitchVPN-netwerk, klikt u eenvoudig op de aan / uit-knop. De app verbindt je met wat volgens hem de beste (snelste) serverlocatie is. Dit leek ons ​​soms willekeurig.

Zodra u bent verbonden, wordt de aan / uit-knop uitgebreid en afgebakend door een groene cirkel met de sessieduur in het midden ervan. Uw nieuwe virtuele IP en locatie worden ook getoond. Ten slotte wordt uw VPN-status groen weergegeven. Om de verbinding met het SwitchVPN-netwerk te verbreken, moet u op het rode stroompictogram op het aangesloten scherm klikken. Hierdoor keert het dashboard terug naar de verbroken toestand.

Voor de eerste keer verbinding maken met het SwitchVPN-netwerkAls u een locatie wilt kiezen om verbinding mee te maken om te profiteren van een bepaalde virtuele locatie voor streaming of commercie, moet u eerst “Server automatisch selecteren” uitschakelen. Hiermee kunt u vervolgens een nieuwe locatie kiezen om verbinding mee te maken door op de link “server selecteren” te klikken. De lijst met alle servers waarmee u verbinding kunt maken, wordt weergegeven. De gekleurde cirkel naast de locatienaam geeft de gebruiksbelasting aan. Het varieert van lichtgroen (lage belasting) tot rood (volledig).

Handmatig een SwitchVPN-verbindingslocatie kiezen

Naast de lijst met alle servers heeft de SwitchVPN-client ook tabbladen voor aanbevolen en favoriete servers. De aanbevolen lijst verwijdert overvolle en hoge ping-servers uit de lijst met koppelbare locaties. De favorietenlijst wordt door u aangemaakt. Als u op een ster naast een locatie klikt, wordt deze groen en wordt die locatie aan uw favorietenlijst toegevoegd.

Een lijst met favoriete servers maken

Door een favorietenlijst met servers te maken, kunt u gemakkelijk servers vinden waarmee u regelmatig verbinding maakt zonder telkens door de hele lijst te hoeven bladeren. Verbinding maken met een nieuwe server wordt bereikt door een nieuwe locatie te kiezen. Klik vervolgens op de aan / uit-knop om de verbinding met uw nieuwe server te voltooien.

Een verbindingslocatie kiezenWanneer u klaar bent om de client te sluiten, sluit u eerst de huidige verbinding. Open vervolgens het instellingenmenu en selecteer het tabblad Abonnement. Dit tabblad bevat al uw huidige abonnementsinformatie en stelt u in staat uw abonnement te verlengen. Klik op de link “Afmelden” om terug te keren naar het aanmeldingsscherm. Daar aangekomen kunt u het clientvenster sluiten.

De SwitchVPN Windows-client afsluitenZoals u kunt zien, is de SwitchVPN-client voor Windows eenvoudig te installeren en te gebruiken. Er is geen technische expertise nodig om verbinding te maken met hun netwerk en uw online beveiliging en privacy te beveiligen. Het heeft een kill-schakelaar om je internetprivacy te beschermen als de verbinding per ongeluk valt. Er zijn instellingen om ervoor te zorgen dat u altijd beschermd bent wanneer u internet gebruikt. Je kunt het instellen om een ​​proxy te gebruiken als dat nodig is. Met slechts een paar klikken kunt u hun service op uw pc of laptop gebruiken.

De SwitchVPN-client voor Mac OS X

De SwitchVPN-client voor Mac OS X is net zo eenvoudig te installeren en te gebruiken als zijn Windows-tegenhanger. Het heeft de meeste van dezelfde functies als de Windows-client. Dit omvat een kill-schakelaar om internetverkeer te stoppen als de VPN-verbinding per ongeluk wordt verbroken. De Mac-client ondersteunt de protocollen OpenVPN (UDP), OpenVPN (TCP) en L2TP / IPsec. Met behulp van de Mac-client kunnen Mac-gebruikers met slechts een paar klikken verbinding maken met het SwitchVPN-netwerk.

Bezoek SwitchVPN

De SwitchVPN Android-app

De SwitchVPN Android-app installeren

Om de SwitchVPN Android-app te installeren, opent u eerst de download op hun website. Hiermee wordt de app-installatie in de Google Play Store geopend. Tik op de knop “Installeren” om het op uw Android-apparaat te installeren. Zodra het is geïnstalleerd, opent u het. Dit toont het inlogscherm waar u uw SwitchVPN-gebruikersnaam en wachtwoord kunt invoeren die u van uw klantenportaal hebt verkregen nadat u uw account hebt gemaakt. Als u zich nog niet op de service hebt geabonneerd of als u uw autorisatiegegevens verkeerd typt, ontvangt u een foutmelding.

Installatieprocedure voor Android SwitchVPN

Met behulp van de SwitchVPN Android-app

Om verbinding te maken met de SwitchVPN-service, moet u eerst een locatie selecteren om verbinding mee te maken. Tik op de link “Server selecteren” op het hoofddashboardscherm. Hierdoor wordt de lijst geopend met alle locaties waarmee u verbinding kunt maken via hun service. Er zijn twee extra selectietabbladen: aanbevolen en favorieten.

  F-Secure Freedome VPN Review

De aanbevolen lijst wordt momenteel geïmplementeerd. Het tabblad Favorieten is aanvankelijk leeg, maar er worden vermeldingen aan toegevoegd wanneer u nieuwe favoriete locaties selecteert. U kunt nieuwe favorieten toevoegen door op de ster naast de locatie te tikken, waardoor deze geel wordt en aan uw favorietenlijst wordt toegevoegd. Als u nogmaals op de ster tikt, wordt deze uit uw favorieten verwijderd. Als u een locatie als Nederland # 1 selecteert, keert u terug naar het hoofddashboardscherm.

Een locatie selecteren om verbinding mee te maken via de SwitchVPN Android-app

Na een tijdje geprobeerd te hebben verbinding te maken met de nummer 1-locatie van Nederland, hebben we besloten de verbindingslocatie te wijzigen in Italië. Toegang tot de Windows-software toonde aan dat de server op de Nederlandse locatie vol was, maar dat konden we niet zeggen in de Android-app. Tik op de aan / uit-knop om de verbinding met de Italiaanse server te starten.

Wanneer u voor het eerst verbinding maakt met de SwitchVPN Android-app, moet u deze een paar rechten verlenen. De eerste is om toegang te krijgen tot de apparaatlocatie. Sta dit toe zodat de app uw huidige IP-adres correct bijwerkt. Je moet ook toestaan ​​dat het de VPN-service op je Android-apparaat tot stand brengt, anders werkt SwitchVPN niet.

Zodra u deze machtigingen heeft toegestaan, wordt de verbinding met de Italiaanse server voltooid. De verbinding toont dan uw huidige land als Italië. Een groene cirkel geeft nu aan dat je verbonden bent met het SwitchVPN-netwerk en de sessietijd wordt getoond. Tik op de kleine rode aan / uit-schakelaar om de verbinding te verbreken. Hierdoor keert het dashboard terug naar de verbroken toestand.

Eerste SwitchVPN Android-verbinding

Bezoek SwitchVPN

SwitchVPN Android-instellingenmenu

Er zijn maar een paar instellingen voor de Android-app. Tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om het instellingenmenu te openen. De Android-app gebruikt het OpenVPN (UDP) -protocol met AES-128-CBC voor gegevensversleuteling en ontsleuteling voor maximale snelheid. Het instellingenmenu bevat links naar het privacybeleid en de Servicevoorwaarden. Als u op ‘Help en ondersteuning’ tikt, wordt de SwitchVPN-chat in de app geopend. Als u “Afmelden” selecteert, keert u terug naar het inlogscherm. Vervolgens kunt u de app sluiten.

Android SwitchVPN App instellingenmenuZoals u kunt zien, is de Android-app vereenvoudigd door de functies ervan te automatiseren. Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Het enige protocol dat het gebruikt, is OpenVPN (UDP). Het zal automatisch proberen opnieuw verbinding te maken als de verbinding wegvalt. Het selecteren van SwitchVPN-servers duurt slechts een paar tikken. Eén tik is alles wat nodig is om verbinding te maken of de verbinding met de SwitchVPN-service te verbreken.

De SwitchVPN iOS-app

SwitchVPN heeft ook een iOS-app die kan worden geïnstalleerd vanuit de iTunes Store. Het ziet er hetzelfde uit en heeft vergelijkbare functies als zijn Android-tegenhanger. Het vereist iOS 8.0 of hoger. De iOS-app maakt gebruik van het IKEv2-protocol waarmee het de VPN-verbinding kan behouden bij het wisselen van netwerk. Door het te gebruiken, kunnen iPhone- en iPad-gebruikers eenvoudig verbinding maken met het SwitchVPN-netwerk met slechts een paar tikken.

SwitchVPN-snelheidstest

We gebruikten de SwitchVPN Windows-client om de snelheid van hun netwerk te testen. Verbindingen met het netwerk zijn gemaakt met het standaard OpenVPN (UDP) protocol. We waren blij met de algehele prestaties van hun netwerk. We zijn wel enkele locaties tegengekomen die vanwege overbezetting problemen hadden om verbinding te maken. Over het algemeen was hun netwerksnelheid goed. Zoals verwacht was er wat snelheidsverlies bij verbinding met VPN-servers. Dit komt door de overhead die al uw online verkeer met zich meebrengt. Dit verlies lag echter ruim binnen het acceptabele bereik.

SwitchVPN-snelheidstest

Zoals je kunt zien op de afbeeldingen hierboven, verlaagde de gecodeerde verbinding de downloadsnelheid van onze basis ISP van 30,51 Mb / s tot 27,76 Mb / s. Dit is een daling van iets meer dan 9% naar een server in Atlanta. Andere snelheidstests lieten prestatieverliezen zien die varieerden tussen 8% en 15%. De extra bescherming die wordt geboden door hun service te gebruiken, is dit kleine verlies aan verbindingssnelheid waard.

Bezoek SwitchVPN

Conclusie

SwitchVPN bevindt zich sinds 2010 in de VPN-ruimte. Ze waren oorspronkelijk gevestigd in India, maar verhuisden in 2016 naar de Verenigde Staten. SwitchVPN heeft een middelgroot netwerk met ongeveer 145+ servers verspreid over 35 locaties over de hele wereld. Ze hebben meerdere locaties in populaire landen zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Hun service gebruikt alleen fysieke servers met gigabitsnelheden. Ze registreren geen gebruikersactiviteit. SwitchVPN is torrent en P2P-vriendelijk. Sommige van hun servers zijn geoptimaliseerd voor P2P-verkeer, maar ze accepteren het allemaal.

SwitchVPN heeft aangepaste software-apps ontworpen voor Windows, Mac OS X, Android en iOS. Deze apps zijn eenvoudig te installeren en stellen gebruikers in staat om verbinding te maken met hun netwerk met slechts een paar muisklikken of tikken op het scherm.

Alle SwitchVPN-apps bieden veilige codering. Hun Windows-, Mac OS X- en Android-software is standaard ingesteld op OpenVPN (TCP / UDP) met 128-bit AES-gegevensversleuteling. Om redenen van netwerksnelheid kozen ze ervoor om 128-bits in plaats van 256-bits te gebruiken.

Hun Windows- en Mac OS X-clients ondersteunen OpenVPN (TCP) met 256-bit gegevensversleuteling voor diegenen die meer beveiliging willen, maar het prestatieverlies zal groter zijn. Ze bevatten ook kill-schakelaars om uw online privacy te beschermen. Ze ondersteunen ook andere protocolkeuzes en verbindingen via een proxy.

Hun iOS-app is standaard ingesteld op IKEv2, dat veilig, snel en betrouwbaar is. Dankzij de ondersteuning van MOBIKE is het ook een ideale keuze voor multi-homed apparaten zoals de iPhone en iPad. Dit maakt het opnieuw verbinden met de VPN gemakkelijker bij het wijzigen van wifi-hotspots of van het ene netwerk naar het andere. Hun Android-app probeert ook automatisch opnieuw verbinding te maken als de verbinding per ongeluk wordt verbroken.

Ondersteuning voor de SwitchVPN-service vindt voornamelijk plaats via online chat. Deze chat is 24/7 beschikbaar. Onze ervaring ermee toonde aan dat de reacties snel en nuttig waren. Ze hebben ook een kleine database met veelgestelde vragen met installatiehandleidingen voor hun software en enkele algemene problemen en het oplossen van problemen. U kunt ook via e-mail contact met hen opnemen.

Wat we het leukst vonden aan de service:

 • SwitchVPN heeft clients voor Windows en Mac OS X.
 • Ze hebben mobiele apps voor iOS en Android.
 • Ze beschermen u tegen inkomende aanvallen door NAT-firewallbescherming te bieden.
 • Hun service staat vijf gelijktijdige aanmeldingen toe.
 • Hun Windows- en Mac OS X-software heeft ingebouwde kill-schakelaars.
 • SwitchVPN heeft een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.
 • De netwerksnelheid is goed voor een middelgrote VPN-service.

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Voeg netwerkservers toe aan sommige locaties, zoals Nederland, om problemen met overbevolking te verlichten.
 • Voeg een manier toe om de serverbelasting in de mobiele apps te bepalen.

Hoewel klein, omvat het SwitchVPN-netwerk de meeste continenten. Hun netwerk presteert over het algemeen goed. Ze bieden een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat u voldoende tijd heeft om hun service te testen en te kijken of deze aan uw behoeften voldoet. Geef SwichVPN een test voor jezelf. U kunt zich aanmelden voor hun onbeperkte VPN-service vanaf slechts $ 6,66 per maand.

Bezoek SwitchVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me