Logo StemioStremio adalah gabungan media yang membolehkan pengguna mengakses pelbagai media yang berbeza. Bagi mereka yang biasa dengan Kodi, ia berfungsi sama. Dengan kata lain, ia berfungsi dengan menggunakan alat tambah untuk membantu anda mengakses apa yang anda mahu lihat. Sama ada anda melihat fail media dari koleksi peribadi anda atau menggunakan salah satu alat tambah untuk streaming, ia sangat popular di masyarakat. Meskipun masih di tahap awal, ia memiliki daya tarik yang sama dengan Kodi dan sepertinya versi yang lebih cepat dan lebih baik. Ia juga merupakan satu-satunya pemain media yang mempunyai fungsi tambahan Netflix yang berfungsi sepenuhnya. Sebelum menggunakan program dinamik ini, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Stremio.

RankVPN ServicePriceVisitServer
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Bermula dengan Stremio

Sekiranya anda baru menggunakan Stremio, penciptanya menjadikannya sangat mudah digunakan. Walau bagaimanapun, kami akan memandu anda melalui persediaan.

 1. Pergi ke Laman web Stremio dan muat turun versi terkini. Program ini menyokong MacOS, Windows, iOS, Android, dan Linux, jadi anda boleh memilih pilihan yang tepat untuk anda.
 2. Sebaik sahaja anda melihat panel kawalan, anda akan melihat kaca pembesar di bahagian atas sebelah kotak carian.
 3. Sebelum anda mencari apa-apa, pastikan anda pergi ExpressVPN atau yang lain dan mendaftar untuk salah satu akaun mereka.
 4. Sekarang, anda boleh memasukkan alamat repositori di bahagian atas atau, dengan mengklik ikon potongan teka-teki, anda boleh memasang salah satu add-on komuniti dalam senarai. Perlu diingat bahawa Stremio mempunyai sejumlah tambahan rasmi. Ia juga mempunyai jumlah tambahan komuniti yang terhad. Kami tidak menyokong penggunaannya kerana mereka sering menggunakan kandungan cetak rompak. Sekiranya anda memilih, pembangun tidak akan dapat menjawab sebarang pertanyaan yang anda ada.
 5. Pasang alat tambah yang anda mahu gunakan, dan kembali ke skrin utama.
 6. Setelah menemui alat tambah yang betul, anda seharusnya dapat menikmati apa yang anda mahu tonton atau dengarkan.

Ramai di kalangan masyarakat menganggap Stremio sebagai versi Kodi yang lebih moden. Semasa menggunakannya, anda dapat mengetahui bahawa ia jauh lebih pantas dan nampaknya lebih cekap. Sekiranya anda baru menggunakan media streamer seperti ini, anda akan dapati dengan cepat menemui apa yang anda cari. Selain itu, menukar skrin dan memasang add-on juga lebih cepat. Intinya adalah, Stremio adalah alat media yang pantas dan sangat efisien untuk melihat gambar, menstrimkan kandungan video, atau menstrimkan kandungan audio

Terdapat beberapa perkara penting yang perlu dicari ketika memilih VPN untuk digunakan dengan Stremio. Anda ingin memastikan bahawa penyedia mempunyai perkara berikut:

 • Penyulitan yang kuat
 • Kepantasan laju
 • Harga yang berpatutan
 • Pelayan di pelbagai negara untuk membantu anda menjelajahi blok geo
 • Rangkaian yang besar
  VPN terbaik untuk MLB.TV

Walaupun semua yang kami sebutkan di atas mempunyai faktor-faktor tersebut, mari kita perhatikan setiap satu dengan lebih dekat.

1. VPN terbaik untuk Stremio: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 5 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Stremio: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

  VPN terbaik untuk TV Pintar

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Stremio: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Stremio: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

  VPN Terbaik untuk Quickbooks

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Sebagai contoh, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman, atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Stremio: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Di sana anda mempunyai penyelesaian terbaik untuk digunakan untuk Stremio. Oleh itu, anda sentiasa dapat melihat kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan untuk putaran jika anda mahukan pilihan lain. Kami rasa anda tidak perlu. Kami membuat keputusan berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, keselamatan, dan lokasi pelayan. Dengan begitu, anda tidak perlu risau untuk mendapatkan kelajuan terbaik. Anda tidak boleh salah dengan pilihan kami kerana semuanya mempunyai rangkaian yang hebat. Kepantasan penting jika anda merancang memuat turun atau mengalirkan kandungan apa pun. Tidak ada yang mahu mendapatkan mesej penyangga. Oleh itu, anda memerlukan kelajuan yang terbaik. Dengan menggunakan panduan kami, kami dapat membantu anda membuat keputusan terbaik untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me