Gyorsítsa át a felülvizsgálatot

Felülvizsgálatunk során megállapítottuk, hogy a Speedify egy felhőalapú szolgáltatás, amelyet a Connectify Inc., az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező vállalat, amelynek székhelye Philadelphiában, Pennsylvaniában található. A Connectify olyan szoftvereket is forgalmaz, amelyekkel a számítógépet Wi-Fi hotspotmá, Wi-Fi repeaterré vagy hídvá alakíthatja. A Speedify internetes sebességnövelő szolgáltatásként kerül forgalomba, amelynek csatornakötési technológiája gyorsabb és megbízhatóbb internetet biztosít Önnek. Az összes elérhető WiFi, 3G, 4G és vezetékes kapcsolatot használja a HD video streaming, feltöltések és az összes többi internetes tevékenység felgyorsításához. A biztonságos titkosítás nemrégiben történt bevezetése (2016. december) a szoftverükbe most lehetővé teszi számukra, hogy fokozott sebességű VPN szolgáltatást kínáljanak..


Gyorsítsa át a felülvizsgálatot

Tehát hogyan működik a Speedify? A Speedify csatornakötési technológiát alkalmaz az összes rendelkezésre álló internetkapcsolat összekapcsolására, és az egyik szerverükhöz csatlakoztatására. A szerver virtuális IP-címet nyújt Önnek. Így egy olyan továbbfejlesztett proxy létrehozása, amely lehetővé teszi a gyorsabb szörfözést az interneten. 2016 decemberében biztonságos titkosítást adtak a keverékhez. Így befejezzük átalakítását egy növelt sebességű proxyról egy fokozott sebességű VPN szolgáltatásra. A titkosításukról később a Speedify felülvizsgálatunkban fogunk többet mondani.

Árképzés és különleges ajánlatok

A Speedify ingyenes szolgáltatást kínál, 1 GB-os havi sávszélesség-korlátozással. Ezen felül havi és éves előfizetéseket kínálnak. Havonta 8,99 dollárért kaphatják meg szolgáltatásaikat. Sok más VPN-szolgáltatóhoz hasonlóan engedményt kínálnak, ha hosszabb távú, éves csomagot vásárolnak. Korlátozott ideig 75% kedvezményt kínálnak a szokásos éves áruknál. Ez azt jelenti, hogy egy éves Speedify-t 49,99 dollárért, vagy havonta csak 4,16 dollárért kaphat.

Gyorsítsa az árazást

A Speedify VPN szolgáltatás a következő funkciókat kínálja:

 • Az internetes forgalom sebességének növelése azáltal, hogy több internetes kapcsolatot egybe kombinál
 • Hozzáférés több mint 23 különböző ország szerveréhez
 • Korlátlan letöltés
 • Két egyidejű eszközcsatlakozás
 • Biztonságos adattitkosítás a kedvenc forró pontról
 • Virtuális IP-címek
 • A P2P forgalom megengedett a holland szerverekön keresztül
 • Ügyfelek Windows, Mac OS X, iOS és Android eszközökhöz.

A Speedify a VPN szolgáltatásért való fizetés néhány különféle módszerét kínálja. Legfontosabb hitelkártyákat fogadnak el, köztük a Visa, a MasterCard, az American Express, az Discover és a JCB. Ha Ön olyan típusú ember, aki szereti az összes internetes kiadását központi helyen tartani, akkor örömmel veszi tudomásul, hogy elfogadják a PayPal szolgáltatást is.

Ingyenes Speedify fiók

A Speedify ingyenes szolgáltatást kínál, havonta 1 GB sávszélesség korlátozással. Tudnia kell azt is, hogy feltételeik szerint bármikor gázzal korlátozhatják és korlátozhatják a szabad számlákat, amikor úgy érzik, hogy szükséges. Jelenleg, ha első alkalommal használ, 4 GB-os korlátot kapnak az Ön első hónapjára. Úgy érzik, hogy ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználja a csatornák kötésének előnyeit a gyorsabb internet megtapasztalása érdekében. Miután megtette, a Speedify úgy gondolja, hogy előfizetni szeretne a korlátlan fizetett szolgáltatásra.

Ingyenes szolgáltatásukon kívül a Speedify 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ha nem elégedett szolgáltatással, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatával a naptár feliratkozásától számított 30 napon belül. Ha nem tudnak teljesen boldoggá tenni, akkor a Speedify visszatéríti a pénzét.

Látogasson el a Speedify webhelyreGyorsítsa fel a hálózat és a szerver helyét

A Speedify hálózat szervereket tartalmaz több mint 34 helyszínen 23 ország között. Ide tartoznak a következő kontinensek országai: Ázsia, Európa, Észak-Amerika, Dél-Amerika és Óceánia. Olyan országokból áll, mint az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Brazília és Hollandia (ahol a P2P megengedett). Az országok teljes listája a következő:

 • Ázsia – Hong Kong, India, Indonézia, Izrael, Japán, Szingapúr
 • Európa – Ausztria, Belgium, Bulgária, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Lettország, Hollandia, Lengyelország, Oroszország, Spanyolország, Svédország, Svájc, az Egyesült Királyság
 • Észak Amerika – Kanada (2 város), Egyesült Államok (11 város)
 • Óceánia – Ausztrália
 • Dél Amerika – Brazília

Ez nem olyan sok hely, mint a nagyobb VPN-szolgáltatások többsége, de hozzáférést biztosít néhány népszerűbb helyhez és szerverhez öt nagyobb kontinensen. Ezenkívül a Speedify szolgáltatás jelenlegi formájában még gyerekcipőben jár, és szükség szerint még mindig bővül új helyszíneken.

Magánélet

Noha a Speedify nem gyűjt állandó adatokat a fizetett előfizetőik internetes tevékenységeiről, a rendes karbantartáshoz és a hálózatuk hibaelhárításához, valamint a teljesítményük javításához elég sok ideiglenes felhasználói adatot tárol. Itt egy részlet a saját weboldaluk adatvédelmi irányelveiről:

A szokásos feladatkörünk során a Connectify NEM fojtja, korlátozza, nem figyeli, rögzíti és nem tárolja fizető ügyfelünk internetes tevékenységeinek tartalmát. Bizonyos protokollok, például a Bitorrent vagy a Tor, egyes vagy összes kiszolgálón blokkolhatók. Az ingyenes felhasználókat gázosíthatják vagy korlátozhatják, ahogy a felhasználói licencfeltételek előírják. Nem naplózza a Szolgáltatáson keresztül küldött vagy kapott adatok adatait. A kiszolgálók a következő felhasználó-specifikus naplózási adatokat gyűjtik: (1) az az idő és a hálózat helye, ahonnan a Speedify kapcsolat létrejött; (2) az átvitt adatok mennyisége és (3) a Speedify kapcsolat időtartama. A szolgáltatáson keresztül csatlakoztatott IP-címek naplózhatók és megőrizhetők legfeljebb 7 napig. Ez az információ lehetővé teszi a Connectify számára, hogy kikényszerítse a feltételeket, kivizsgálja a bűncselekményeket a Szolgáltatások segítségével, elhárítsa és javítsa a teljesítményt.

Tehát szolgáltathatunk Önnek sávszélesség-felhasználási adatokat, és olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, amelyek megkövetelik azt, szolgáltatásonként átadott sávszélességet tárolhatjuk.

Mint láthatja, az ideiglenes munkamenetek egy része akár 7 napig is tárolható. Ez több, mint sok más VPN-szolgáltatónál, és egyes felhasználók számára aggodalomra adhat okot. A tagok megosztják az IP-címeket a szerverekkel, ami megnehezíti egy adott személy internetes forgalmának nyomon követését a Speedify VPN szolgáltatás használata közben. Ezt az információt önmagának kell átnéznie. Megtalálhatja az adatvédelmi politikájukban. Egy másik dolog, amely egyes felhasználók számára aggodalomra ad okot, az, hogy Pennsylvania állam joghatósági törvényei alá tartoznak. Feltétlenül olvassa el a TOS-ot, hogy megnézze, mit jelent ez.

Látogasson el a Speedify webhelyre

Felgyorsítja az internetes forgalom biztonságát?

A Speedify a VPN-protokolljukkal eltérő kurzust választott, mint a legtöbb VPN-szolgáltató, amelyet felülvizsgáltunk. Először is úgy döntöttek, hogy csak a felhasználó engedélyezi vagy tiltja le a titkosítást az ügyfélszoftverben. Ez megkönnyítette a felhasználók döntését abban, hogy a titkosítás által nyújtott fokozott adatbiztonságot akarják-e, vagy csak az Internet-kapcsolatok kombinációja által biztosított megnövelt sebességet akarják-e..

Másodszor, a biztonságot a DTSL köré tervezték, amely TSL (SSL) az UPD felett. Ez előfizetőik számára biztosítja az összes biztonságot, amelyet a HTTPS kapcsolatok élveznek, de lehetővé teszi a Speedify számára, hogy maguk is kezeljék a hibajavítást. Ez teljesítmény előnyt biztosít számukra az egyes algoritmusokkal szemben, amelyeket néhány szolgáltató a hibakezeléshez használ, és a TCP-ben használt algoritmusokhoz képest. Ezenkívül ez a csatornakötési technológiájukkal együtt lehetővé teszi a Speedify számára, hogy jobb VPN megbízhatóságot biztosítson kevésbé stabil kapcsolatoknál.

Végül a Speedify úgy döntött, hogy ChaCha20 adatfolyam-titkosítást használ a Poly1305 Message Authentication Code (MAC) kóddal az AEAD titkosítási algoritmusához. A ChaCha20, a Salsa20 származéka és a Poly 1305 MAC primitív termékek, amelyeket az iparági tiszteletben tartott oktató és kriptológus, Daniel J. Bernstein fejlesztett ki. Titkosításuk DTLS-t (TLS UDP feletti) használja a TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_CHACHA20_POLY1305_SHA256 használatával. Ezt a Google BoringSSL könyvtárával valósítják meg, amely az OpenSSL villája. A legtöbb felülvizsgált VPN-szolgáltató inkább az AES valamilyen formáját választja.

Első pillantásra ez a választás szokatlannak tűnik, de a további vizsgálatok azt mutatják, hogy ennek a titkosítási algoritmusnak a használata a TSL számára egyre népszerűbb, mivel beillesztették a Google BoringSSL és a nyilvános OpenSSH könyvtárakba. Van lendület ahhoz, hogy hozzáadjuk az OpenSSL könyvtárhoz. A Google és mások a ChaCha20-at a TSL alternatív titkosítási algoritmusaként tolják el, amennyiben az AES-alapú titkosítás sebezhetővé válik a jövőben.

Speedify áttekintésünk azt is megállapította, hogy a ChaCha20-Poly1305-nek vannak más előnyei is. Ide tartoznak a következők:

 • Titkosításuk ugyanolyan biztonságos, mint az AES alapú algoritmusok.
 • Könnyebb végrehajtani, és így kevésbé hajlamos a helytelen végrehajtásra.
 • Ez gyorsabb, ha csak szoftverrel futtatják.
 • A ChaCha20-Pol1305-et a Google Chrome és az Android 5.0 támogatja+.
 • Gyorsabban fog futni egy olyan régebbi hardveren, amelyet nem optimalizáltak az AES-hez.
 • Az algoritmusnak nincsenek kapcsolatai az amerikai kormányzati ügynökségekkel.

Az algoritmus alkalmazásának egyetlen hátránya, amit láthattunk, az az, hogy lassabban fog futni az AES hardvergyorsított architektúrán, mivel a legújabb mobil eszközök.

Amint a fenti megbeszélésből kiderül, a Speedify valódi elgondolkodást vetett fel az internetes forgalom biztonságosabbá tétele érdekében. Úgy gondoljuk, hogy a választott megoldás nyugalmat fog nyújtani azáltal, hogy biztonságosan titkosítja az összes internetes adatát. Így biztos lehet abban, hogy bárhol a világon védelmet élveznek, miközben a szolgálatukat használják.

Támogatás

A támogatás felgyorsítása elsősorban e-mailen keresztül történik. Van egy jegykezelő rendszere, amelyhez hozzáférhet a saját webhelyük támogatási oldalán. Jegy létrehozása: adja meg nevét, e-mail címét, hogy válaszolhasson, tárgya, üzenete vagy kiadási leírás legyen, és csatoljon minden hasznos fájlt. Ők szívélyes e-maillel válaszolnak, amely tartalmazza az Ön jegyszámát. A jegyeket elsősorban 9:00 és 17:00 órakor (EST) kezelik. Ez utóbbi időben rendszeresen ellenőrzi és megválaszolja a jegyeket. A három feltett jegy közül az órák után helyezett egy körülbelül 5 órát vett igénybe, a normál órákban helyezett kétre kevesebb mint 30 perc alatt válaszoltak..

Kiváló támogatási területük van a saját weboldalukon, amely GYIK-ot tartalmaz a szolgáltatásukkal kapcsolatban, műszaki részleteket, számlázási kérdéseket és kiváló útmutatásokat, amelyek segítenek a lehető legtöbbet hozni a VPN-szolgáltatásukból. A Speedify társadalmi jelenlétét fenntartja a Facebook-on, a Twitter-en, a Google + -on és a YouTube-on is. Ezenkívül aktív blog-oldaluk van.

Látogasson el a Speedify webhelyre

A gyorsítás gyakorlati tesztelése

A Speedify olyan egyedi szoftvereket fejlesztett ki, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki szolgáltatásaikból. Van ügyfeleik a Windows és a Mac OS X számára, valamint mobilalkalmazások az iOS és az Android számára. Ezek a specifikációk a következők:

 • Gyorsítsa fel az Asztal számára
  • Mac OS X – Mac OS 10.9 vagy újabb
  • ablakok – Windows 7/8 / 8.1 / 10 és Windows Server 2008 R2 vagy újabb
 • Speedify Mobile
  • iOS – iOS 9.0 vagy újabb
  • Android – Android 4.4 (KitKat) vagy újabb az ARM / x86-on,

Az összes szoftverük és alkalmazásuk ugyanazzal a felülettel rendelkezik, így könnyebbé válik a Speedify szolgáltatás használata többféle eszközön

A Speedify egyedi ügyfelek és alkalmazások telepítése

Az egyedi szoftverek telepítése egyszerű, és azzal indul, hogy először meglátogatják a saját webhelyüket, és a főmenüből kiválasztják a „Letöltés” ​​lehetőséget. Megnyitja a letöltési oldalt. Ha odaért, egyszerűen kattintson vagy érintse meg az operációs rendszerhez tartozó gombot. Az iOS és az Android gombok a megfelelő áruházakba, az iTunesba vagy a Google Store-ba vezetik. Ezután innen telepítheti az alkalmazást az eszközére, ha megérinti a „Telepítés” gombot. Ha kiválasztja a Windows PC vagy a Mac gombot, akkor a telepítő programot letöltheti az asztalra. Ezután futtathatja vagy megnyithatja a telepítő fájlt a folyamat befejezéséhez.

A Speedify Windows Client használata

Miután telepítette a Speedify klienst a Windows rendszerre, látni fogja az alábbiakban látható képernyőt. Ez az ügyfél fő kapcsolódási ablaka. A kapcsolatváltó gombra kattintva csatlakozhat a leggyorsabb szerverhez az aktuális tartózkodási helyén. Ezt a szerver torlódása és késése határozza meg. Ez összekötött minket Atlanta-val, Georgia.

Az aktuális tartózkodási helyre kattintva megnyílik egy ablak, amely lehetővé teszi a csatlakozást egy másik helyhez. A „Csatlakozás a legközelebbihez” figyelmeztetés alapértelmezés szerint lett kiválasztva. Választhat, hogy innen kapcsolódik-e a P2P-kiszolgálóhoz, és beállíthatja az ügyfelet az automatikus indításhoz. Az ablakon a „több” gombra kattintva kibővül a helyek listája. Kanadát választva és a listát bezárva csatlakozni fog egy kanadai VPN szerverhez. Ez Montrealhoz kötött minket.

Gyorsítsa fel a Windows kliens használatátA fenti ábra bemutatja, hogy milyen könnyű csatlakozni a Speedify hálózat VPN-kiszolgálójához az egyéni Windows szoftverükkel. A Speedify egyedi szoftverének használata gyakorlatilag ugyanaz, mivel szinte azonos illesztőfelületekkel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy nem fog sokáig igénybe venni szolgáltatásaik használatát, függetlenül attól, hogy milyen eszközhöz kapcsolódik. Ha részletesebb áttekintést szeretne kapni a csatolócsatornák beállításáról és a Windows-ügyfél többi beállításáról, akkor olvassa el az alábbi Android-alkalmazás használatáról szóló részt..

Látogasson el a Speedify webhelyre

A Speedify Android App használata

A Speedify VPN kliens egyik fő jellemzője a több internetkapcsolat kötési csatornájának képessége. Mivel ezt a funkciót csak a Speedify mobilalkalmazás segítségével vizsgálhatjuk meg, úgy döntöttünk, hogy szoftverük gyakorlati áttekintésére használjuk. Megjegyzés: mivel az összes egyedi kliens és alkalmazás felülete gyakorlatilag azonos, ez a szakasz útmutatóként is használható a Windows ügyfél, a Mac OS X alkalmazás és az iOS alkalmazás számára..

Amikor a Speedify alkalmazás először megnyílik, át kell mennie néhány engedélyképernyőn, mielőtt megnyílik a fő kapcsolati képernyő. Miután megérinti a „Kezdeti lépések” gombot, választható engedélyeket fog látni, amelyek lehetővé teszik az alkalmazás számára, hogy az GPS GPS-helyszíneket használjon, és kezelje a telefon funkcióit. Úgy döntöttünk, hogy nem engedélyezzük ezeket, mivel opcionálisak, és általában annyi engedélyt engedünk meg, amennyi az alkalmazás használatához szükséges. A következő képernyő engedélyt kér a VPN-kapcsolat beállításához. Engedélyeznie kell ezt az engedélyt a Speedify szolgáltatás működéséhez, így érintse meg az OK gombot. Ez megnyitja az Android fő kapcsolat képernyőjét.

Ne feledje, hogy ha nem rendelkezik fizetős előfizetéssel, de szeretne megvásárolni, akkor érintse meg a „Frissítés” gombot. Fizetős számláddal érintse meg a „Bejelentkezés” gombot a fiókra való váltáshoz. Amint a következő képernyő megnyílik, írja be az e-mail címét, és koppintson a „Folytatás” gombra. Ezután írja be azt a jelszót, amelyet kapott, amikor feliratkozott a fiókváltás befejezésére. Ez az információ a visszaigazoló e-mailben is szerepel, ha elfelejtette. Máskülönben csak használhatja az ingyenes fiókot.

Gyorsítsa fel az Androidra

Most, hogy a fő kapcsolati képernyő nyitva van, nézzük meg közelebbről annak alkatrészeit. A be- / kikapcsoló megérintésével csatlakozhat az alatta látható helyhez. Amint az alábbiakban látható képernyő közepén látható, Android-telefonunk kétféle hálózathoz fér hozzá: egy mobiltelefon-csatornához és egy Wi-Fi-csatornához. .

A celluláris beállítás piros buborékként jelenik meg, benne a celluláris ikonnal. Ha rákattint, megnyílik a beállító képernyő (bal alul). Van egy kapcsolóval a mobil hozzáférés bekapcsolásához. Kikapcsolhatja, ha nagyon korlátozott terve van. A cellás beállítások a következők:

 • Kiemelten fontos
  • Normál – Ha ez be van állítva, akkor a mobiltelefon a sebesség növelésére szolgál, ha szükséges, és hibabiztosként, ha a Wi-Fi kapcsolat meghiúsul.
  • biztonsági mentés – Ez csak akkor teszi lehetővé a mobiltelefon használatát, ha a WiFi nem érhető el.
   • Havi és napi limitek – A korlátok szükség szerint be- és kikapcsolhatók. Az összes korlátot a teljes korlátnál kevesebbre kell beállítani, mert akkor használhatja mobiltelefonját, ha nincs csatlakoztatva a VPN-hez, és ez csak akkor számít, ha csatlakozik.
   • Az adathasználat visszaállítása – Ez lehetővé teszi, hogy lépést tartson a havi limittel, így nem számít fel díjat a túllépésért.

Gyorsítsa fel a hálózati csatornák beállításait

A Wi-Fi csatornát kék buborékként ábrázolják, amely tartalmazza a Wi-Fi szimbólumot. Ha megérinti ezt a buborékot, megnyílik egy beállítási képernyő a Wi-Fi-kapcsolathoz (jobbra fent). Néhány különböző beállítást lehet beállítani erre a kapcsolatra. Ezek a következők:

 • Priorty – Mindig használjon, vagy csak korlátozottan használja
  • Ezt általában a „mindig be” értékre állítja a Wi-Fi esetében, mivel a legtöbb felhasználó számára korlátlan sávszélesség áll rendelkezésre.
  • Mindig kikapcsolhatja, ha a Wi-Fi korlátozott sávszélességgel rendelkezik.
   • Havi és napi limitek – Az összes korlátozást a sávszélesség maximálisánál kevesebbnek kell beállítani, mert akkor használhatja a Wi-Fi-t, ha nincs csatlakoztatva a VPN-hez, és ez csak akkor számít, ha csatlakozik.
 • Az adathasználat visszaállítása – Lehetővé teszi az új hónap visszaállítását.

Ezek a csatornabeállítások lehetővé teszik a Speedify szolgáltatás költségeinek tudatosítását, lehetővé téve a költségesebb hálózatok kötésének korlátozását vagy kiküszöbölését. Az összes csatornabeállítási képernyőn vannak linkek, ahol segítségre van szükség a Speedify webhelyről, ha erre szüksége van. Ezek a linkek a „Támogatás” oldalra viszik, ahol GYIK-ot, áttekintési útmutatót találhat, vagy támogatási jegyet hozhat létre.

A Speedify szoftvernek van néhány paramétere is, amelyet beállíthat a VPN-kapcsolat működésének vezérlésére. Ezek titkosítási és kötési módok. Ezek a következők szerint állíthatók be:

 • Titkosítás (Kapcsoló)
  • titkosított – Ez az alapértelmezett beállítás, amely teljes mértékben titkosítja az összes internetes forgalmat, és védi azt harmadik felektől.
  • Nem titkosított – Ez az összes adatot szöveges formában küldi el, és hasznos lehet streamingben és a javított proxy-konfiguráció kihasználásában.
 • Csatornakötési mód
  • Sebesség – Ez a beállítás az összes elérhető hálózati csatornát felhasználja a VPN-sebesség maximális növelésére.
  • fölösleges – Ez minden adatot minden egyes csatornán külön továbbítja, és lecsökkentheti a kapcsolat sebességét. Ez biztosítja az adatok küldését akkor is, ha az egyik kapcsolat meghiúsul.

Beállítások az Android alkalmazás gyorsításához

A Speedify sok információt nyújt VPN-fiókjáról. Ehhez a fő csatlakozási képernyő alján érhető el öt kis görgető ablaktábla formájában. A bal, illetve a bal nyíl megérintésével gördítheti át a VPN-kapcsolati információkat. Balról jobbra görgetve ezek a következőket tartalmazzák:

 • Pane 1
  • Fiók Típus
   • free
    • A havonta használt adatok GB-ben és egy vízszintes oszlopdiagramon.
   • Korlátlan – Nem jelenik meg adathasználat.
 • 2 üveglap
  • Sebesség – Valós idő
   • Wi-Fi – Mbps és piros oszlopdiagramon
   • Sejtes – Mbps és kék oszlopdiagramon
   • Csatorna ragasztva – a többi csatorna fehér vonal kompozíciójaként ábrázolva, rajta megjelölve a csúcsot Mbps-ban.
 • Pane 3
  • Adatok elküldve – MB (havi és napi)
  • Kör oszlopdiagramon
   • Wi-Fi – Pirosan jelenik meg, küldött adatokkal (MB)
   • Sejtes – Kék színben jelenik meg, küldött MB-vel, és a% -ot használják, ha korlátok vannak beállítva

Gyorsítsa fel a görgetési információkat

 • 4 üveglap
  • Statisztika
   • Töltse fel és töltse le sávszélesség-növekedés – a maximális aktivitáson mérve, Mbps-ban kifejezve
   • A csomagok helyreálltak (KB) – A hibakezelés révén helyreállított csomagok időt takarítanak meg, és stabilan tartják a kapcsolatot
   • A megszakadt kapcsolatok mentve – A mi esetünkben nincs, így nem látható.
 • 5 tábla
  • Latencia grafikon – A rövidebb jobb, és a vonal színe megegyezik a csatornabuborék színével.
   • Sejtes – piros vonal (ms)
   • Wi-Fi – kék vonal (ms)
  • Veszteség  – Ez az elveszett csomagokat jelöli, és nulla közelében kell lenniük, kivéve ha instabil kapcsolat van.

Most, hogy megvizsgáltuk a Speedify Android alkalmazás összes beállításait és beállításait, nézzük meg működés közben. Az alkalmazás használata egyszerű. Ha csak annyit szeretne csinálni, hogy csatlakozik a legközelebb eső és a legkevesebb késleltetésű kiszolgálóhoz, amely a legközelebb van, akkor csak nyissa meg az alkalmazást, és kapcsolja be a kapcsolatot. Ha ezt a helyünkhöz csináltuk, csatlakoztunk hozzánk egy grúziai atlanta (VPN) VPN szerverhez. Ha egy adott helyen található szerverhez szeretne csatlakozni, érintse meg az aktuális kapcsolatot, és egy új képernyő nyílik meg. További VPN-kiszolgáló-helyek megtekintéséhez érintse meg a „több” elemet a kibővített lista megtekintéséhez. Érintsen meg egy új helyet, ahogy az alábbiakban Nagy-Britannia esetében tettük, és zárja be a listát. Ezzel újra megnyílik a fő képernyő, és csatlakozni fog az új helyéhez.

Gyorsítsa fel az Adroid App működésben

Mint láthatja, a Speedify nagyon egyszerűvé tette a szolgáltatás telepítését és használatát. Csak annyit kell tennie, hogy megérinti a képernyőt, és kiválasztja a kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne. Az első megnyitáskor még könnyebb csatlakozni a legközelebbi szerverhez, csak nyissa meg az alkalmazást, és kapcsolja be a kapcsolatot. A szolgáltatás lekapcsolása ugyanolyan egyszerű. Egyszerűen kapcsolja ki a kapcsolatot. Kiválaszthatja a csatolni kívánt csatornákat, és korlátozhatja azok használatát. Ez lehetővé teszi a csatornakötési technológiájuk költséghatékony használatát, miközben fenntartja a VPN-kapcsolat biztonságosságát, ha az elsődleges kapcsolódik.

Gyorsabb sebesség-teszt

Felülvizsgálatunk nem lenne teljes sebességteszt nélkül. Ezt a tesztet a Speedify Windows ügyféllel futtattuk. Megmutatta, hogy a teljesítmény jó volt. Ez az átlag feletti volt a többi ingyenes VPN szolgáltatáshoz képest, amelyeket teszteltünk a sebességcsökkenés szempontjából. Ahogy vártuk, némi sebességcsökkenés tapasztalható. Ez a veszteség megéri az extra védelmet, amelyet az összes internetes forgalom titkosítása a Speedify szolgáltatás segítségével nyújt.

Gyorsítsa fel a Windows Client sebességtesztét

A fenti képekből látható, hogy a titkosított kapcsolat az ISP alapszintű letöltési sebességét 27,96 Mb / s-ról 24,25 Mb / s-ra csökkentette. Ez körülbelül 13,3% -os csökkenést jelent a Blacksburgban (VA) lévő szerverhez. Ez elfogadható veszteség az adatbiztonság és a nyugalom számára, amelyet a kapcsolat titkosítása okoz.

Mivel meg akartuk látni, hogy a csatornakötések miként járultak hozzá a sebességcsökkenéshez, az Android-alkalmazásukkal is teszteltük. Megmutatta, hogy a teljesítmény ugyanolyan jó. Ez a sok más ingyenes VPN szolgáltatás átlag feletti szintjét is meghaladta, amelyet a sebességcsökkenés szempontjából teszteltünk.

Gyorsítsa fel az Android App sebességtesztét

A fenti képekből látható, hogy a titkosított kapcsolat 28,36 Mb / s-ról 24,84 Mb / s-ra csökkentette az alap ISP letöltési sebességünket. Ez körülbelül 12,4% -os csökkenést jelent egy virginiai szerverhez. Ezt a tesztet a kötött cellás / Wi-Fi csatornán végezték el, és úgy tűnik, hogy 0,9% -kal csökkentette a forgalom titkosításának hatását..

Következtetések

A Speedify a Connectify, a Philadelphia, PA cég által nyújtott szolgáltatás. Ez segít abban, hogy biztonságosabb legyen az internethez való csatlakozáskor. Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy nagyobb nyugalmat biztosítson a kedvenc wifi-hotspotnál, vagy a repülőtér vagy a szálloda hálózatának használata során. Ezt úgy valósítja meg, hogy titkosítja az összes internetes forgalmat és átadja a hálózatának VPN szerveréhez. Ezenkívül új virtuális IP-címet rendel hozzá, amely lehetővé teszi a cenzúra és néhány földrajzi korlátozás leküzdését. Ez hozzájárul az online magánélet védelméhez is. Hálózatuk körülbelül 80-90 szerverből áll, amelyek 23 különböző országban oszlanak meg.

Mint mondtuk, a Speedify az Egyesült Államokban található, Pennsylvania-ban, és ezért a joghatósági törvények hatálya alá tartozik. Nem naplózza konkrét webhelyeket vagy ügyfelektől származó kérdéseket, ám karbantartás céljából 7 napig tárol IP-információkat. Ez néhány felhasználó számára problémát jelenthet, ezért feltétlenül olvassa el alaposan az adatvédelmi irányelveiket és a TOS-okat. Saját szoftverrel rendelkeznek a Windows és a Mac OS X számítógépekhez. A Speedify alkalmazásokat is tartalmaz iOS és Android készülékekre. Néhány beállításuk lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék, mely hálózatok kapcsolódnak a szolgáltatáshoz, és hogyan használják őket. Ezenkívül opcionálisan kikapcsolhatja a titkosítást az Internet sebességének maximalizálása érdekében.

A Spedify hálózat DTLS-t (TLS over UDP) használ. A titkosítási algoritmus a Google BoringSSL könyvtárából vett TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_CHACHA20_POLY1305_SHA256 felhasználást használja. Erről további információt a Speedify felülvizsgálat biztonsági szakaszában talál. A támogatás felgyorsítása jegyenként lehetséges, de a válaszidő jó. A támogatási oldalukon kiváló GYIK-adatbázis is található.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Saját szoftverrel rendelkeznek a Windows és a Mac OS X rendszerekhez.
 • A Speedify mobilalkalmazásokkal rendelkezik iOS és Android készülékekre.
 • Szolgáltatásuk egyszerűen használható, mivel ugyanazt a felhasználói felületet használják minden asztali kliensükhöz és mobilalkalmazáshoz.
 • Csatornakötési technológia, amely segíti a lassabb hálózatokkal rendelkező felhasználókat.
 • Ésszerű árképzés kedvezményekkel.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Adjon hozzá több kiszolgálót és helyet.
 • Adjon hozzá csevegőszolgáltatást webhelyükhöz.

A Speedify felhasználók Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában, Ázsiában és Óceániában férnek hozzá a hálózati szerverhez. A felhasználók ingyenesen kipróbálhatják a szolgáltatást. A Speedify még könnyebbé tette ezt azáltal, hogy extra sávszélességet kínál az ingyenes szolgáltatás első hónapjában. Tehát tedd tovább, és próbáld ki egyedi VPN szolgáltatásaikat, hogy kiderüljön-e az Ön igényeinek. Ha igen, havi 4,16 dollárról regisztrálhat.

Látogasson el a Speedify webhelyre

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map