Mobiltelefon-kép megosztásaA technológia természetes fejlődéséhez hasonlóan a közelmúltban is megnőtt a vezeték nélküli korlátlan adattervek növekedése. Ha valaha is árazott volna őket, akkor tudja, hogy ezek a tervek nagyon drágák lehetnek. A mérési tervhez képest meglehetõsen különbözik az ár. Ha van valamelyik ilyen terv, úgy gondoljuk, hogy képesnek kell lennie arra, hogy megossza ezeket az adatokat a barátokkal vagy a családdal. Nincs szükség több korlátlan tervre, mindaddig, amíg meg nem osztja az adatmegosztással. Ez a folyamat lehetővé teszi mások számára, hogy korlátlan adattervüket otthon vagy munkahelyen használják.

Mi az adatmegosztás??

Az adatmegosztás a vezeték nélküli adatterv megosztásának egyik módja azon eszközön kívül, amelyhez hozzá van kötve. Ez nem új, de a közelmúltban nem volt nagyon gyakori. Amikor az adattervek korlátlan szerkezetűvé váltak, az ilyen típusú adatfelhasználás meglehetősen megnőtt. Az igazság az, hogy a nem mérlegelt tervek nem igazán mérlegelenek. Egy bizonyos pont után (a hordozótól függően) az adatok lelassulnak. Ez történhet akár 10 GB-val is, vagy akár 22 GB-ig is megtörténhet, mielőtt lelassul. A T-Mobile vezérigazgatója nyilvánosan kijött, és dühösen panaszkodott a megkötésről.

Miért szeretné megosztani az adatait??

Bizonyos forgatókönyveket nyújtunk Önnek, ahol az adatmegosztás hasznos lehet. Ha otthon vagy, és nincs hozzáférése a WiFi-hez, ez az eljárás lehetővé teszi az internet élvezetét, mint általában. Ebben az esetben a felhasználható eszközök száma nincs korlátozva. Nem kell aggódnia, hogy vidéki térségben vagy egy olyan környéken tartózkodik, amely éppen az internetszolgáltatásán kívül található.

Noha vannak még, létezik egy második forgatókönyv is. Ha nyaralni megy, az adatmegosztásnak kétféle módja van az Ön számára. Az első út a járműben van. Mivel oly sok elektronikus eszköz csatlakozik az internethez most, bonyolult lehet azok használata, ha úton van. A legtöbb autó nem rendelkezik mobil WiFi-vel, tehát ez problémát jelenthet. A második út a szállodában van. Manapság sok szálloda díjat számít a WiFi használatáért. Függetlenül attól, hogy valamit meg kell tennie munkához vagy játékhoz, lehet, hogy külön kell fizetnie a képességért. Ezenkívül a szálloda vezeték nélküli hálózata túl lassú lehet az Ön igényeinek kielégítésére. Ez két olyan forgatókönyv, amely felhasználhatja az adatmegosztást, de valószínűleg többre gondol.

  Hogyan kell játszani a Rocket League-t egy VPN-sel

Hogyan használja az adatmegosztást??

Ez az eljárás nem új, azonban az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált. Van néhány módszer erre. Az első módszer a legrégebbi módszer, amelyet használhat. Ez magában foglalja a telefon WiFi hotspotjának bekapcsolását. Meghatározott távolsági korlátokkal rendelkezik, és gyorsan fogyaszt az akkumulátor élettartama alatt. Ez folyamatosan lerövidítheti az akkumulátor élettartamát, ha folyamatosan ezt teszi.

Régóta azt mondják, hogy a találmány alapvető szükségessége. A piacon már nagyon sok útválasztó található, amelyek lehetővé teszik, hogy telefonját USB-kábellel rögzítse. Két jó dolog van ebben a módszerben, összehasonlítva az első módszerrel. Mivel USB-kábellel van csatlakoztatva, a telefon töltött állapotban marad, és a folyamat során fel fog tölteni. Ez lehetővé teszi az útválasztó számára, hogy a legtöbb munkát elvégezze.

Ha nem rendelkezik ezekkel az új útválasztókkal, akkor van egy másik mód is. Ebben az esetben a telefont USB-kábellel köti össze a számítógéppel, majd egy Ethernet-kábellel megosztja a kapcsolatot az útválasztóval. Bár ez nehéznek tűnik, valójában nagyon jól működik, és szinte minden útválasztó képes használni.

Mivel a kötés a következőket okozhatja: adat fojtása mindkét módszer alkalmazásával javasoljuk a VPN hogy megkerülje ezeket a korlátozásokat. Ilyen módon nem merülhetnek fel problémák az adatok korlátozásával.

Miért használ jobb útválasztót, mint a telefon hotspotot??

Mint már említettük, a vezeték nélküli hotspot módszernek némi esése van. Ezért fogjuk áttekinteni az útválasztó használatának előnyeit.

 • Bővített tartomány – A vezeték nélküli hotspot módszer használatával alapvetően ugyanabba a helyiségbe korlátozódik (feltételezve, hogy a szoba nem túl nagy). Összehasonlításképpen: a router módszer lehetővé teszi, hogy lefedje az egész házat. Legyen Ön otthon vagy rövid távú nyaralásban, vagy biztosításban van.
 • Telefon akkumulátor / élettartam – A telefonok manapság nem olcsók. A WiFi hotspot folyamatos használata nem csak gyorsan lemeríti az akkumulátort, hanem az állandóan keletkező extra hő hosszú távon károsíthatja a telefont és az akkumulátort..
 • Hotspot adat sapkák – a vezeték nélküli hotspot használatával gyorsan felmerülhet az adatcsomag kérdése. Harmadik módszerünk és az olyan ingyenes harmadik féltől származó alkalmazások, mint például a PdaNet, használata azonban segíthet elrejteni a tevékenységet. A Verizon egyáltalán nem engedélyezi a megosztás használatát, csak akkor, ha Ön gyökerezik, és másoknak valószínűleg vannak ilyen típusú korlátozások, így láthatja, hogy ez miként válhat problémává..
 • Rugalmasság – Ha a telefon vezeték nélküli hotspot szolgáltatását használja, gyakorlatilag nem tudja ellenőrizni az útválasztási beállításokat. Ha egy útválasztót használ a helyén, hozzáférhet olyan lehetőségekhez, mint az egyéni DNS-beállítások, a VPN-védelem és még sok más. Még különféle kiszolgálókat is futtathat, ahogy általában.
  Hogyan nézhetjük meg a HBO-t most az Egyesült Államokon kívül

Tehát láthatja, hogy számos oka van annak, hogy miért jobb az útválasztó használata, mint a beépített vezeték nélküli hotspot.

A szokásos útválasztó lehetővé fogja tenni az adatok megosztását USB-n keresztül?

Asus AC-5300 routerTalán. Ha Asus-t használ ASUSWRT-vel vagy útválasztót OpenWRT-vel és DD-WRT-vel. A felkínált termékek közül számíthat arra, hogy 80–300 USD közötti összeget fizet az Asusért. Az Asus által futtatott útválasztó firmware-je (ASUSWRT) lehetővé teszi 3G vagy 4G-kapcsolatának kötését, mindaddig, amíg Android-telefont használ. Még akkor is, ha korlátlan terve nem támogatja a megosztás használatát, van mód arra, hogy működjön. Ha frekvenciaváltót használ, akkor előfordulhat, hogy a router egy mozgó járműben is használható. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a rövid lépéseket, amelyeket ezzel a módszerrel használhat.

 1. Nyissa meg az ASUSWRT kezelőpanelt.
 2. Lépjen az „USB alkalmazás beállításai” pontra, és válassza a 3G / 4G adatot.
 3. Csatlakoztassa a telefont USB kábel segítségével.
 4. A WAN-index alatt váltson a WAN-típusra USB-re.
 5. Engedélyezze az USB módot, és válassza az Android telefont USB-eszközként.
 6. Engedélyezze a telefonos megosztás használatát. Ez a telefontól függően különböző pontokban lehet, de a telefonon megtaláltuk Samsung Galaxy a Beállítások alatt > kapcsolatok > Mobil hotspot és megosztás. Hasonlónak kell lennie más Android-eszközökhöz.

Mi a helyzet az utolsó módszerrel??

PdaNetAz utolsó módszer szinte minden útválasztóval működni fog. Amíg van számítógépe, ezt a lehetőséget könnyen használhatja. Ha vezeték nélküli csomagja nem foglalja magában a hivatalos megosztást, akkor szüksége lesz egy olyan alkalmazásra, amelyről korábban beszéltünk. Mint gondolhatja, ha el akarja kerülni a sebességkorlátozásokat, akkor jobb, ha megszerezte a prémium verziót PdaNet+ körülbelül 8 dollárért. Itt található a lépés rövid verziója ehhez.

 1. Csatlakoztassa a számítógépet az útválasztóhoz egy Ethernet kábellel.
 2. Indítson el USB-megbeszélést.
 3. Nyissa meg a hálózati adapter beállításait (a kezelőpanelről).
 4. Keresse meg az Ethernet és a rögzített kapcsolatot, és jelölje ki mindkettőt.
 5. A kapcsolatmegosztás beállításához kattintson a jobb gombbal és válassza a „Bridge Connections” menüpontot. Ez néhány percet vehet igénybe. Tudod, hogy sikerrel járt, ha új kapcsolatot mutat be a „Network Bridge” néven.
 6. Ellenőrizze, hogy a kapcsolat működik-e, a jobb egérgombbal kattintva a rögzített adapterre. Válassza ki az állapotot, és győződjön meg arról, hogy az IPv4 kapcsolat az Internet-et mondja. Ismételje meg az Ethernet adaptert.
 7. Tesztelje a router kapcsolatát. Ha el tud érni az internetet, készen állsz.
  NordVPN iOS telepítési útmutató

Végső gondolatok a korlátlan 4G-adatok megosztásáról az útválasztón keresztül

És most a legjobb módszerek vannak a korlátlan 4G-adatterv megosztására az útválasztón keresztül. Ezeknek a technikáknak az alkalmazása értékes lehet, ha olyan helyen tartózkodik, ahol nincs hozzáférése a WiFi-hez, nem akarja fizetni érte, vagy úgy gondolja, hogy a WiFi túl lassú. Reméljük, hogy megtanulta az adatok megosztásának könnyűségét. Mivel sokan nem tudják, hogy ez lehetséges, ne felejtsd el megosztani ezt a bejegyzést barátaiddal, hogy ők is megosszák őket.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me