Peking, KinaPeking je glavni grad Kine i drugi najnaseljeniji grad na svijetu sa 21,7 milijuna ljudi. Po njegovom stanovništvu drugi je samo Šangaj. Na području metroa živi gotovo 25 milijuna ljudi. Mnogo je razloga za posjetiti regiju, od posla do prekrasnih mjesta u gradu. Ako ćete i vi biti jedan od njih, upotreba VPN-a ključna je da se tamo išta učini. Mi ćemo vam dati razloge zašto u trenu. Prvo, pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Peking.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 IPVanish $ 4,87 IPVanish 76 potvrdni okvir

Grad Peking, Kina, ima dugu povijest koja datira još od 3000 godina. Ime znači Sjeverna prijestolnica i prvi put je primijenjeno na grad 1403. Međutim, mnogo je puta promijenila imena. Najranije naselje na tom području datira iz Peking Man-a prije oko 750 000 godina.

U modernijim vremenima Peking su nazivali Peking, Jicheng, Zhuojun, Fanyang, Yanjing, Nanjing i Shangjing. Ono što ljude privlači u grad uključuju velike tvrtke (više od 10% mjesta Global Fortune 500 ima sjedište), muzeje, sport, hranu, povijesna mjesta i još mnogo toga. Kao što vidite, u Pekingu vam ne nedostaje stvari koje trebate obaviti, bez obzira koji su vaši razlozi da budete.

Sve su te atrakcije sjajne i na početku je lako zaboraviti da ste u komunističkoj zemlji. Međutim, brzo ćete ga se sjetiti ako tamo pokušate koristiti Internet. Zbog toga želite koristiti VPN. Naletit ćete na Veliki kineski vatrozid dok ste u zemlji. Ako s njim niste upoznati, GFC će vam onemogućiti pristup bilo kojem web mjestu ili aktivnosti koje je odobrilo nevladino tijelo. Kad uspostavite sigurnu vezu na VPN poslužitelj po vašem izboru, prevarit ćete softver da misli da ste negdje drugo. To će vam pomoći da preokrenete ograničenja koja je nametnula kineska vlada.

Drugi razlog za korištenje VPN-a dok ste u Pekingu je zbog privatnosti. Korištenje WiFi-ja u glavnom gradu može biti opasno. Ne samo da se trebate brinuti o kibernetičkim kriminalcima, već se morate brinuti i zbog toga što će vlada špijunirati i vas. Pomoću VPN veze koju ste uspostavili ranije možete znatno otežati kompromitiranje podataka. Međutim, i dalje ćete htjeti biti oprezni kad tamo koristite Internet. Ako kineska vlada zaista želi vaše podatke, naći će način da ih dobiju. To je rečeno, njima i bilo kome drugom ne trebate olakšati posao.

  Najbolji VPN-ovi za Moskvu, Rusija

To su glavni razlozi zašto je upotreba VPN-a važna u Pekingu. Međutim, kada imate svoj račun, možda ćete naći drugu upotrebu. Od zaobilaženja GFC-a do zaštite podataka od znatiželjnih očiju, VPN je presudan ako planirate koristiti Internet tamo.

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Peking.

1. Najbolji VPN za Peking: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test brzine u Pekingu

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Aziju, a potom otvoriti Hong Kong. U ovom trenutku možete odabrati poslužitelje koji se nalaze tamo. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Hong Kongu i brzina je izašla na 57,33 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

  Najbolji VPN-ovi za deblokiranje Snapchata

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Peking: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN test brzine u Pekingu

Testirali smo brzinu u Hong Kongu i, kao što vidite na slici ispod, brojevi su dobri sa brzinom preuzimanja od 56,13 Mbps. Ne biste trebali imati problema raditi sve što želite raditi dok tamo koristite poslužitelj.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

  Najbolji VPN-ovi za Honduras

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Peking: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

Iako je Peking drugi najnaseljeniji grad na svijetu, ne čudi što tamo nema poslužitelja. Umjesto toga, htjet ćete se povezati s poslužiteljem koji se nalazi u Hong Kongu (jer je to najbliža lokacija koja je još uvijek u regiji). Poslužitelji koji se nalaze tamo su brzi i trebali bi dobro obaviti posao. Njihova brzina čini IPVanish jednim od naših omiljenih opcija za korištenje dok ste u Pekingu.

IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je u našim testovima brzine dosljedno najbrži VPN u Aziji. Naći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama širom Azije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish test brzine u Pekingu

IPVanish domaćin je 19 poslužitelja u Hong Kongu (najbliži poslužitelj u regiji) i možete se povezati s bilo kojim od njih. Zanimljivo je da postoje hongkonški poslužitelji. kotiraju u Kini. Postoje različiti poslužitelji koje možete pronaći koristeći Hong Kong kao zemlju. Testirali smo IPVanish server u Hong Kongu, hkg-c10, i otkrili da brzina iznosi 60,76 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Smatramo da smo vam već pružili najbolje mogućnosti za korištenje u Pekingu. Međutim, možete slobodno pogledati našu top 10 VPN popis. Samo budite sigurni da vaš dobavljač ima poslužitelje koji se nalaze u ili oko tog područja. Naše odluke temelje se na sigurnosti, brzini, pouzdanosti i cijeni. Tražili smo i davatelje usluga sa poslužiteljima u istoj regiji kao i Peking. Na taj način dostupna su vam najbolja sjemena. Ako želite strujati sadržaj, dobre brzine su vrlo važne. Kako naši izbori imaju čvrste mreže, nema loših izbora. Nadamo se da će vam naš vodič pomoći da donesete najbolju odluku za svoje potrebe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me